- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
-
Yani gerçekten görgüsüzlük yapmışlar. Bir de hinlik denir buna. Erkenden gelip aklı sıra sizi basmış küçük akıllı müstakbel kayınvalideniz. Kendileri çok süper bir aile olduğundan onlara uygun musunuz diye bakası tutmuş hanımın :) Yaa bir de psikolojik sorunu varmış filan diyorsunuz. Tabi hastalıklar hepimiz için ama çok zorluk çekersiniz bence ileride.
Hela da nerden çıkmış acaba. Gerçekten hela mı diyorlar tuvalete yoksa sırf gıcıklık olsun diye mi demişler anlayamadım açıkcası. Köyde bile pek hela diyen kalmadı da artık. Hem o ne cürret öyle parmak sallamak filan. Yani evleneceğiniz insanda sorun olmasa tamam aileyi bir şekilde idare edin diyeceğim. Ama adam da aynı cinsten. Kötü bir durum olmuş gerçekten. Ben olsam soğutmaya çalışmaz açıkca konuşur ve bir daha ardıma bakmazdım. Çünkü evlenmeden bunları yapanların evlendikten sonra yapmaya cürret edecekleri şeyleri hayal bile edemiyorum.
Yani gerçekten görgüsüzlük yapmışlar. Bir de hinlik denir buna. Erkenden gelip aklı sıra sizi basmış küçük akıllı müstakbel kayınvalideniz. Kendileri çok süper bir aile olduğundan onlara uygun musunuz diye bakası tutmuş hanımın :) Yaa bir de psikolojik sorunu varmış filan diyorsunuz. Tabi hastalıklar hepimiz için ama çok zorluk çekersiniz bence ileride.
Hela da nerden çıkmış acaba. Gerçekten hela mı diyorlar tuvalete yoksa sırf gıcıklık olsun diye mi demişler anlayamadım açıkcası. Köyde bile pek hela diyen kalmadı da artık. Hem o ne cürret öyle parmak sallamak filan. Yani evleneceğiniz insanda sorun olmasa tamam aileyi bir şekilde idare edin diyeceğim. Ama adam da aynı cinsten. Kötü bir durum olmuş gerçekten. Ben olsam soğutmaya çalışmaz açıkca konuşur ve bir daha ardıma bakmazdım. Çünkü evlenmeden bunları yapanların evlendikten sonra yapmaya cürret edecekleri şeyleri hayal bile edemiyorum.
Katılmamak elde değil.Ama iyi insanlarmış.Gerçek yüzlerini 2. günden göstermişler.İstersen devam söz nışan alışverişlerinde düğün hazırlığında daha ne komediler çıkarır bu aile.Yat kalk dua et bu yönlerini şu an gördün.Ya evlendikten sonra anlasaydın.Şaka bi yana Allah ın sevgili kuluymuşsun canım.Üniversite mezunu ,evlilik için para biriktirmiş, ailesinin kendine göre bir evi ve kendilerine yetecek bir geliri,ve ve doymuş bir gözleri olan,senden beş yaş büyük ,ortahalli yakışıklılıkta, çok kızla çıktım demeyen,erdemleri,ahlaki sağlamlığı olan,uçurumdayken elini tutabilecek kadar mert bir insan EŞ olmalıdır.Diğerlerine damat olmak nasip olmamalıdır bence.Çok bunalırsan sarı kantoron hapı al,balla polen ye bünyen güçlensin,yoğurtla çörek otu ye vücudun direnç kazansın.Yeni kıyafetler al.Kuaföre git .Kendi neşeni yerine getir.Arkana bile bakma derim.Çok sinir oluyorum böyle kendilerini nimetten sayana insanlara.Üniv. mezunu gelinle muhatap oluyoruz deyip azıcık kendilerine çeki düzen vereceklerine görgüsüzlük yapmışlar.Dua et iyi birini Allah karşına çıkarsın diye ve bekle lütfen.
canim benim sakin bulsma bu insana derim !!! ne kadar ruyaya yat baska seyler yap bu adam sana gore birisi degil. hele annesi ve rahatliklari..... sahsen okumus gormus gecirmis insansin sende yazarken herseyin farkindasin .... daha ne diyelim ki...hele cocun tavri hic hos degil. ondan sana hele hic koca olmaz bence oturur senin maasini yer icer. calismaz bile.... kusura bakma agir oldu belki ama bende cok kotu izlenimler biraktilar anlattigina gore....
İyi bir kalbi iyi bir kalbi daha kurtardık KKYa benim anlayamadığım bu tipler ne kadar iyi yalancı ki güzelim kızları kandırabiliyor.2. aşama sen kıymetsizsin bak peşimden kaç kız koşuyor aşamsı,üçüncü aşama aldatılma,dördüncü aşama seni kim ne yapsın,5. aşama seni seviyorum benden başka kimse seni sevmez aşaması olacaktı canım.Sende bozulan psikolojin,zayıflayan bedenin ve gittikçe küçülen özsaygınla ona yardımcı olacaktın.En güzeli telefon kartını tuvalete at.Yeni bir hat al.Ailece yanına yaklaşmaması için önlem alın.Bak daha ne oyunlar oynar bu seni kandırabilmek için.
Olamaz! Siz evlenemezsiniz! Biraz türk filmi vari oldu ama inan yazını okuyunca aklımdan ilk bunlar geçti canım. Bak bu kadar görgüsüz kaba insanlarla bir ömür geçirebilcek misin? Yazık değil mi gençliğine güzelliğine kariyerine? Şimdiye kadar farkedemedin mi bu çocuğun bu kadar görgüsüz, yol izan bilmez olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?