Aman tanrım daha neler duyacağız diye diye her gün bir başkası
Allah sabır versin size
ya ayrilirsam tabiki sahip cikar esimede söledim beni sahipsiz sanma lütfen dedim ama burda konu bilet subu deil ya zor sen herksei karsina alll kocan icin hadi türkiyede olsan daha farkli heryönden ben lafimi sölediom esime gidicem gönder lütfen die asiri sekilde kendimide onuda zorlarsam suclu olup ilerde keske o kadarda üstüne gitmeseydim derim bn simdi bekliorum inanin bazi seyleri disardan konusmasi cok kolay
Zaman herseyın ılacı canım..Allahtan ya sabır dıle,ısallah mutlu olursun..gorecektır senın ne kadar fedakar oldugu,kımse kolay kolay bakmaz baskasının cocuguna,ben de bakarım gercı,fazla sevıyorum cocukları...ısallahh mutlu olursun ama dedıgım gıbı zaman zaman zaman...optum..
Son zamanlarda cok dikkatimi cekmeye basladi,
bu turk erkeklerinin egolari tavan yapmis, gidersen git sanki bana kizmi yok demek ne demek ya.
ALlah islah etsin hepsini.. Onlara verdigimiz ilgiyse sevgiye yazik valla..
^ Canim ben seni cok iyi anlayabiliyorum.
Benzer seyleri bende nisanlimdan duymadim degil, neymis ona evlenme teklifi eden kizlar olmus felan.
Halbuki tanidigi bir kac erkekde beni istemeye geldigini biliyo, ben bu durumla hava atmiyor hatta bu durum yuzunden
asiri kiskancligina maruz kaliyorum beyefendinin.
Senin esinde ayni, sanki bulunmayan hint kumaslari. ALlahim yaa.
SInir oluyorum gerci bir haftadir gorusmuyoruz,
Allah sonumuzu hayir etsin..
Allah sınatmasında evli olmayan anlayamaz seviyorum falan gibi cümleler geziyo ortalıkta ben henüz evli değilim ama seviyorum diyede bu kadar esneyemem, bunu 15 yaşımdada yapmamıştım 26 yaşındayım halada yapmam, çıkıpta bi adam benim karşımda yok şu kadar kız var kalk bavulunu hazırla bilmem ne o atarları kıvırır eline veririm adamın otursunda aramızda 10 yaş var ben 10 sene sonra bu güzel kıza yetermiyim diye düşünsün sığır
tabi dogrudur degisio kisiye görede su son cümlelerin cok güldürdü tskler
canım ya çok üzülüyorum ben böyle olaylar duyunca sen çalşımıyorsun ,adamda para var güç onda tabi bide kusura bakma ama karekteri zayıf seni ezdikçe eziyor genç kızlara giderim falan diyor yaşça çok büyük senden biz kadınlar olarak hepaynı yerlerde hata yapıyoruz işte adam baştan yanlış bir kere evlenmeden bir çocuk sahibi olmuş 13 sene yaşamış bir kadınla yani bu gösteriyor ki adam rahat ayrıca 18 yaşında başlamış demek ilşkisi eski kadınıda unutamaz uzun süreli bir ilişki yaşamış sonra gitmiş senle evlenmiş şimdide seni mutsuz ediyor birşey diyemiyorum yani boşan falan demiycem oda çok zor kolay değil biliyorum seni henüz çok gençsin şöyle yapabilirsin üstüne pek gitme ,kıskandığını belli etme bence çünkü sen öyle yaptıkça inadına yapıcak insan doğası böyledir sen rahat ol biraz sinirli olmadığı bir andada bu şekilde davranmasıının seni kırdığını söyle güzellikle anlatmaya çalış zıtlaşırsan sürekli olaylar daha çok büyür bence.
slm arkadaslar bizde yaklasik 1 yillik evliyiz ve esimin cocugu varmis bunu gec ögrendim ama sevdigim icn bide tabi millet ne der simdi ayrilirsam felan die tmm dedim simdide güzel cocuk gelio bakiorum cok da seviorum kendi cocugum gibi ama ne bilim kadinlada tabi cocuk icin görüsüyolar mecburenmis ama bilememki anlamiyorumda kadin alman ben anlamiorum ne konustuklarini tline bakiorum hergün ario konusuolar kiskandigimi belli etmek istemiom ama cok zor kadin cok güüüüüüzel ve 13 yil evlenmeden beraber yasamislar bana esim 5 yil felan demistide neyse herneyse arkadaslar dünn ben dedimki koltuklari deistirmek istiom hem deri bem beyaz coluk cocuk gelio ziplio oynuo leke oluo koltuk silerken ömrüm gecti ben kullanamiorum sevmiorumda deriyi dedim ben cok seviom hem yeni onlar dedi bende basladim tabi benden önceklerle evi düz yasa sonra ben bi koltiuk isteyince hayir de bide yani kizlar bahcedeki sandaylere kadar hersey öncekiyle almislar bi koltuk istedim cokmu calisiym madem kendi ihtiyaclami karsiliyim dedim annenin evine git orda calis burda calisamazsin dedi tmm dedim sen önceki kariyla arani sicak tut ben gidince getir hemen dedim yok dedi ona da kalmam bissürü genc kiz var beni isteyen dedi::((;;;;;((((((((((((((((insallah dedi gidersin hemen dedi bende tmm yarina biletimi al gitcm dedim tmm bavullarini toplamaya basla dedi
bilmiyorum ya gercek cok zor bu arada ben 21 esim 31 yasinda
eşin senden önce evlenip boşanmış mı yoksa evlilik dışımı çocuk ?
canım sen hatayı başta yapmışsın ,evlenmeden 5(senin bildiğin kadarıyla) yıl birliktelik yaşamış birisiyle hemde 10 yaş büyük birisiyle
kayıtsız şartsız nasıl evlendin ,bumu aşk bumu sevgi eğer buysa iyiki yaşamamışım aşkı aman aman kalsın
bence insanın hayatındaki en önemli değer mantık her konuda mantıklı davranabilirsek
ileride başımıza gelecek felaketleri minimuma indirebiliriz.
eşin senin kıymetini er geç anlar ,kolay kolay hiç bir kadın kendinden önceki kadının çocuğuna bakmaz (ben hayatta bakmazdım)
ama o zamanda senin açından iş işten geçmiş olur,sevgi ,saygı ve o aşkın tükenmiş olur
şimdi sen ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin ,yapmayacağın yada yapamayacağın şeyleri sırf karşındakini incitmek yada senin değerini anlasın diye asla yapmamalısın
dost acı söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?