Durumum krıtık

eroltugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
524
3
46
Almanya
slm arkadaslar bizde yaklasik 1 yillik evliyiz ve esimin cocugu varmis bunu gec ögrendim ama sevdigim icn bide tabi millet ne der simdi ayrilirsam felan die tmm dedim simdide güzel cocuk gelio bakiorum cok da seviorum kendi cocugum gibi ama ne bilim kadinlada tabi cocuk icin görüsüyolar mecburenmis ama bilememki anlamiyorumda kadin alman ben anlamiorum ne konustuklarini tline bakiorum hergün ario konusuolar kiskandigimi belli etmek istemiom ama cok zor kadin cok güüüüüüzel ve 13 yil evlenmeden beraber yasamislar bana esim 5 yil felan demistide neyse herneyse arkadaslar dünn ben dedimki koltuklari deistirmek istiom hem deri bem beyaz coluk cocuk gelio ziplio oynuo leke oluo koltuk silerken ömrüm gecti ben kullanamiorum sevmiorumda deriyi dedim ben cok seviom hem yeni onlar dedi bende basladim tabi benden önceklerle evi düz yasa sonra ben bi koltiuk isteyince hayir de bide yani kizlar bahcedeki sandaylere kadar hersey öncekiyle almislar bi koltuk istedim cokmu calisiym madem kendi ihtiyaclami karsiliyim dedim annenin evine git orda calis burda calisamazsin dedi tmm dedim sen önceki kariyla arani sicak tut ben gidince getir hemen dedim yok dedi ona da kalmam bissürü genc kiz var beni isteyen dedi::((;;;;;((((((((((((((((insallah dedi gidersin hemen dedi bende tmm yarina biletimi al gitcm dedim tmm bavullarini toplamaya basla dedi
bilmiyorum ya gercek cok zor bu arada ben 21 esim 31 yasinda

eşin bütün bunları bir anlık öfkeyle mi söyledi yoksa çok sakin bir şekilde mi dile getirdi merak ediyorum:44:eğer sinirle söylenmişse aranız bir şekilde düzelir ama bunlar eşinin gerçek düşünceleriyse işin zor canım.karısını bu kadar kolay gözden çıkaran bir erkekten hayır gelmez

koltuk yüzünden gitmeyeceğine göre ya yapamayacağın şeyleri söylemeyeceksin ya da söylediysen yapacaksın

Bu adam sizi çok üzer.. Ama siz eşinizin size yalan söylemesine değil de sanki koltuk almamasına daha çok kızmış gibisiniz ya da yazınızdan ben öyle anladım.

bence de ya söylemeyeceksin yada söyledikten sonra arkana bakmadan gideceksin. malesef erkekler düz mantıktır gitmez kalırsan ne yaparsam yapayım gitmeyecek bu der ve artık seni umursamaz. kaldı ki eşim bana beni isteyen genç kızlar var sen git annene falan dicek ben o evde 1sn bile durmam.

bebekgin oldumu bu evlilikten eger yoksa hic yapma burdaki bazi erkekler ayni alman gibi yasiyolar.yetisme tarzlaarina bagli bazen de ummadigin tas bas yariyo. kocani en iyi sen tanirsin ona göre mantikli davran.benden tasiye bence hemen almaca ögren ögrendigini de kocana belli etme bi sure böylece daha cok tanimis olursun.yani evlenrken hicmi duymadiniz bi cocugu oldugunu neler varmis ya tamam sonradan da olmayacak diye bisey yok ama ozaman evligligin bittigi an dir yani cok zor sonucta sende önceden evlilik yapmadin neyse allah en hayirlisini versin

sinirle ya da kavga anında bazen insanlar

seni öldüreceğim diyor karşısındakine..ama öldürmüyor değil mi..yani kızgınlıkla söylenmiş

konuşmalardan hemen kesin sonuçlar çıkarmak çok mantıksızca..

ayrıca eşinize o kadınla yaşa benden sonra demenizde gereksiz..sen evlenmişsin o kişiyle...

neden kendine alternatif gösteriyorsun hemen..eşinin çocuğunu geç öğrenmişsin

ona bir şey diyemem şaşırmak da haklısın ama artık durum böyleyse ona göre

davranmak lazım..ayrıca çocuk için neden her gün telde görüşüyorlar o kadınla da anlam veremedim..

eşinle bu konuyu konuş koltuk takımlarından önce..önemsiz şeyleri bırak...çocuğa karşı şevkatliymişsin

bu güzel bir davranış ama o çocuğu her gelişinde o kadın senin evine gelmek zorunda değil..eşin alsın çocuğu evine

getirsin..olgunlukla konuş bunları eşinle..birbirinize ahkam kesmeyi bırakın..

