• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dürüst olmak bu kadar zor mu

pierroty

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
12
1
1
merhaba... içinden çıkamadığım bir durumdayım. nişanlıyım ve nişanlımı seviyorum. 3 sene flört ardından 1 senedir nişanlıyız. sorun şu: nişanlım sürekli yalan söylüyor ! daha önce pek çok yalanlarına şahit oldum ve her seferinde özürler diledi bir daha olmayacak dedi ama hala devam ediyor. bunlar hep basit şeyler oluyor yani durumu düzgünce açıklasa bu hale gelmeyecek. yani ben şuraya gitme diyorum mesela tamam gitmeyeceğim söz diyor sonrasında yalan söyleyerek gidiyor başka yere gittiğini söylüyor. durumu açıklasa yine tolerans göstereceğim bir nebze ama yalan söyleyip hem benim dediğimi yapmış gibi idare ediyor hem de istediğini yapıyor. her seferinde özürler, bir daha olmayacaklar.. ama her seferinde yeniden oluyor. o zaman neden söz veriyor ki madem tutmayacak bildiğini okuyacak. son olayda yine özür diledi ama artık dedim ki güvenim çok kırıldı kalbimi de çok kırdın bilmiyorum beni nasıl ikna edersin nasıl telafi edersin bu olanları. her seferinde özür diledin tekrar oldu, demek ki özür dilemek bunların bir daha yaşanmayacağına bir teminat değil dedim. ben özür diledim şimdi senin de bir adım atman gerek falan diyor. tamam ayaklarıma kapansın demiyorum ama böyle bir özürle yırtabileceğini zannediyor ve ne yazık ki her özür dilenişten sonra tekrar yaşanıyor bunlar... bugün de aradım annesi açtı, telefonunu evde unutmuş çıktı geç geleceğini söyledi dedi. bunların hepsi bahane. bilerek bırakmıştır telefonu. benim peşine düşmemi istiyor. of çok gerginim :KK43:

Yalan varsa ayrıl derim
Şimdi bir güruh yuhlayabilir ama düsürtlük önemli şey
Bigün güm diye bi borcu çıkabilir, yolda başına bişey gelse nereye gittiğini bile saklayan adamı nerde bulacağınızı bilemezsiniz vs vs.
Özür dediğin bi kere dilenir ve bir daha yapmamak için , sizin ki yalama olmuş

Yalan ve guven birbirine baglidir.
Yalanin oldugu yerde guven de olmaz.
Huylu huyundan vaz gecer mi ya oldugu gibi kabul edeceksin yada hic evlenmeyeceksin.

Cokmu orya gitme burya gitme dersiniz acaba?
Belkide boguyosunuz.
Bi ornek verebilirmisiniz en son yapma dediginiz seylerden?

merhaba... içinden çıkamadığım bir durumdayım. nişanlıyım ve nişanlımı seviyorum. 3 sene flört ardından 1 senedir nişanlıyız. sorun şu: nişanlım sürekli yalan söylüyor ! daha önce pek çok yalanlarına şahit oldum ve her seferinde özürler diledi bir daha olmayacak dedi ama hala devam ediyor. bunlar hep basit şeyler oluyor yani durumu düzgünce açıklasa bu hale gelmeyecek. yani ben şuraya gitme diyorum mesela tamam gitmeyeceğim söz diyor sonrasında yalan söyleyerek gidiyor başka yere gittiğini söylüyor. durumu açıklasa yine tolerans göstereceğim bir nebze ama yalan söyleyip hem benim dediğimi yapmış gibi idare ediyor hem de istediğini yapıyor. her seferinde özürler, bir daha olmayacaklar.. ama her seferinde yeniden oluyor. o zaman neden söz veriyor ki madem tutmayacak bildiğini okuyacak. son olayda yine özür diledi ama artık dedim ki güvenim çok kırıldı kalbimi de çok kırdın bilmiyorum beni nasıl ikna edersin nasıl telafi edersin bu olanları. her seferinde özür diledin tekrar oldu, demek ki özür dilemek bunların bir daha yaşanmayacağına bir teminat değil dedim. ben özür diledim şimdi senin de bir adım atman gerek falan diyor. tamam ayaklarıma kapansın demiyorum ama böyle bir özürle yırtabileceğini zannediyor ve ne yazık ki her özür dilenişten sonra tekrar yaşanıyor bunlar... bugün de aradım annesi açtı, telefonunu evde unutmuş çıktı geç geleceğini söyledi dedi. bunların hepsi bahane. bilerek bırakmıştır telefonu. benim peşine düşmemi istiyor. of çok gerginim :KK43:
kusura bakkma ama seni parmağındaa oynatmış bu zamana kadar.

Adamın malzemesi bu! Bu adamla nişanlandın tüm bunlara rağmen, ama eğer evlenicne aynılarını yapacak ona hazır ol. Sonra gene yakınma, ya böyle kabul et, ya da şimdiden yolunu ver.

