- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
bugün eşim evdeydi akşama kadar fena değildi vakit geçti yani. akşam bir anda hadi dışarı çıkalım dedi. bende nereye dedim. o da ben nargile içiyim sende kahve içersin dedi. bende nargileden hiç haz etmediğim için nargile içme dedim. öyle dememle birlikte işte sen beni hiç düşünmüyosun da bir kere dışarı çıkalım dedim dinlemedin de. diyorum ki dışarı çıkmayalım demedim nargile içme dedim diyorum. anlamıyor. ben bunaldım ettim de sen böyle yapıyosun da. bir sürü laf.
halbuki daha önceki haftalarda ben zorluyodum bir değişiklik olur diye işinden bunalmıştı.
o yatak odasına gitti ordan laf sayıyor. sonra seslenmedim içeri geldi kalk git ben burda tv izlicem diyor. benim de kötü bir huyum var hemen gözlerim doluyor ağlamaya başladım. bu sefer içeri çağırdı. neyse ben gittim konuşmadım.
bu aradan zaman geçti ofluyor, kalktı duvarlara vuruyor. ben şok oldum. napıyosun sen piskopat mısın dedim. şimdi de dışarı çıktı kendi. nereye gitti bilmiyorum. merakta ediyorum arasam mı acaba?
halbuki daha önceki haftalarda ben zorluyodum bir değişiklik olur diye işinden bunalmıştı.
o yatak odasına gitti ordan laf sayıyor. sonra seslenmedim içeri geldi kalk git ben burda tv izlicem diyor. benim de kötü bir huyum var hemen gözlerim doluyor ağlamaya başladım. bu sefer içeri çağırdı. neyse ben gittim konuşmadım.
bu aradan zaman geçti ofluyor, kalktı duvarlara vuruyor. ben şok oldum. napıyosun sen piskopat mısın dedim. şimdi de dışarı çıktı kendi. nereye gitti bilmiyorum. merakta ediyorum arasam mı acaba?