- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yollayın yollayında gözüm diş görsün![]()
Bizimki de diş gördü seninki de görsün ne olacak![]()
Yolla yaaaKız yollarım, gaza getirmeyin beni![]()
Yolla kankaKız yollarım, gaza getirmeyin beni![]()
Ayyyyy dişlere bakkkkkkkk
Ne sevimli![]()
gayet güzel dişlerin var hafif yamukluk çoğu kişinin dişlerğnde var zaten, abartmaMerhaba hanimlar.
Size birşey soracağim ama öyle arkadaşim falan deyip yalan konuşmayacağım. Bu dert benim deyip, derdime sahip çıkıyorum. Birisi var. Seviyorum ama onun haberi yok. Bu konuda hınzır planlarım var evet. Su an aynı sehirde değiliz ama. Ben çok gülen biriyim ve de dişlerim eğri. Simdi ben gülünce adam ' ay dişlere baak' demelik bir durum mu? Foto ekleyeceğim. Kabul ediyorum. Deli midir nedir diyebilirsiniz. Bilenler bilir. Butun yorumlara acigimEki Görüntüle 2019437 Eki Görüntüle 2019438
Merhaba hanimlar.
Size birşey soracağim ama öyle arkadaşim falan deyip yalan konuşmayacağım. Bu dert benim deyip, derdime sahip çıkıyorum. Birisi var. Seviyorum ama onun haberi yok. Bu konuda hınzır planlarım var evet. Su an aynı sehirde değiliz ama. Ben çok gülen biriyim ve de dişlerim eğri. Simdi ben gülünce adam ' ay dişlere baak' demelik bir durum mu? Foto ekleyeceğim. Kabul ediyorum. Deli midir nedir diyebilirsiniz. Bilenler bilir. Butun yorumlara acigimEki Görüntüle 2019437 Eki Görüntüle 2019438
Sen de yeni bir konu aç dillerin çok mu düz ve sade diyeKız yollarım, gaza getirmeyin beni![]()
Birisinin bana haddimi bildirmesini istedim sadecegayet güzel dişlerin var hafif yamukluk çoğu kişinin dişlerğnde var zaten, abartma
Güzel, temiz olması mühim :) temiz olduğuna göreAyy kismini okuyunca dedim al mine
Sizde tatlii![]()
O oyle birsey. Maasallah. Al.mine gör gör. İnci gibi.Eki Görüntüle 2019449
Şöyle bi şey
Demem o ki, tel takınca herkesin erişebileceği, sıradan bir düzgünlük.
Oysa sizinki konu sahibi, karakterli bir gülüş, size özel. O ölçüde bir yamukluk var, aşırı değil. Dişlerinizi sevin
Eh Queen, sıra sende![]()
Emin misiniz o kadar açıldığına? Bana gülüşünüz doğal gelmedi bilmiyorum. Yapı olarak öyle olabilir demekki.Siz öyle dediniz diye baktım, tekrar baktım, aynaya güldüm baktım.O kadar açılıyor.
Özgüven, en özgüvenli olduğum andı![]()
Tekrar baktım. Rollerdan sonra çekmiştim. Ödemli imiş yani.Emin misiniz o kadar açıldığına? Bana gülüşünüz doğal gelmedi bilmiyorum. Yapı olarak öyle olabilir demekki.
Aynen herşey tamam bi dişlerim sorun gibiÖn profilden kotu durmuyor canim ya adam sevecekse kusurlariyla sevsin :)
Evet işte şu malum kişi bağladı elimi kolumu. 1 ay var tam 1 aybence de gayet güzel duruyor.
başlığı okuyunca çok bariz bir yamukluk bekledim ama son derece doğal hoş bir görüntüsü var.
herkes mükemmel dış yapisina sahip olmak zorunda değil.ama temiz olmak zorunda.
renginin görüntüsü karşıdakini rahatsiz etmiyorsa, birde birsey yediğinizde aralara maydanoz sıkışıp kalmiyorsa sorun yok:))
umarım herşey yolunda gider.
çok fazla rahatsızsaniz tel taktirin ama önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz çünkü.
Ohaaa çok iyi bunlar benimkinden de iyi amaaa :-( kıskandımEki Görüntüle 2019449
Şöyle bi şey
Demem o ki, tel takınca herkesin erişebileceği, sıradan bir düzgünlük.
Oysa sizinki konu sahibi, karakterli bir gülüş, size özel. O ölçüde bir yamukluk var, aşırı değil. Dişlerinizi sevin
Eh Queen, sıra sende![]()