- 17 Kasım 2015
- 12
- 1
- 1
merhaba... içinden çıkamadığım bir durumdayım. nişanlıyım ve nişanlımı seviyorum. 3 sene flört ardından 1 senedir nişanlıyız. sorun şu: nişanlım sürekli yalan söylüyor ! daha önce pek çok yalanlarına şahit oldum ve her seferinde özürler diledi bir daha olmayacak dedi ama hala devam ediyor. bunlar hep basit şeyler oluyor yani durumu düzgünce açıklasa bu hale gelmeyecek. yani ben şuraya gitme diyorum mesela tamam gitmeyeceğim söz diyor sonrasında yalan söyleyerek gidiyor başka yere gittiğini söylüyor. durumu açıklasa yine tolerans göstereceğim bir nebze ama yalan söyleyip hem benim dediğimi yapmış gibi idare ediyor hem de istediğini yapıyor. her seferinde özürler, bir daha olmayacaklar.. ama her seferinde yeniden oluyor. o zaman neden söz veriyor ki madem tutmayacak bildiğini okuyacak. son olayda yine özür diledi ama artık dedim ki güvenim çok kırıldı kalbimi de çok kırdın bilmiyorum beni nasıl ikna edersin nasıl telafi edersin bu olanları. her seferinde özür diledin tekrar oldu, demek ki özür dilemek bunların bir daha yaşanmayacağına bir teminat değil dedim. ben özür diledim şimdi senin de bir adım atman gerek falan diyor. tamam ayaklarıma kapansın demiyorum ama böyle bir özürle yırtabileceğini zannediyor ve ne yazık ki her özür dilenişten sonra tekrar yaşanıyor bunlar... bugün de aradım annesi açtı, telefonunu evde unutmuş çıktı geç geleceğini söyledi dedi. bunların hepsi bahane. bilerek bırakmıştır telefonu. benim peşine düşmemi istiyor. of çok gerginim