Neden ailelerin mal varlığıyla ilgili bir konu açılır ki..
Utandım annemle babamın kirada oturduğunu söylemekten dersin.
İnsan başka bir sebepten de bu konuda yalan söylemez zaten.
Bence çok büyütülecek bir şey değil.
hiçbir sebebim yok o anda sorunca bizim dedim sonrada söyleyemedimBu yalanı söylemek için sebep?
hiçbir sebebim yok o anda sorunca bizim dedim sonrada söyleyemedim
hiçbir sebep yok bir anda öyle söyledim sonra da düzeltemedim.çünkü eşim yalanı affetmez o zamanlar onu iyi tanımıyordumBu yalanı söylemek için sebep?
İyi de bir insan sebepsiz yalan söylemez ki, eğer psikolojik sorunları yoksa.hiçbir sebebim yok o anda sorunca bizim dedim sonrada söyleyemedim
hayır meselenin parayla ilgisi yok sadece birbirimizi daha yeni tanıyorduk sorunca ağzımdan öyle çıktı daha sonra da konusu açılmadıEvli misiniz birde ?
Ben nişanlısınız gibi algılamışım
Kirayı ödeyince tüm evler bizim gibi bi kahkaha patlatabilirsiniz
Gereksiz bi yalan olmuş ? KArşı tarafın durumu çok iyide altta kalmamak için mi söylediniz?
SEBEP???Söze nerden başlasam bilmiyorum.Daha yeni evliyim.Eşime ailem hakkında yalan söyledim.Aslında amacımonu kandırmak değildi o an öyle söyledim.Ben işim için ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum.Eşimlede işyerinde tanıştık.Ailemden bahsederken oturdukları evin kira olduğunu söylemedim bizim dedim.Ailelerde zaten iki kez bir araya geldi böyle bir konu da açılmadı.Şimdi kayınvalidem ve eşim bizimkilere ziyarete gitmek istiyor öğrenirlerse ne olur diye çok korkuyorum.çünkü eşim yalandan nefret eder gerçeği de söyleyemiyorum.bana yardım edin((
hayır meselenin parayla ilgisi yok sadece birbirimizi daha yeni tanıyorduk sorunca ağzımdan öyle çıktı daha sonra da konusu açılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?