durumum çok kötü:((

Esila0042

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
12
1
1
Söze nerden başlasam bilmiyorum.Daha yeni evliyim.Eşime ailem hakkında yalan söyledim.Aslında amacımonu kandırmak değildi o an öyle söyledim.Ben işim için ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum.Eşimlede işyerinde tanıştık.Ailemden bahsederken oturdukları evin kira olduğunu söylemedim bizim dedim.Ailelerde zaten iki kez bir araya geldi böyle bir konu da açılmadı.Şimdi kayınvalidem ve eşim bizimkilere ziyarete gitmek istiyor öğrenirlerse ne olur diye çok korkuyorum.çünkü eşim yalandan nefret eder gerçeği de söyleyemiyorum.bana yardım edin((

Neden ailelerin mal varlığıyla ilgili bir konu açılır ki..

Utandım annemle babamın kirada oturduğunu söylemekten dersin.
İnsan başka bir sebepten de bu konuda yalan söylemez zaten.

Bence çok büyütülecek bir şey değil.

Ya açıkla durumu neden kiracı degil de ev sahibi olduklarini soylediginin nedenini bildir. Boyle bir konuda kızmaz herhalde. Ya da huzurum kacar kafasına takar diyorsan da hicbir sey olmamis gibi davran annenler kirada oldugunu soylerse aaa ben sana soylemistim diye hatırlıyorum de gecistir. Cok buyutulecek bir mevzu gibi gelmedi bana.

Cok laf arasinda gecmis bir seyse eger, ben oyle demedim yanlis anlamissin diye kivirirdim.

Evli misiniz birde ?
Ben nişanlısınız gibi algılamışım

Kirayı ödeyince tüm evler bizim gibi bi kahkaha patlatabilirsiniz

Gereksiz bi yalan olmuş ? KArşı tarafın durumu çok iyide altta kalmamak için mi söylediniz?

hiçbir sebebim yok o anda sorunca bizim dedim sonrada söyleyemedim
İyi de bir insan sebepsiz yalan söylemez ki, eğer psikolojik sorunları yoksa.

Belki de içten içe bu durumdan utanıyorsunuz veya sizin için kendi evin olması çok önemli bir şey vs.

Ama daha bunu tahlil edememeniz tuhaf, olgunlaşmadığınızı gösterir.

Bu saatten sonra yapacağınız şey sizin eşinize kendiniz söylemeniz. Başkasından duyarsa çok daha kötü olur.

hayır meselenin parayla ilgisi yok sadece birbirimizi daha yeni tanıyorduk sorunca ağzımdan öyle çıktı daha sonra da konusu açılmadı

SEBEP???

Olan olmuş artık, eşinizin ailesi varlıklımıda böyle söylediniz.Ailenizle konuşun, bir yol bulun artık.Hem kv. tapuyamı bakacak korkmayın, ailenizi haberdar edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…