kızlar kafam biraz karışık eşim bana karşı dürüst olmuyor yada bana öyle geliyor
güvenimi sarstı bazı konularda içimden hep onu eleştriyorum her hareketine dikkat kesiliyorum
sebebiyse bana dürüst olmaması
kazandığım paranın bi kısmını ev kirası bi kısmını bakıcı parası kredi kartı borcu derken onun maaşı kalıyor oda Allah var getiriyor elime sayıyor fakat nedense her seferinde cüzdanının bi köşesine 400 - 500 tl bırakıyor nerden biliyosun derseniz güvenim sarsılmış bir kere kontrol etmekten kendimi alamıyorum ve sabah bi his yine bakmamı söyledi baktım cüzdandaki parası yok ben içime bi kurt düştü eve bişeyde almadı herhangi bi borcuda yok soramıyorumda ben ne yapmalıyım bu durumda ne zamana kadar kendi kendimi yiyecem bunun bir çözümü olmalı
Benim eşimde cüzdanının bir köşesinde bulundurur belli bir miktar.
Acaba birikim yapıyor olabilir mi ,bankaya yatırıyordur belki? (yine aileniz için ama)
Sormadan çözümleyememzsiniz bunu,
bir ara görmüştüm o para nereye gitti deseniz:26:
Belki acil durumlar içindir... bence iyi bile yapıyo... tedbirli olmak iyidir..
Belki bankada biriktiriyordur, zor günleriniz için.
ben de açıkçası 14 şubat ta hediye için sakladığını düşünüyodum bide düşünün ben kamudayım o özelde şuan işsiz küçük bi ilçedeyiz bir çay ocağında sürekli vakit geçiriyr arkadaşlarına güvenmiyorum açıkçası içim hiç rahat değil
hımmm kötü düşünmeyelim ama fikir yürütelim; iddia oynuyor olabilir mi ya da at yarışı? Kahvehane tarzı yerlerde cok meşhurdur böyle seyler bilirsin.
İnşallah hediye icin ayırmıştır.
iddaya kafa bile yormaz
dünden beri stresli konuşalım diyorum televizyona dalıyor tırnaklarını yiyor
öncesinde imada bulundum şaka yollu sen kendine para ayırmışındır gibisinden küplere bindi hep
bana dert olan miktar yada para değil
benden gizli olması
Tabi ki gizli olması. Evlilikte hile hurda yalan olmamalı. Mutlaka her insanın köşede 3-5 kuruşu olmalı ama ortadan kaybolan milyonlar değil.
Kafa yormaz da başkası oynamıştır o da yatırmıştır ve parasını kaybetmiştir belki :S
güveninisarsacak ne yaptıki yani ayırdığı paralarla ne yaptıki
canımı acıtan evlilikteki hurda hile yalan
kendime nasıl yediripte soracamki senden gizli seni konrol ediyorum sana hiç güvenmiyorum mu diyecem
ben nasıl dürüstsem karşıdanda bunu istiyorum ama neden böyleki
içim içimi yiyor
bazen işten çıkıp takip edesim geliyor
hep bir açık arama modundayım
hiç bi ortak noktamız kalmadı sanki çok sıkılıyorum artık hiç zevk alamıyorum
sohpetlerimiz hep kavgaya dönüşüyor
benim şakalarımıda espirilerimide anlamıyor
kızlar kafam biraz karışık eşim bana karşı dürüst olmuyor yada bana öyle geliyor
güvenimi sarstı bazı konularda içimden hep onu eleştriyorum her hareketine dikkat kesiliyorum
sebebiyse bana dürüst olmaması
kazandığım paranın bi kısmını ev kirası bi kısmını bakıcı parası kredi kartı borcu derken onun maaşı kalıyor oda Allah var getiriyor elime sayıyor fakat nedense her seferinde cüzdanının bi köşesine 400 - 500 tl bırakıyor nerden biliyosun derseniz güvenim sarsılmış bir kere kontrol etmekten kendimi alamıyorum ve sabah bi his yine bakmamı söyledi baktım cüzdandaki parası yok ben içime bi kurt düştü eve bişeyde almadı herhangi bi borcuda yok soramıyorumda ben ne yapmalıyım bu durumda ne zamana kadar kendi kendimi yiyecem bunun bir çözümü olmalı
ona sormadan bilemezsin ki canim ama atabii aciktan ben senin cuzdanini hep karistirdim da diyemezsinailesine yolluyor olabilir mi benim de aklima bu geldi bu arada hem maasindan ayiriyor getirip elime veriyor demissin hemde issiz demissin anlayamadim issizlik maasi mi aliyor
canım ben konuşup anlaşma insanıyım en kötü kavgamızda bile hep konuşmak istedim hatalıysan bile affedecem anlat dedim ama nerde konuyu başka yerlere bağlayıp bağırıp çağırıp kapattı sorunlarıBiraz uzaklaşsan ondan, sorgulamasan, muhabbete girişmesen, belki o da kendini yiyordur.
belkide ailesine veriyodur inşallah öyledirBenim aklıma direk ailesi geldi canım… ailesine veriyor olabilir mi? 400-500 de hiç az bir para değil gizlenecek. Sen aldığı maaşı bilmiyor musun da sormuyorsun gerisi nerde vs diye..
sen kavanozda toplayınca mutfakdan sorun yoksa o mu ayırınca sorun var. Gec bu konuyu canım, haksızsın boşa dert arama.
sen kavanozda toplayınca mutfakdan sorun yoksa o mu ayırınca sorun var. Gec bu konuyu canım, haksızsın boşa dert arama.
Bir tarafta kavanozda biriken bir liralar diğer tarafta ortadan kaybolan 400 liralar. İkisini aynı keseye mi koydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?