- 20 Mart 2008
- 5.876
- 8.383
- 723
İyi uykular. Siz de Allah'a emanet olunAllah'a emanet ol iyi uykular![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi uykular. Siz de Allah'a emanet olunAllah'a emanet ol iyi uykular![]()
Balıkesir Bursa hissetmiş diye haber okudum. O kadar içler acısı ki. Yer bilimciler jeologlar o depremin 5 6 sene içinde İstanbul'da da olacağını söylüyor. Nerelere gitsem nerelere kaçsam diye kafamı yormaktan sersefil oldum. Oturup videoları gördükçe ağlamam bitmiyor, yağmacı pislikleri gördükçe evde sinir krizleri geçiriyorum. Ne yaparsak yapalım acıları dinmeyecek. Sıra maalesef bir gün marmaraya da gelecek. Allah hepimizi korusunDenizli'de çok küçük şiddette olmuş hissedilmis. Düzelecek her şey inşallah. Rabbim ölenlerin kabirlerine ferahlık ve ahiret hayatlarına da cennet bahçeleri nasip etsin.![]()
Balıkesir Bursa hissetmiş diye haber okudum. O kadar içler acısı ki. Yer bilimciler jeologlar o depremin 5 6 sene içinde İstanbul'da da olacağını söylüyor. Nerelere gitsem nerelere kaçsam diye kafamı yormaktan sersefil oldum. Oturup videoları gördükçe ağlamam bitmiyor, yağmacı pislikleri gördükçe evde sinir krizleri geçiriyorum. Ne yaparsak yapalım acıları dinmeyecek. Sıra maalesef bir gün marmaraya da gelecek. Allah hepimizi korusun
Onlarda iyi değil ki.Çocuğumu yanıma aldım...Ayrı yatırmıyorum...Şu yaştan sonra ayrı yatması gerekir bilmemne hepsi çöp şuan benim için...O da anlıyor ve yanında beni istiyor...Uyku düzeni,yemek yeme herşey değişti...
Daha yeni arkadaşım yazdı...Anksiyetem tetiklendi randevu bulamıyorum diye ki o yatarak tedavi olup toparlanmıştı ve hayatını toparlamaya başlamıştı..Düşünün deprem bölgesindekileri ben düşünemiyorum...
Tv'de bir adam vardı...Karısı çıkmış gibi konuşuyordu..Birazdan çıkıcak diye..Muhabir şaşkın şaşkın bakıyor ve anlayamıyordu...Kimse çıkmayacağını konduramaz çünkü....
Kaygılıyız...Endişeliyiz ve korkuyoruz....
Gerçekten yardımcı olabilecek psikolog,psikiyatri uzmanı varsa bilgilerini paylaşırsa az çok sevinirim...
Başınız sağolsunÇok kötü durumdayız kuzenim ve 2 kızı rönesans dan sağ olarak çıkamadılar….sürekli onlar için yardım gider diye bir yerlere yazıp durdum . Şimdi de eski eşi ve oğlunu çıkartmaya çalışıyor ailem başka bir adresten ben hastaneden pazar günü çıktığım için Hatay a gidemedim , çok üzgünüm çok korkuyorum saat 5-6 ya kadar bekleyip yorgunluktan bayılınca uyuyorum bunu yazarken bile kafam çok yerinde değil kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Çocuklara da çok travma oluyor. Çocuğu özellikle tiktoktan uzak tutun lütfen. Çocuklar o mecrayı çok seviyor ama şu an hiiiç sırası değil oraya girmenin.Yalnız değilsin, hepimiz benzer noktalardayız. Uygun yerlere yardımlarımızı yaptık, kutulama çalışmalarına yardıma gittik. Eşim bölgeye gönüllü yazılacaktı ama babamın onkolojik bir sorunu olduğu ortaya çıktığı için yapamadı. Sürekli tv başındayız, isyan ediyoruz ağlıyoruz. Kızım 9 yaşında akşam maraşın eski halinin fotoğrafını görmüş internette ağlayarak geldi yanıma, sakinleştirdim, dikkatini dağıttım, sarıldım. Çanakkaledeyim bir gün çok güçlü bir deprem bizi de vuracak. Çocuklarla deprem ânı ve sonrası planlaması yaptım, evdeki güvenli bölgeleri belirledim. Hala her an kafamda deprem var, çocuklarım göçük altında yalnız kalırsa ne yapar ben buna nasıl dayanırım diye kurup duruyorum. Tvde başka kanal açarsam insanlara ihanet edecekmişim gibi geliyor ama izlemeye de dayanamıyorum. Hepimiz korkunç bir haldeyiz.