Hem yalancı hem de küstahbir eşiniz var.
Çok incinirsiniz siz bu adamla çook...

ewet cnm öle oluo biliyorum degismeyeceginide gercek bnde evlenmeden yok söle yaparsa bosanirim felan filan ama simdi cok zor gercek istiyorum tabi bnde hemen cekip gitmek ama birsürü kisiyi karsima aldim ben ewlenirken böle oluca aklimin ucundan gecmedi

eşinizin bir çocuğu olduğunu evlendikten sonra mı öğrendiniz?

nikahtan sonra ögrendim cnm tabi oturdugunuz yerde kücük olunca sunuda düsündüm neden nikahtan ayrildilar sonucda onuda birak resmen dul olucaktim hadi oda bi kenarda istememistim kadin oyuna getirdi olmamasi icin cok ugrastim söle böle bide tabi insan sevio kizlar o zaman ne yapsa gözükmüo gözüne cok cok sevdim yaa

Bu adam sizi çok üzer.. Ama siz eşinizin size yalan söylemesine değil de sanki koltuk almamasına daha çok kızmış gibisiniz ya da yazınızdan ben öyle anladım.

yok yok lütfen koltuk asla ama asla konum degil bir yil deil daha bana 10 yilda gider sizde bi bayansiniz bazen erkeklere beni ne kadar önemsiyosun veya bu evde bende bi söz sahibiyim demeyiz herzaman bunu dolayli yoldan mesela sunu söle yapalim ....felan ynai koltuk bnm umrumda bile deil öle olsaydi eve ilk geldigim gün bunlarin hepsi deisecek ben senin baskalriyla mazinin gectigi evde yasayamam derdim

Haklısınız tabi başka bir kadınla beraber alınan eşyaları sonra hiç bir kadın istemez ama siz bu kadar iyi niyetle yaklaşırken ,çocuğu kabullenmek hatta sevmek gibi,eşinizin tavrı hoş değil hatta çok kırıcı..

evlimisiniz bekarmisiniz cok merak ettim tabiki herkesin bir gruru var kac kere bavulu hazirladim yalvardim gönder gidiyim güzelce ayrilalim dedim ama bgn olmaz yarn felan die die yoksa simdi bana hadi kalk gidiyos dedide ben mi ayy yok gidemem dedim veya yazmadim ama neysee

Almanya'da mı yaşıyosunuz?
Eğer ayrılırsanız aileniz size destek çıkar mı?
Çıkarlarsa neyi bekliyosunuz bilet parası bulmak çok mu zor arayın ailenizi göndersinler
Gerçekten ayrılmak istiyosanız tabi

nikahtan sonra duydum cnm ve seviodum cok deisikdi ya nisanliyken veya evliyken anlamazsin ne zaman ayni evde yasadin artik anlyion..ve cnm dedigin gibi almanlarla konusmalari rahatliklari ayni alman ama sana bana geldilermi tmm o zaman almanin a si kalmio

bende gercck hergün ne konusulu anlamiyorum cnm demissinde önemsiz seyleri birak zaten esim önemli seyleri bile bir vea iki cvp verir bn önemsiz konussam kendi kendime konusurum ki hic böle yapan biri deilim

Aman tanrım daha neler duyacağız diye diye her gün bir başkası
Allah sabır versin size

tsk edrrim cnm ki ben bunlari gercekten hic sorun deil aklima bile gelmez tabaklarim catallarim bile hicbiseyim yeni deil simdiye kadar evime aldigim yiyeck felan haric kendim nevresim cekmecelere göz göz konulan kutucuklar oluo baskada öle büyük bisi yok yani ...dmek istedim kimse lütfen senin davan koltuk mus suymus buymus demesin

ya ayrilirsam tabiki sahip cikar esimede söledim beni sahipsiz sanma lütfen dedim ama burda konu bilet subu deil ya zor sen herksei karsina alll kocan icin hadi türkiyede olsan daha farkli heryönden ben lafimi sölediom esime gidicem gönder lütfen die asiri sekilde kendimide onuda zorlarsam suclu olup ilerde keske o kadarda üstüne gitmeseydim derim bn simdi bekliorum inanin bazi seyleri disardan konusmasi cok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…