• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dürüst olacağım.

Merhaba hanimlar.
Size birşey soracağim ama öyle arkadaşim falan deyip yalan konuşmayacağım. Bu dert benim deyip, derdime sahip çıkıyorum. Birisi var. Seviyorum ama onun haberi yok. Bu konuda hınzır planlarım var evet. Su an aynı sehirde değiliz ama. Ben çok gülen biriyim ve de dişlerim eğri. Simdi ben gülünce adam ' ay dişlere baak' demelik bir durum mu? Foto ekleyeceğim. Kabul ediyorum. Deli midir nedir diyebilirsiniz. Bilenler bilir. Butun yorumlara acigim:KK76:Eki Görüntüle 2019437 Eki Görüntüle 2019438
gayet güzel dişlerin var hafif yamukluk çoğu kişinin dişlerğnde var zaten, abartma

Merhaba hanimlar.
Size birşey soracağim ama öyle arkadaşim falan deyip yalan konuşmayacağım. Bu dert benim deyip, derdime sahip çıkıyorum. Birisi var. Seviyorum ama onun haberi yok. Bu konuda hınzır planlarım var evet. Su an aynı sehirde değiliz ama. Ben çok gülen biriyim ve de dişlerim eğri. Simdi ben gülünce adam ' ay dişlere baak' demelik bir durum mu? Foto ekleyeceğim. Kabul ediyorum. Deli midir nedir diyebilirsiniz. Bilenler bilir. Butun yorumlara acigim:KK76:Eki Görüntüle 2019437 Eki Görüntüle 2019438

Ön profilden kotu durmuyor canim ya adam sevecekse kusurlariyla sevsin :)

Yolla yaaa :-) yeni bir fenomen olur herkes yollar :-) arada benimkiler de geçer :-)

pctr.webp
Şöyle bi şey :KK70:

Demem o ki, tel takınca herkesin erişebileceği, sıradan bir düzgünlük.
Oysa sizinki konu sahibi, karakterli bir gülüş, size özel. O ölçüde bir yamukluk var, aşırı değil. Dişlerinizi sevin :KK53::KK53:
Eh Queen, sıra sende :KK70:

Eki Görüntüle 2019449

Oysa sizinki konu sahibi, karakterli bir gülüş, size özel. O ölçüde bir yamukluk var, aşırı değil. Dişlerinizi sevin :KK53::KK53:
O oyle birsey. Maasallah. Al.mine gör gör. İnci gibi. :KK15:

bence de gayet güzel duruyor.
başlığı okuyunca çok bariz bir yamukluk bekledim ama son derece doğal hoş bir görüntüsü var.
herkes mükemmel dış yapisina sahip olmak zorunda değil.ama temiz olmak zorunda.
renginin görüntüsü karşıdakini rahatsiz etmiyorsa, birde birsey yediğinizde aralara maydanoz sıkışıp kalmiyorsa sorun yok:))
umarım herşey yolunda gider.
çok fazla rahatsızsaniz tel taktirin ama önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz çünkü.

bence de gayet güzel duruyor.
başlığı okuyunca çok bariz bir yamukluk bekledim ama son derece doğal hoş bir görüntüsü var.
herkes mükemmel dış yapisina sahip olmak zorunda değil.ama temiz olmak zorunda.
renginin görüntüsü karşıdakini rahatsiz etmiyorsa, birde birsey yediğinizde aralara maydanoz sıkışıp kalmiyorsa sorun yok:))
umarım herşey yolunda gider.
çok fazla rahatsızsaniz tel taktirin ama önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz çünkü.
Evet işte şu malum kişi bağladı elimi kolumu. 1 ay var tam 1 ay:eek:

Eki Görüntüle 2019449

Ohaaa çok iyi bunlar benimkinden de iyi amaaa :-( kıskandım

Back
X