durumum çok kötü:((

daha yeni tanışmıştık o yüzden yoksa utanmamla alakası yok mesele yalanım ortaya çıkınca ki durum

Evlendin mi sen? Yeni üyelik aldın heralde kira olduğunu öğrenseler ne olur off ya derde bak söylenilen saçma yalana bak

Gereksiz bir yalan olmus.
Ev sizin mi kira mi diye soracak halleri yok annenlere herhalde?
Neden ev konusu acilsin ki?

Yukaridaki arkadas hakli
Sorun cikti tapuda yada kredide falan de.
Hep bizim gozuyle baktik eve alicaktik falan de.

Heralde kirada yasiyoruz demek pek isinize gelmedi ev sahibiyiz bizde dusuncesiyle soylediniz.

Yani bu kimseyi ilgilendrmiyo ama.biz nasil merak.ediyosak neden soylediginizi onlarda merak ederler

Neden boyle bir yalan soylediginizi.

Yalanı ilk söyledikten sonra bidaha konusu geçti mi eşinizle? Ya da laf arasında ev sahibi olduklarıyla alakalı bir mesele geçti mi?

Bence en kısa zamanda söyle için rahatlasın cunku bu her defasinda seni yiyip bitirecek büyük bi tepki gosterecegini zannetmiyorum ama olaki gosterdi buyumeden annenden babandan duymadan senden öğrensin daha kotu olur çekindim utandim gereksiz bi duyguydu ama o zaman bi anda söyledim büyütülecek bişeyde yok aslında diye empoze edip devam et

Bu konunun birebir aynisi açılmıştı aylar once. O zaman daha nisanliydi galiba konu sahibi. siz misiniz yoksa ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…