• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dürüst olacağım.

Aynen benimki de doğuştan düz, sıralı, sade. Birilerinin telle yaptırdığı cinsten, olması gereken gibi.
Beğeniyorum seviyorum ama yine de bı vampir dişler benim çok hoşuma gidiyor ne yalan söyleyim, ben de yok diye sanırım :eek:

İnan konu içine, kendi dişlerimi çekip "Aha böyle herkeste olan gibi dümdüz olsa, daha mı iyi sanki" diyesim geldi. İltifat da alırım kız belki :p Bi dişler kaldı değişmeyen, gözler torbalandı, yüz yoruldu, memeler hırpalandı, kilolar alındı... Bir tek dişlerim, bir tek onlar bana ihanet etmedi, haklarını yemeyeyim. :KK53:

İnan konu içine, kendi dişlerimi çekip "Aha böyle herkeste olan gibi dümdüz olsa, daha mı iyi sanki" diyesim geldi. İltifat da alırım kız belki :p Bi dişler kaldı değişmeyen, gözler torbalandı, yüz yoruldu, memeler hırpalandı, kilolar alındı... Bir tek dişlerim, bir tek onlar bana ihanet etmedi. :KK53:
Ya var ya az önce çekip yollasam mı diye düşündüm :-) :-) :KK76: ne alakaysa :-)
Benim de gençliğimden beri var bu göz altı torbası değil de karartısı. Neyse ki çok pimpirikli bir insan olduğum için gece gündüz bakımla uğraşıyorum yoksa halim nicedir bilemem :-)
Dişlerine iyi bak ben de seviyorum bir de onlardan olursak halimiz nicedir :-)

Bence sevimli bir ağız yapınız var.

çok tatlısınız :) kötü durmuyor

Bende konusurken bir insanin agzina bakarim, disleri temiz mi diye. Bence gorunus olarakta temizlik olarakta sıkıntınız yok

Hiç de kötü durmuyor. Benim önceden dişlerim öyle yamuktu ki, kimseyi umursamadan sırıtıp dururdum yine de. :) Telle düzeldi daha sonradan,ki bazıları maalesef hala yamuk. Siz de öyle tellik bir durum bile yok, hiç sıkıntı yapmayın düşünüp. :)

Teşekkür ederim. Bugün ne güzel bir gün ve ne güzel üyeler yarabbim:KK9::KK9:

Ya var ya az önce çekip yollasam mı diye düşündüm :-) :-) :KK76: ne alakaysa :-)
Benim de gençliğimden beri var bu göz altı torbası değil de karartısı. Neyse ki çok pimpirikli bir insan olduğum için gece gündüz bakımla uğraşıyorum yoksa halim incedir bilemem :-)

Ben de belki yollarım diye dişleri fırçalamaya başladım :D :D :p

İş

İste onun içün:bicak::bicak:
Bak sen seviyorsan sorun yok :-) telli telli gitme.
Ben ilkokul, ortaokul, lise dönemlerinde bu sınıf arkadaşlarımdan tel taktıranlar pek fırçalamazdı, sonra kantinden simit alır yerlerdi ay ben bir tuhaf olurdum simit kırıntıları tellerin arasında :-) neyse susuyorum :-)

Sorun dişte değil eğer normalde de böyle gülüyorsanız sorun gülüşünüzde, özgüvensiz bir tuhaf gülmüşsünüz. Rahat olun, açın ağzınızı, gülün.
Siz öyle dediniz diye baktım, tekrar baktım, aynaya güldüm baktım.O kadar açılıyor.:KK53::KK53:
Özgüven, en özgüvenli olduğum andı:63:

Benim de gençliğimden beri var bu göz altı torbası değil de karartısı. Neyse ki çok pimpirikli bir insan olduğum için gece gündüz bakımla uğraşıyorum yoksa halim nicedir bilemem :-)
Yollayın yollayında gözüm diş görsünEn Büyük KKEn Büyük KK

Back
X