Durun! Bu nikah kıyılamaz..!

Ben bunu daha gecenlerde bi yerlerde okumustum konu sahibesi. İlgililerin itiraz etme hakkı evlenme gününden bi gün önce mi ne bitiyo, yani nikahı basıp bu nikah kıyılamaz dese de hicbi sey olmaz.

Evlenme engelleriyle ilgili nikah günü öncesinde ilgili makamlara itirazda bulunacak kadar da kanun, yönetmelik ve usul biliyo olamaz. Güvendesiniz yani.

Ha ama taraflar iradelerini net bi sekilde acıklamazsa (o okudugunuz haberin konusu bu aslında) ya da nikah memuru iradede bi zorlama bi sakatlık oldugu kanaatine varırsa sizi evlendirmeyebilir.

Nikahı basıp korkusundan evleniyo bu adam bu kızla (ya da bu kız bu adamla) derse o zaman iş sakat

Gel gelelim o kadar ütopik bi kaygı ki bu gülmeden edemedim, evlilik stresi pek yaramamıs sanıyorum

Yok abartmıyorsunuz ben sizi anlıyorum. Önceden derdim aman üvey kaynanayı kim takar .kocanın da üvey anası lafı sözü geçmez derdim. Ama öyle olmuyormuş o işler. Oz kaynanadan beter bence. Oz kaynana gelini sevmese de oğlunu sever onun iyiliğini ister ama üvey kaynana bela oldu mu tam bela olur Allah esirgesin...

O sizin dediğiniz “durun bu nikah kıyılamaz”dan sonra geçerli bir gerekçe oluyor genelde. Evlenmeye engel bir durum... “siz kardeşsiniz” gibi

Kv ne diyecek, “gelini beğenmedim” mi diyecek

O videolarda gelin-damattan birinin beyanında terslik oluyor. Dışarıdan birinin müdahalesiyle kalkıp gitmiyor yani nikah memuru.

Anneniz babanız akrabalarınız nikah günü tetikte olsunlar hiç bi şekilde giremesin o nikah salonuna. Birinin gözcülük etmesi çok zor olmasa gerek o yüzden gelse de geldiği gibi gider kendinizi strese sokmayın tadını çıkarın o günün.

Sizin KV adayi KKde nam salacak galiba...:)
Rezillik çıkartabilir. Güzel gününüzü rezil edebilir ama engel olamaz.

Ah sorma. Ne kaynana
Bir gün faceden engelliyor, ertesi gün açıyor bana kazara mesaj atmış gibi yapıyor. Sonra pardon diyor. Ben ikisine de cevap vermeyince hırslanıyor. Yine enfelliyor. Kendi kendine takılıyor işte

Bunlar kardeş filan deyip delil gostermedikce bir şey yapamaz. Anne rızasına gerek yoktur nikah kıyılmasi için.

Allah yardımcınız olsun. Umarım eşiniz ilerde ama o benim annem deyip sizden fedakarlık beklemez.

Yok sanmam. Eşim de bende görüşmeyeceğiz. Üvey zaten. Bir gün annelik yapmamış. Çok çektirmiş. Şimdi de utanmadan hak iddia ediyor. Dini imanı para olmuş. Para vericem şunu yap de hemen yapar.

Ya valla yapar mı yapar.
Memur ona inanır mı ki
Yemin ederiz ki severek evleniyoruz desek?

Nişanlımın büyük ahdı var
Salona adım atmaya kalksın kolundan tutup atacağım direkt daha o olay çıkarmadan diyor ama bilmiyorum tabi.

Kınaya gelirse de babam kolundan tutup atacak. Düşünün yani bizi nasıl bezdirmiş ama hala gelmek istiyor yüzsün

Nikahi dugunden once neden kiydirmiyorsunuz? Nikaha onlarin taraftan kimseyi cagirmazsiniz olur biter. Dugune cagirirsiniz olmazsa.
Bu arada nikahta istedigi kadar itiraz etsin birsey yapamaz. Filmlerdeki gibi ya suan konussun ya da somsuza kadar sussun denmiyor nikahta. Sadece ciftlere soruyorlar o kadar.

Ay sacmalamayin :) bir iki kisi kapiyi durumu gozetir gelirse ve bir sey yapmak isterse engellenir. Kaldi ki nikah 3 dkkalik bir sey bir sey olmaz insallah siz onu dusunmeyin.

O kadarını da yapamaz merak etme.Olmadı tedbir alın.Nikah olurken nişanlın iki arkadaşını diksin kapıya kv.gelirse oyalar almazlar içeri.O arada nikahta kıyılıverir zaten

Böyle insanlar çok tehlikeli.. Umarım gününüzü mahvetmez herşey yolunda gider.

Üvey kaynanaymis birde bu kadin dogurmus olsaydı sevgili eş adayınızı resmen katliam yapardı.İt ürür kervan yürür o gelip öyle dese bile kıyılar rezil olduğuyla kalır ayrıca gerekçe sunması gerekir òrnegin:kardes bunlar diye farzedelim kıymadı o sırada herhangi bir kanıt ve gerekçe olmadan devlet memurunu yalan beyan ile oyaladigi için ceza bile alabilir ,ugrastiriyor .Korkmayın felaket senaryoları düğün arefesinde hepimizin aklına gelir.

Öncelikle Allah şimdiden mesut etsin.
Bu üveylere ne oluyor vallahi anlamadım billahi anlamadım.
Benimde eşimin üvey kardeşi (babasının ikinci evliliğinden ve üvey anneleri eşime ve iki kardeşine çok büyük eziyetler etmiş) biz evlenirken neler yapmaya çalıştı ve evlendik neler yapmaya çalıştı baktı olmuyo bana hayatımda duymadığım hakaretler etti.
Şu an konuşmuyorum. Ve konuşmayacağım hiç bir zaman.
Korkma hiçbir şey yapamaz.
Yanlız çok yüzsüz oluyolar dikkat et kapıdan kov bacadan girer.
Nikahına da gelebilir fakat bir şey yapamaz.

Hayır ama konu içeriği ve nickiniz acayip uymuş saçmalamissiniz demeyeceğim çünkü ben olsam benim de aklıma bu kadar uc bişey gelirdi onun için ne olur ne olmaz kapıda birileri dursun bence işinizi sağlama alin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…