Durun! Bu nikah kıyılamaz..!

Cok amerikan dizisi izliyorsunuz
Onlarda oluyor nikaha hayir diyrn var mi ya simdi konussun ya sonsuza.kadar sussun meselesi
Tovbe est

Bir soru sordum sadece, tövbe est çekecek kadar sinirlenmeyin bu kadar :)
Başlığı da espirili bir dille attım sadece.
Bende biliyorum biz de öyle bir durum olmadığını.
Sadece salonun ortasında bağıran, üstünü başını yırtan, nikah memuruna varana kadar küfreden bir kadın düşünün.
Bu durum nikah memurunu etkiler mi diye öğrenmek isterdim.

Yine de teşekkürler cevabınız için..

Sinirlenmedim , emoji koymayi unutmusum bende gulerek yazdim cunku espiri yaptiginizi anlamamistim :)
Yanlis anlasilma olmasina ragmen kibarca cevap verdiginiz icin tesekkur ederim

Delisi olan her gun aglar misali. bence bir belediye ye danisin. Yapar mi yapar..

Öz olanı bitti bir de üveyi kalmıştı, hangi sebeple böyle bir şey yapabilir. Biraz geride dursun bakalım.

Ben siZin yerinizde olsam özel güvenlik Yada koruma tutarım o gün İçin. Kapıya dikerim . Bol da bahşiş veririm bu kadın bu kapıdan girmeyecek derim. Birde olayları bilen erkek bir dost akraba varsa korumaların yanına onuda dikerim. Bitti gitti. ( korumalar sivil kıyafet takım elbiseliolur kimse anlamaz bile )

Kusura bakma ama gerçekten de biraz saçma olmuş.
O iptal olan nikahları gelin veya damadın saçmalıkları yüzünden iptal oldu. Ki bence nikah memuru çok haklı.
Öyle başkasının itirazıyla nikah iptali eski Türk filmlerinde oluyor. Ama yine de böyle çirkef birini nikaha çağırmamak yerinde bir davranış olur gibi geldi

O iptal olan nikahları gelin veya damadın saçmalıkları yüzünden iptal oldu. Ki bence nikah memuru çok haklı.
Öyle başkasının itirazıyla nikah iptali eski Türk filmlerinde oluyor. Ama yine de böyle çirkef birini nikaha çağırmamak yerinde bir davranış olur gibi geldi

Bu nikah kiyilamaz siz kardessiniz diyecek hali yok ya hem onun lafiyla nikah memuru iptal etmez

Bu kadın ı sadece nikaha değil ebedi yete kadar evime bile almazdım belli ki ruhsal problemleri var.kendi kaynanası ona çektirdiyse sizin burnunuzdan getirmek peşinde o da ama fırsat vermeyin netice de yüksek tahsil li bir bayansınız

Yok zaten. Önümde tutuşsa bir bardak su vermem.

Çağırmayacağız zaten de yüzsüz diğer akrabalardan duyup gelebilir

Sizin KV adayi KKde nam salacak galiba...:)
Rezillik çıkartabilir. Güzel gününüzü rezil edebilir ama engel olamaz.

Bunlar kardeş filan deyip delil gostermedikce bir şey yapamaz. Anne rızasına gerek yoktur nikah kıyılmasi için.

Allah yardımcınız olsun. Umarım eşiniz ilerde ama o benim annem deyip sizden fedakarlık beklemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…