- 17 Eylül 2013
- 429
- 405
- 86
daha yeni tanışmıştık o yüzden yoksa utanmamla alakası yok mesele yalanım ortaya çıkınca ki durumİyi de bir insan sebepsiz yalan söylemez ki, eğer psikolojik sorunları yoksa.
Belki de içten içe bu durumdan utanıyorsunuz veya sizin için kendi evin olması çok önemli bir şey vs.
Ama daha bunu tahlil edememeniz tuhaf, olgunlaşmadığınızı gösterir.
Bu saatten sonra yapacağınız şey sizin eşinize kendiniz söylemeniz. Başkasından duyarsa çok daha kötü olur.
siz hayatınızda hiç yalan söylemediniz mi ?Bir yalan soylediyseniz sonuclarina katlanacaksiniz.
Evet ya ben de hatırladım.Aynı konu açıldıysa aynı üyenindir bence.Daha önce bu konunun aynısı açılmıştı , ama onlar evli değildi sanırım .
Ev ailenin olsa ne olur olmasa ne olur , keşke hiç yalan söylemeseydiniz .
hayır bu konuyu ilk defa yazıyorum zaten yeni üyeyimEvet ya ben de hatırladım.Aynı konu açıldıysa aynı üyenindir bence.
Okuduğumu hatırlıyorum bu konunun aynısını.İkinci üyelik olmasın bu şimdi ya da aynısını yaşadınız?hayır bu konuyu ilk defa yazıyorum zaten yeni üyeyim
yardım lütfenhayır bu konuyu ilk defa yazıyorum zaten yeni üyeyim
belki de aynısını yaşıyoruz bilmiyorum diğer kişiden haberim yokOkuduğumu hatırlıyorum bu konunun aynısını.İkinci üyelik olmasın bu şimdi ya da aynısını yaşadınız?Mune
arkadaşlar belki sizin için önemsiz ama eşimi çok seviyorum korkum bu yüzdenbelki de aynısını yaşıyoruz bilmiyorum diğer kişiden haberim yok
Okuduğumu hatırlıyorum bu konunun aynısını.İkinci üyelik olmasın bu şimdi ya da aynısını yaşadınız?Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?