• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durup dururken çıkan tartışmalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
bugün eşim evdeydi akşama kadar fena değildi vakit geçti yani. akşam bir anda hadi dışarı çıkalım dedi. bende nereye dedim. o da ben nargile içiyim sende kahve içersin dedi. bende nargileden hiç haz etmediğim için nargile içme dedim. öyle dememle birlikte işte sen beni hiç düşünmüyosun da bir kere dışarı çıkalım dedim dinlemedin de. diyorum ki dışarı çıkmayalım demedim nargile içme dedim diyorum. anlamıyor. ben bunaldım ettim de sen böyle yapıyosun da. bir sürü laf.

halbuki daha önceki haftalarda ben zorluyodum bir değişiklik olur diye işinden bunalmıştı.

o yatak odasına gitti ordan laf sayıyor. sonra seslenmedim içeri geldi kalk git ben burda tv izlicem diyor. benim de kötü bir huyum var hemen gözlerim doluyor ağlamaya başladım. bu sefer içeri çağırdı. neyse ben gittim konuşmadım.

bu aradan zaman geçti ofluyor, kalktı duvarlara vuruyor. ben şok oldum. napıyosun sen piskopat mısın dedim. şimdi de dışarı çıktı kendi. nereye gitti bilmiyorum. merakta ediyorum arasam mı acaba?
 
Birlikte bir yere gidip ikimizinde ayrı ayrı seveceğiniz şeyleri yapmak mümkün aslında.
Bazı dolmuşluklar olduğu zaman durup dururken tartışma çıkar insanlar arasında.
Bunları bi düşünün. Sakin kalın. Muhtemelen arkadaşları ile nargileye gitmiştir. En iyi siz bilirsiniz gerçi. Benimki kavga edince arabaya iner sakinler yukarı çıkar.
 
Nargileyi hiç hijyenik bulmasam da
E nargile sevmiyorsanız siz içmeyin işte
Adama niye dışarı çıkmak için nargile içmemesini şart koştunuz? 👀

Sanki eşinizin tepkisi direkt bu olaya yönelik değil de genel dolmuşlukla ilgili gibi
sadece bu olaydan duvar yumruklayıp evi terk edecek evreye geldiyse öfke kontrolü için yardım alsın
 
Bende sigaradan haz etmiyorum.hatta bizim yanımızda içmez..geçen 1-2 defa ben mutfaktayken salonda içmiş..salon hep sigara kokmustu. ..açtım cami havalandirdim. ..yani kırk yılda 1 olmuş olay çıkarmaya gerek yok...acaba bazen idare mi etsek..o icsin sizde kahve için..zaten açık havada oturursunuz büyük ihtimal
 
Eşinizin yorulduğu ve sevmediği bir işi vardı diye hatırlıyorum. Kafa dağıtmak için dışarı çıkmak istemiş yani bu kadar abartmanıza gerek yoktu bence. Eşinizin de dediği gibi siz kahve içerdiniz.

Bu arada kusura bakmayın ama ben sizin eşinize çok karıştığınızı düşünüyorum. Verdiği tepki de muhtelemen sadece bununla ilgili değil, içinde biriktirip patlamış olabilir. Orta yolu bulmaya çalışın bana kalırsa.
 
Eşinizi başka hangi sebeplerle çıldırttınız acaba?
Ben sizin çok zor, herşeye karışan bir insan olduğunuzu düşünüyorum.
Adam gerçekte tanımadığınız birinin yaşadığı şehre giderim demenize karşı çıktığı için demek ki ben idare ediyormusum bu zamana kadar diyen, yedigi kaşarı, sucuğu çok giren birisiniz.

Verdiği abartılı tepkide birşeylerin birikimi muhtemelen. Arada bir eşiniz için sevmediğiniz şeylere tahammül edebilirsiniz hemen karşı çıkmak yerine.
 
Adamı rahat bırak bence alt tarafı nargile. Belliki sorunları sıkıntıları var bunalmış.sende kösteklersen ne yapsın bu adam nereye gitsin..
Gözlerinin dolmasımı anlıyorum bende aynıyım balık burcuyum ondan zaar
Şimdilik bişey yapma üstüne de gitme nasılsa gelir kafası dağılınca.
Gelince de konusunu açma sabahta bişey olmamış gibi devam et güne
Ama benden sana tavsiye makul isteklerini kabul et hayat geçmez başka türlü
 
Biz eşimle bu şekilde anlaşıyoruz tartisarak 🤣
Ama disarda icecekmis ya eşiniz idare edilebilirdi
Sonraki hareketleri sacma yalnız
Bu arada benim de hemen gözüm dolar en kötü huyum
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X