çok geçmiş olsunGaziantepteyim 10 gündür yikanmadim pek uyumadim isyerimin konferans salonunda yerde uyuyorum. Hataydaki is arkadaşlarım bazilari öldü cesetlerini filan belirledik. Sosyal medyaya ben de bakmıyorum çünkü suçluluk dışında bir şey hissettirmiyor. Hayatta kaldığım icin evim zarar görmediği için su an elektrikli internetli yemek bulabildiğim bir yerde oldugum bazen suçlu hissediyorum ama neselenmeye çalışıyorum. Deprem anlarını yeni yeni hatırlamaya başladım 2si de hafızamdan silinmişti çok uzak geliyordu. Calisiyorum işimi yapiyorum bana verilen is neyse onu yapıyorum yardım için banka hesaplarına destek oluyorum yapamadığım şeyler için suçlu hissetmemeye çalışıyorum. Suçluluk hissi çaresizlik hissi bazen geliyor ve en kötü his o. Ama sucluluk duygusunun çok işime yaramadığını fark ettim ve sosyal medyadan uzak duruyorum. İstanbul'daki erkek arkadaşıma da dedim lütfen bana bir süre negatif şeyler deme sürekli aramami ve depremden konuşmamı bekleme çünkü arada normal hayat hissini yaşamaya ihtiyacim var dedim. Sakalasiyorum bazen aynı yerde kaldığım kişilerle cocuklarla oynuyorum nese bence güzel bir duygu. Ve yas sürecinin bir parçası olduğuna inanıyorum. Sürekli deprem düşünmek ve kendimize işkence etmek zorunda oldugumuza inanmıyorum elimizden geleni yapıp aşırı düşünme kaygı vesvese gibi şeylerden biraz uzaklaşmak bence.
Çok geçmiş olsun allah rahmet eylesin allah sabır versinÇok kötü durumdayız kuzenim ve 2 kızı rönesans dan sağ olarak çıkamadılar….sürekli onlar için yardım gider diye bir yerlere yazıp durdum . Şimdi de eski eşi ve oğlunu çıkartmaya çalışıyor ailem başka bir adresten ben hastaneden pazar günü çıktığım için Hatay a gidemedim , çok üzgünüm çok korkuyorum saat 5-6 ya kadar bekleyip yorgunluktan bayılınca uyuyorum bunu yazarken bile kafam çok yerinde değil kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Merhaba, bildiğim kadarıyla boya ve sıva kısmını kazıyıp çatlakların içerideki betonarme yapıda devam edip etmediğine bakmak lazım. Bence alın elinize kazıyabileceğiniz bişey, bakın. Zaten şu haliyle evin bütün dekorunu bozuyor, görüntü rezil gibi. Üstelik soldaki çatlak aşağı doğru çaprazlaşmış. Çapraz çatlaklar çok tehlikelidir.Istanbulda 74te temelleri atilan çok eski bir binada oturuyorum.ayni sitede annemin evi var. Annemin evinin kolonlarinin fotosunu paylasacagim. Annem bunların siva catlagi olduğunu iddia ediyor. Aşağı inip kolonlarin haline baksam kimbilir neler gorecegim. Ama zemin saglammis komsular öyle diyor deli cikacagimEki Görüntüle 3205496
Diğer kolonlar ne durumda? Bu kolon evin ortasında mı? Diğer kolonların resimlerine de bakmak lazım.Istanbulda 74te temelleri atilan çok eski bir binada oturuyorum.ayni sitede annemin evi var. Annemin evinin kolonlarinin fotosunu paylasacagim. Annem bunların siva catlagi olduğunu iddia ediyor. Aşağı inip kolonlarin haline baksam kimbilir neler gorecegim. Ama zemin saglammis komsular öyle diyor deli cikacagimEki Görüntüle 3205496
Diğer kolonlarda bir şey yok gorunurde.bu ortada bir kolon değil, arka odalardan birinde.Bodruma inip bakacağım, gorecegim manzarayi az çok tahmin ediyorum.Diğer kolonlar ne durumda? Bu kolon evin ortasında mı? Diğer kolonların resimlerine de bakmak lazım.
Sivalar atmis canim bunlar okadar sknti degil.onemli olan bodrumdaki kolonlar ne durumda.bakarak anlasilmiyor karot almalari lazim.Istanbulda 74te temelleri atilan çok eski bir binada oturuyorum.ayni sitede annemin evi var. Annemin evinin kolonlarinin fotosunu paylasacagim. Annem bunların siva catlagi olduğunu iddia ediyor. Aşağı inip kolonlarin haline baksam kimbilir neler gorecegim. Ama zemin saglammis komsular öyle diyor deli cikacagimEki Görüntüle 3205496
Eline spatula alıp kazımadan sıva mı yoksa betonarmede devam eden çatlak mı anlayamaz. İnsanları yanlış yönlendirmeyin böyle bir konuda, bişey olmaz diyerek.Sivalar atmis canim bunlar okadar sknti degil.onemli olan bodrumdaki kolonlar ne durumda.bakarak anlasilmiyor karot almalari lazim.