Durumum krıtık

Sizim kararınız net değil
Dediğiniz gibi bekleyin sadece

Zaman herseyın ılacı canım..Allahtan ya sabır dıle,ısallah mutlu olursun..gorecektır senın ne kadar fedakar oldugu,kımse kolay kolay bakmaz baskasının cocuguna,ben de bakarım gercı,fazla sevıyorum cocukları...ısallahh mutlu olursun ama dedıgım gıbı zaman zaman zaman...optum..

cnm tesekkür edrim candan sana insallah bilmiyorum ayriliklar bu kadar kolay oldugu sürece insanlar da basitlseio ve o olmadi siradaki ama hadi oda olmadi suu...ben inaniyorum ki bni burda kücümse r gibi yazanlar sen sadece beklemekle kal diyenler benim yaptigim en zoru bekliyorum inaniyorum ki emegimin karsiligi bigün döner insallah merak ediyorum böle bukar ayrilmayi indirgeyip kolay görenler ayni pozisyona gelinc e nasil gidiyolar kac kere cekilip gidiliyomus cekip gidince hersey cokmu güzel oluyomus gercek merak ediyorum

Arkadaşım sen niye hala o adamın evinde kalıyorsun. Adam yalancının teki, seni ayakta uyutmuş ve sen onun çocuğuna bakıyorsun. Hayır bu da yetmiyor, adam eski kırığıyla görüşüyor. Hem de her gün. Bu da yetmiyor gidersen git falan diye efeleniyor. Ben karıma yalan söylemişim, ona kendimi nasıl affettirsem diye bir çabası yok. Biri gider, hazır da birisi daha var diye düşünüyor. Hatta başkalarını da bulurum demiş. Sana bu kadar büyük bir yalan söylemiş bir adamın yanında hala kalıyorsan, ileride daha büyük bir ihanet ve yalanla karşılaşabilirsin. Hazırlıklı ol.

Son düzenleme:
Son zamanlarda cok dikkatimi cekmeye basladi,
bu turk erkeklerinin egolari tavan yapmis, gidersen git sanki bana kizmi yok demek ne demek ya.
ALlah islah etsin hepsini.. Onlara verdigimiz ilgiyse sevgiye yazik valla..

Son zamanlarda cok dikkatimi cekmeye basladi,
bu turk erkeklerinin egolari tavan yapmis, gidersen git sanki bana kizmi yok demek ne demek ya.
ALlah islah etsin hepsini.. Onlara verdigimiz ilgiyse sevgiye yazik valla..

cnm bnm yaa al bendende o kadar bak aklim almio gercekten nasil bukar güvenio kendine vala ben kendime okadar güvenmiyorum ya suan tabi fotomuz yok ama etrafimizdaki herkes bizi taniyan tanimayan vauuavv bu kizi nerden nasil bulmus diolar cok beklemis ama bölesini rüyasinda bile bulmaz diolar ban a bakanlarda sen nasil onla evlendin niye ya diolar ne zennginlik ne baska bisi bn cok kiskancim olgun birisi olsun degerimi bilir tabi bende onun karsilikli saygiyla birbirimizi yormadan geciniriz gercek te düsüncem mantigim buyduu
bu arada sakin kimse de kendimi cok güzel sandigimi övdügümü sanmayin lütfen

^ Canim ben seni cok iyi anlayabiliyorum.
Benzer seyleri bende nisanlimdan duymadim degil, neymis ona evlenme teklifi eden kizlar olmus felan.
Halbuki tanidigi bir kac erkekde beni istemeye geldigini biliyo, ben bu durumla hava atmiyor hatta bu durum yuzunden
asiri kiskancligina maruz kaliyorum beyefendinin.
Senin esinde ayni, sanki bulunmayan hint kumaslari. ALlahim yaa.
SInir oluyorum gerci bir haftadir gorusmuyoruz,
Allah sonumuzu hayir etsin..

cnm bnm amin ben ciok kiskaniyrm bilmiom o kiskaniomu demio seni kiskaniom die pek ama giydigime cok karisio gercek ayrilmak kolay herkese ama sevgi olunca baana cok zor düsün bunlari duydugum halde

eşin bunlar bir anlık sinirle soylediyse neyse ama ciddi söylediyse, daha cok gençsin daha fazla yazık etme kendine..

adama bak yaa demek onu bekleyen bi dolu genç kız varmış sen sanki koca kadınsın sende 21 yaşındasın, bide şunu anlamadım o seni götürmeden gidemiyomusunda beni bırak falan dedim yazmışsın, gidesin varsa gidersin gidecek cesaretin yoksada otur adamın çocuğuna bak, bu adamın hayatında tek kadının sen olduğunu sanmıyorum

