Durumum karmancorman oldu...istemeye geldikten sonra ki olanlar...

konuyu öyle bi anlatmışınız ki sevgili olduğunuzu yazmasanız görücü usulü olduğunu düşünürdüm

bir anda yabancı olmuş 1 buçuk yıllık sevgili...

daha mı akıllı olsak ne??sonra böyle şeyler yaşamasak...

Son düzenleme:

evt 1,5 yil konustuk, aslinda 1 sene den beri kopukluklari sayarsak...ama sadece kendisiyle konusmak yetmemis demek onu tanimak icin.aliskanlik olmus dogru sölemek gerekirse...

belki bastan beri kibar ve görgülü olsaydi daha kolay olurdu bu is, tabii yine kandirirlirdik. ama ben onunla illa ki de önceden dost hayati mi yasamam gerekyior...bu da bir tanisma oldu ve bastan kötü oldugu anlasildi

konuyu öyle bi anlatmışınız ki sevgili olduğunuzu yazmasanız görücü usulü olduğunu düşünürdüm

bir anda yabancı olmuş 1 buçuk yıllık sevgili...

daha mı akıllı olsak ne??sonra böyle şeyler yaşamasak...

evt uzaktan insan öyle düsünüyor tabii ki ama ben onu hic ailesiyle birlikte görmedim ki

Son düzenleme:
belki bastan beri kibar ve görgülü olsaydi daha kolay olurdu bu is, tabii yine kandirirlirdik. ama ben onunla illa ki de önceden dost hayati mi yasamam gerekyior...bu da bir tanisma oldu ve bastan kötü oldugu anlasildi

bumudur yani...kusura bakmayın ama ne kadar garip bir düşünce tarzı...bir insanı tanıyabilmek için dost hayatı yaşamalı öyle mi?? valla bu kadarını anlayabilmek için "dost hayatı" (her ne demekse) yaşamaya gerek yok...aklı olan herkes anlar siz ne yaşadınız ne konuştunuz ve evlenmeye karar verdiniz Allah aşkına...."sevgilim var" demek için sevgili edinmişsiniz "evlendim" diyebilmek için de evlenmeye karar vermişsiniz...durumun dışardan görünüşü bu...

açık söyleyeceğim bunu üzerine söylenecek pek birşey yok...bence evleneceğiniz kişiyi bırakın sizin yerinize aileniz seçsin daha hayırlı olur...

Son düzenleme:
tamam siz de haklısınız da
sanki böyle hiç tanımıyor gbi bahsediyorsunuz bnce insan az çok belli olur öyle yada böyle 1.5 yıl
bnm de sevgilim ortaokul mezunu bn üniversite okuyorum bide edebiyat bölümüyüm bi sürü kitap okuyorum ama o pek ilgilenmez kitaplarla
ilerde aramızda bu konuda küçük sorunlar olabilir ama bu bizi ayıracak kadar büyük bi sorun değil çok seviyoruz bunu da aşabiliriz diye düşünüyoruz yani sevgimize güveniyoruz
siz sevginize güvenmiyorsunuz bnce ve ortada bi sevgide yok galiba ailesinin davranışlarıda tuz biber olmuş
kimin ne okuduğu ne kadar okuduğu önemli değil saygı terbiye çerçevesinde nerde nasıl davranacağını bilmek önemli
hakkınızda hayırlısını dilerim

Eğitimden ziyade görgü, nezaket eksikliği gördüm ben.
Ailelerin tanıştığı resmi ve önemli bir ortamda "Ben helaya gideceğim" demek için hiç insan içine çıkmamış, konuşmayı ve nerede nasıl davranacağını hiç bilmemek kısaca bir odun olmak lazım sanırım.
Hakkında bu kadar net ve çok negatif özellik saydığınız biri için bence uzun bir yola çıkmak pek akıl karı değil, gösterin helayı gitsin.Hayatı ve mutluluğu ıskalamayın.

sadece bikac toplantida görmekle ve bi insanin bilgisayardan yazdiklariyla olmuyor...
bunu anladim ve daha öncelerden toplantilardan bilyiorum onu...yalnizken baska, ailesi yaninda baska...simdide ailesiyle ilk kez birlikte gördügüm icn yeni görüyorum bu yüzünü. bende sasirdim gercekten
hayir, niyet ciddi olmasa onlan konusmam bile...o da ciddi oldugunu söleyince o zmn aileler halletsin dedim...tanidigimi sandim megersem hep kandirmis yalan sölemis...ve bunu yeni ögrenyiorum...

dost hayati demekle erkek arkadasligi kastettim. dediginiz gbi, yeterki birtane olsun diye gibisinden sacma birsey düsünmedim. tam tersi ben ailemin rizasini almaya calistim sadece. söz nisan döneminde tanisilir dedim. ama bunlar simdiden kendilerini belli etti

Son düzenleme:

dilin kemiği yok demiş atalarımız...herkes her istediğini istediği şekilde söyler...peki ne kadarı doğrudur...bilinmez...niyetinin ciddi olduğunu nasıl anladın ? anladığım ya da tahmin ettiğim kadarıyla henüz oldukça gençsin birşeylerin farkında değilsin...bence evlenmeden önce biraz kendini geliştir ufkunu aç...

Son düzenleme:

haklisin, kitaplardan basimi kaldiramadim ve hayati ögrenemedim, bu konuda sana sonuna kadar hak veriyorum...

niyetinin ciddi oldugunu anladim cünki ailesi tanismak istedi

Son düzenleme:
burada ben kızın üstüne gidilecek bir yorum göremedim ama illa abartmak adına ters yorum yapmayı seven arkadaşlarımız var...evlilik sadece bireylerin dilemesiyle gerçekleşmiyor kız şimdiden görmüş başına gelecekleri paylaşmış bizimle ne var bunda ?

gerçek yüzünü kısa zamanda görmüş oldun çokda güzel olmuş bence her işde bir hayır vardır kendi kültüründe biriyle olmalısın aşağılamak falan değil elbette ama gerçekten olmuyor bişey paylaşamaz hale geliyorsun ayrıca ileridede sorun eder çünkü çoğu erkekler her zaman kendilerinden (okumamış olanlar) akıllı bayanlardan hoşlanmazlar çok sorun çıkar ayrıca anladığım kadarıyla çalışmayıda sevmiyor göstermelik çalışıyor belli dikkat et Allah herşeyin hayırlısını verir gerçeği göstermiş sana şimdi kaderini yazmak sana kalıyor

Adam senin ailenle 2.defa karşılaştığında ''Ben bir helaya gideyim'' mi dedi
Valla pes diyorum iyice uçmuş o arkadaş

bencede evlenme sakın seyiyeyi yerler altına sermişler görgü kuralları denen bişey var.cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun derler.

arkadasim sagol destegin icin, ilk okudugumda benim de aklima bu geldi ama onlara karsi gelip büyütmek istemedim.kavgalarla biten bi baslik olmasin diye geriye cektim kendimi. aslinda acikcasi bende ters birsey göremiyorum yorumlarimda. yanlis anladilar beni diye düsündüm.

evet, ailem huzursuz olunca bende huzursuz oldum, hele ki bazi seyleri kendi gözümle görünce. bunalip iyce buraya yazdim, yanlis birseyler yapmak istemedigim icin...

hele ki su "birak ta ailen senin icin secsin, senin sectiklerin belli" gibisinden olan bi yoruma diyecek laf bulamadim acikcasi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…