Her yalanında onu affedip üstüne bir de nişanlanmışsın bunla, otomata bağlamış adam.

yalan söyleme huyu kolay kolay değişmez
ne için yalan söylüyor olursa olsun kötü
tut ki çok baskıcısın
o zaman da adam olup yaptığının arkasında dursun yalan söylemek yerine

tanıdığım, çok yalan söyleyen biri var
bir kız arkadaşım
en küçük şeyde bile yalan söylüyor, inanılır gibi değil
telefonda kredi vermek için arayan bankacılara bile "ilgilenmiyorum" demiyor da "şehir dışındayım konuşamıycam" diyor (ne alakaysa)

yararsa bir tek şu yöntem işe yarar
güvenim kırıldı, kalbim kırıldı bıdı bıdı yerine
olabildiğine erkekliğine laf edip, yerin dibine sokacaksın
döneksin diyeceksin, erkeksen yaptığının arkasında dur ne o öyle kedi gibi kuyruğu kıstırıyorsun diyeceksin vb.
belki bunlar içine oturur, beyninde yer eder de bir daha söylemez

çok yıpratıcı oluyor gerçekten. örnek vereyim bir arkadaşı var nişanlımı kötü etkilediğini düşünüyorum adam iğrenç bir tip kızlara sarkar laf atar içki sigara içer küfürlü konuşur. o arkadaşınla samimi olma diyorum ben zaten samimi değilim ama aynı ortamda olmak zorundayız 1 sene mecbur idare ediyorum başka yardım alabileceğim kimse yok diyor ben de tamam dedim ama aranı mesafeli tut bari onun evine kalmaya falan gitme dedim tamam söz dedi. geçenlerde de bana bir akrabasına kalmaya gideceğini söyledi meğerse sonradan öğrendim ki o arkadaşına gitmiş. ben mi çok baskı yapıyorum şimdi?

yalan söyleme huyu kolay kolay değişmez
ne için yalan söylüyor olursa olsun kötü
tut ki çok baskıcısın
o zaman da adam olup yaptığının arkasında dursun yalan söylemek yerine

tanıdığım, çok yalan söyleyen biri var
bir kız arkadaşım
en küçük şeyde bile yalan söylüyor, inanılır gibi değil
telefonda kredi vermek için arayan bankacılara bile "ilgilenmiyorum" demiyor da "şehir dışındayım konuşamıycam" diyor (ne alakaysa)

yararsa bir tek şu yöntem işe yarar
güvenim kırıldı, kalbim kırıldı bıdı bıdı yerine
olabildiğine erkekliğine laf edip, yerin dibine sokacaksın
döneksin diyeceksin, erkeksen yaptığının arkasında dur ne o öyle kedi gibi kuyruğu kıstırıyorsun diyeceksin vb.
belki bunlar içine oturur, beyninde yer eder de bir daha söylemez

hiç gelemez erkekliğine laf yemeye. bu sefer olay onun yalanından çıkıp benim saygısızlığıma döner iş...

Yalan söylemek bir alışkanlıktir. Önce küçük adımlarla başlar,koşarak devam eder. Dikkatli olun,iyi düşünün.

hiç gelemez erkekliğine laf yemeye. bu sefer olay onun yalanından çıkıp benim saygısızlığıma döner iş...

vallahi kusura bakmayın
işte ben bu mantığı anlayamıyorum
dönsün ne olacak?
onun yaptığı saygısızlık değil mi?

hiç gelemez diyorsunuz ya
şöyle düşünmek lazım
o neden sizin için "hiç gelemez yalana" diye düşünemiyor acaba

vallahi kusura bakmayın
işte ben bu mantığı anlayamıyorum
dönsün ne olacak?
onun yaptığı saygısızlık değil mi?

hiç gelemez diyorsunuz ya
şöyle düşünmek lazım
o neden sizin için "hiç gelemez yalana" diye düşünemiyor acaba

herhangi bir tartışma esnasında ses yükselirse hakaret olursa bunun yapan taraf saygısızlık yapmış oluyor ve eğer bunu yapan bensem o o kadar baskın oluyor ki sanki ben onun hatasından daha büyük bir şey yapmışım yeni suçlu ben olmuşum gibi. pişkin yani.

Ben olsam zaten oraya gitme buraya gitme demezdim. Nisanlanacak adam nereye gidecegine karar veremiyor mu? Esime de herhangi bir yere gitmem demem, o da bana demez. Kac yasinda insanlariz, hakarettir bu. Sen nereye gidecegine karar veremiyorsun'dur. Hos degil.

Gidecegi yeri yalan soyleyen, katakulli yapan adamla da evlenmem. Yaptiginin arkasinda duramiyor diye.

insanın aklına da türlü türlü sorular geliyor böyle demişti inanmıştım güvenmiştim o da yalan mı acaba, söz vermişti tutuyor mu acaba...

Back
X