Allah sınatmasında evli olmayan anlayamaz seviyorum falan gibi cümleler geziyo ortalıkta ben henüz evli değilim ama seviyorum diyede bu kadar esneyemem, bunu 15 yaşımdada yapmamıştım 26 yaşındayım halada yapmam, çıkıpta bi adam benim karşımda yok şu kadar kız var kalk bavulunu hazırla bilmem ne o atarları kıvırır eline veririm adamın otursunda aramızda 10 yaş var ben 10 sene sonra bu güzel kıza yetermiyim diye düşünsün sığır

tabi dogrudur degisio kisiye görede su son cümlelerin cok güldürdü tskler

canım ya çok üzülüyorum ben böyle olaylar duyunca sen çalşımıyorsun ,adamda para var güç onda tabi bide kusura bakma ama karekteri zayıf seni ezdikçe eziyor genç kızlara giderim falan diyor yaşça çok büyük senden biz kadınlar olarak hepaynı yerlerde hata yapıyoruz işte adam baştan yanlış bir kere evlenmeden bir çocuk sahibi olmuş 13 sene yaşamış bir kadınla yani bu gösteriyor ki adam rahat ayrıca 18 yaşında başlamış demek ilşkisi eski kadınıda unutamaz uzun süreli bir ilişki yaşamış sonra gitmiş senle evlenmiş şimdide seni mutsuz ediyor birşey diyemiyorum yani boşan falan demiycem oda çok zor kolay değil biliyorum seni henüz çok gençsin şöyle yapabilirsin üstüne pek gitme ,kıskandığını belli etme bence çünkü sen öyle yaptıkça inadına yapıcak insan doğası böyledir sen rahat ol biraz sinirli olmadığı bir andada bu şekilde davranmasıının seni kırdığını söyle güzellikle anlatmaya çalış zıtlaşırsan sürekli olaylar daha çok büyür bence.

tskkür edrim hayirlisi ya

eşin senden önce evlenip boşanmış mı yoksa evlilik dışımı çocuk ?

canım sen hatayı başta yapmışsın ,evlenmeden 5(senin bildiğin kadarıyla) yıl birliktelik yaşamış birisiyle hemde 10 yaş büyük birisiyle
kayıtsız şartsız nasıl evlendin ,bumu aşk bumu sevgi eğer buysa iyiki yaşamamışım aşkı aman aman kalsın
bence insanın hayatındaki en önemli değer mantık her konuda mantıklı davranabilirsek
ileride başımıza gelecek felaketleri minimuma indirebiliriz.
eşin senin kıymetini er geç anlar ,kolay kolay hiç bir kadın kendinden önceki kadının çocuğuna bakmaz (ben hayatta bakmazdım)
ama o zamanda senin açından iş işten geçmiş olur,sevgi ,saygı ve o aşkın tükenmiş olur
şimdi sen ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin ,yapmayacağın yada yapamayacağın şeyleri sırf karşındakini incitmek yada senin değerini anlasın diye asla yapmamalısın
dost acı söyler

Son düzenleme:
daha yaşın çok genç bu adamı çekmek zorunda değilsin...çok üzüldüm durumuna ALLAH yardımcın olsun ama koltuk kavgasından konu ewi terk etmeye geliyor...ve eşinin çocuğuna sorgusuz suğalsiz baktığın halde bu adam hala etrafta bir sürü genç kız var diyebiliyor sana...kendinden 10 yaş küçük ve biriyle ewli hala genç kızlar var diyo bu ne ya...ne sanıyo bu adam kendini gıcık oldum...senin ailen türkiyedemi peki kaç senelik ewliydiniz...sewerekmi oldu bu ewlilik görücü usulümü...yaşın daha çok genç kıyma kendine derim gençliğine yazık...ama kesin karar verme sinir haliyle sölemişte olabilir...biraz kafanı dinlemeliisn bence...

Anladığım kadarı ile eşinin maddi durumu iyi.bütün bu afra tafrada ondan ileri geliyor.biliyorum bu tip erkekleri parasına güvenip tüm bayanların elinde olduğunu zanneden zavallı tipler

mutlaka tabide basa gelmeden konusmasi gercekten kolay ya ben hic dermiyidim ben bakarim yaparim bnde derdim kocam bi ufacik incitsin hemen bosanirim yok sunu yapmam bunu yaparim ama büyük konusmaya benzemio basa gelioki napican sevgilim olsa cekermiydim hemen ayril ama simdi evliligin verdigi bi sorumluluk sevgi de ve siniri gecince aciklama yapmasi insani diúrduruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…