a Sanmiyorumbu tarz ilişkiler insana suçluluk duygusu hissettirir belki erkek arkadaşın ondan uzak duruyordur
SormadimOna sordun mu neden istemediğini?
Konuştunuz mu bunu?
Hevesi geçmişse demekMerhaba bayanlar. Belki konuyu yanlis yere aciyoumdur kusura bakmayin. 2 yıllık erkek arkadasimla son 1 yildir duzenli olarak 2 3 gunde bir iliskiye girerdik ama 1 ayi gececek sevgilimin hic oyle bir arzusu olmadigini goruyorum ve haliyle üzülüyorum. Eskiden hep birlikte olmak isteyen kisi simdi ben istesemde olmuyor. Bunun sebebi nedir artik cok kafama takilmaya basladi. Yasim 19 onun 21 simdiden tesekkur ederim.
Bunu erkek arkadaşına sormalısın..Merhaba bayanlar. Belki konuyu yanlis yere aciyoumdur kusura bakmayin. 2 yıllık erkek arkadasimla son 1 yildir duzenli olarak 2 3 gunde bir iliskiye girerdik ama 1 ayi gececek sevgilimin hic oyle bir arzusu olmadigini goruyorum ve haliyle üzülüyorum. Eskiden hep birlikte olmak isteyen kisi simdi ben istesemde olmuyor. Bunun sebebi nedir artik cok kafama takilmaya basladi. Yasim 19 onun 21 simdiden tesekkur ederim.
bence yeri ve zamani gelince hersey yasanmali sorunun elde edip etmemekle alakali oldu gü nu dusunmuyorumve üzülerek söylüyorum ki erkekler evlenmeden elde ettikleri zaman değer vermiyor
E sorsan ya? Neden sormuyorsun? Hani ilk kez sevişecek olsanız ve yanaşmasa "değer yargılarından" deriz ama öyle değilmiş belli ki. Sormadan bilemezsin ki.Sormadim
Merhaba bayanlar. Belki konuyu yanlis yere aciyoumdur kusura bakmayin. 2 yıllık erkek arkadasimla son 1 yildir duzenli olarak 2 3 gunde bir iliskiye girerdik ama 1 ayi gececek sevgilimin hic oyle bir arzusu olmadigini goruyorum ve haliyle üzülüyorum. Eskiden hep birlikte olmak isteyen kisi simdi ben istesemde olmuyor. Bunun sebebi nedir artik cok kafama takilmaya basladi. Yasim 19 onun 21 simdiden tesekkur ederim.
Hevesi geçmişse demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?