durumu yadirgayacak olanlar yoruum yapmasin lutfen

ama deist ateistte var. belki onlar için dedi bunu

Yorumu yazan kişi, dinden dem vurmuş. Kendi dininden. Bende ona nazaran yazdım, ama haklısın. Lütfen yanlış anlama olmasın, genelleme yapmadım. Kimseyi kırmak istemem.

İşte bunu yaşayacak kişi herşeyi göze alabilmeli ailesinin vereceği tepkiyi ileride evleneceği insanın vereceği tepkiyi,
yada olur da evlilik dışı ilişkiden hamile kalma ihtimalini ona göre bu kararı vermeli.
bunları kaldırıp arkasında durabilecek miyim diye iyice bir düşünmeli.

bunu yaşarım ben beden diyorlar eyvallah ta sonradan doktor doktor geziyorlar diktirmek için o ne olacak böyle insanlara istesemde saygı duyamam.

fakat bunu yaşayıpta yalansız riyasız arkasında duranlara sonsuz saygım var.

Yorumlarin hepsini okumadim belki soyleyen olmustur..tiksinecegi bir durum oldu mu kokuna bakimina dikkat ediyormusun..bu arada sunu da soyleyeyim yasin kucuk erken olmus abla tavsiyesi lutfen dikkat et ve iyi korun bir bebek aldirma olayi daha duymak istemiyorum..

Sıkılmıştır yeni birini bulmuştur

benim evladımın (kız veya erkek) evlılık dışı ilişkisi olsun istemem....erkekler çok çabuk sıkılır ve başka çiçeklere yönelir evlı veya bekar olsunlar...imza zorumlu degıldır evet ama bir güvencedir bence...

Aynı şeyi diyoruz. Ama burda kadınlara düşüyor görev. Evlilik dışı ilişkiye girenlere bu bakış açısıyla kınayarak cevaplar verilince dürüst olmayı denemeden korkuyorlar. Her erkek aynı genellemesiyle kadınlara direkt bu bakışı empoze ediyorlar. Hiç hoş değil bunu söylüyorum ben. Biz kadınlar birbirimizi anlayıp daha empati kuran yorumlar da bulunabilsek keşke diyorum.

Eveet lutfen. Ne kadar sacma dusunceli insanlar var yahu sorumun disinda hersey konusuldu
Konunuzu talebiniz üzerine kapatıyorum.
Tebrikler hanımlar, bu genç kadın belki yaşadığı herşeyin arkasında duruyor, belki de hata yapıyor, en azından hata yaptığını düşündüyseniz ona tecrübeli hemcinsleri olarak tavsiyede bulunup yanlış yaptığını gösterebilecekken karakterini bile bilmeden iki dakika da ahlaksız ilan ettiniz.

Yazmadan edemedim evlilik ömür boyu garantili değildir, keşke olsaydı ama boşanma oranı artmış bir ülke olduğumuzu unutmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…