anlamadım ne demek istediğinizi anlamadım açıkçası hangi kavanozdan bahsediyorsunuz
canım ben konuşup anlaşma insanıyım en kötü kavgamızda bile hep konuşmak istedim hatalıysan bile affedecem anlat dedim ama nerde konuyu başka yerlere bağlayıp bağırıp çağırıp kapattı sorunları
uzaklaşamıyorum seviyorum galiba yada kıyamıyorum bilmiyorum
roller değişti sanırım herşeyi ben düşünüyorum erkek gibi olamktan yoruldum
belkide ailesine veriyodur inşallah öyledir
özel sektörde çalışıyodu istanbuldaydı ve maaşı mesaiye göre değişiyodu
tekrar gitmek istiyo
ama ben buralardan bi
iş ayarladım
15-20 gün beklemesi gerekecek şuan boşta
evet lafolsn diyeÇok komik gerçekten bir de eskiden beri bu gelenek vardır. Kadının mutfağından artan kavanoza gider… herkes yapıyor demiyorum ama normal bir durum. Arkadaş sadece konuşmuş olmak için yazmış bence.
evet kredi taksidi ödenir paranın bi kaç günde yok olması tuhaf borcu olsa istanbuldan gelince verirdiBaşka ne yapıyor olabilir peki sen daha iyi tanırsın eşini. Ama ailesine bile veriyor olsa habersiz yapıyor hata 1.
400-500 hiç az bir para değil hata 2. Bu parayla kredi bile ödersin…bu da benim şahsi yaklaşımım olaya..
Herkesin cüzdanının bir kenarında para olmalıdır bence,ne olur ne olmaz diye..miktarı kişiye,gelire göre değişir.
Huzursuz etmek istemem ama paranın gitmesi tırnaklarını yemesi,stres falan... Ne bileyim boşluktan kumara falan bulaşmaz değil mi :26: Bir an önce çalışsa iyi olur.Boş kalmak insanı kötü yapıyor...
aynen kumara bulaşmasından korkuyorum çünkü dün bana şöle dedi arkadaşlar tavla okey oynadı ben baktım neden dedim canım istemedi dedi
belkide iddasına oynadı kaybetti
caı sıkıldı bi daha oynamak istemedi
Öyle olduğunu düşünürsek, 1 kerelik kaybetmek için bile fazla bir miktar.. Eşiniz kendini çok kötü hissediyordur,bu stresi de ondandır.
Akşam otururken tv de bir şeye laf söyler gibi,çocuğunun evinin rızkını kumara veren insan mutlu olamaz,o yuvada huzur olmaz,Allah korusun... vs. gibi bir laf atın ne tepki vereceğine bakın bakalım...
gözümün içen bakıp sonra tvye dönecektir babasıının kumara lışkanlığı vardır ona sayarda sayar bende bi gün senin en farkın varki sende çay ocaklarına gidiyosun dedim ben dedi okey oynuyorum bilmiyorum neyse derdi
ama gerçekten artık tartışacak gücü bulamıyorum
benmi tuhafım cüzdanını karıştırmakla görmesem belkide hiç öle dertlerim olmayacak
Hmm,tartışmadan bir çözüm bulalım dedim ama..ne diyim bilemedim..
Karıştırmasaydınız keşke de artık olan oldu.. Ya dürüstçe itiraf edin ve sorun ama bu ciddi tartışma demek.. Yada bir süre bu konuyu rafa kaldırın..
çok kararsızım ne yapacağım konusunda
bana diyecek senin saklamadığın ne malum
ondan sonra top bende kalacak kendimi açıklarken o arda tamam ya yedim içtm bundan sora karıştırma diyecek
benimde tepem atacak sora yine aynı küsecek
ben konuşana kadar
haklı olsam da olmasamda
ben başlicam konuşmaya yine o konuyu kapataca bu böyle sürüp gidecek
belkide en iyisi görmezden gelmek
merak ediyorum benim yaşadıklarımı yaşayan varmı
evlilikte elbette gizli saklı olmamalı heleki maddi konularda szin çok iyi anlıyorum aynı şeyleri benim eşimde yapıyodu ki bana maaşını bile göstermiyordu sonuçta benim eşim kumar oynuyordu her ne kadar gizlesede gerçek buydu..
sizin eşinize gelirsek muhtemelen arkadaşlarıyla okey oynadı tabiiki para kondu ortaya ve eşinizde kaybetti sizin birşeylerin farkında olduğunuzun farkındadır sadece açıklama yapmak istemediği için işi kavgaya kadar götürecektir.siz birşey soracaksınız diye sıkıntısından tırnaklarını yemeye başlamıştır. size açıklama yapacak cesareti yoktur. heleki babasınında kumar alışkanlığını göz önünde bulundurursak kendiside zamanında kızmış biri olarak sizin vereceginiz tepkiden korkuyordur.
sürekli kendisine para ayırıyosa ve size söylemiyosa bunun altında kumarban başka birşey çıkacagını sanmıyorum ben inş. alışkanlık boyutuna varmamıştır. iyi takip edin eşinizi altından başka şeylerde çıkmasın üzülen siz olacaksınız yine..
inş. ben yanılıyorumdur inş. ailesine gönderiyordur yada size süpriz yapacaktır sevgililer gününde onun için yüklü miktarda para yok olmuştur...
evet saklamasıaslında sorun paranın gitmesi değil bunu saklaması. bende hiç aramam ailesine vermiş harcamış ama bunu gizlerse deliririm. dürüst olmalı. bazen şakayla sorarım daha fazla para vardı sanki diye bizimkide çıldırır. suçluyomuşum gibi baırıp çaırır. yakaladıım birşey yok ama yarası olan gocunur diye düşünüyorum. erkekler malesef para konusunda biraz garipler. dolaylı yoldan sormaya çalış canım baktın bağırıp çağırıyor direk söyle güvenmiyorum baktım noldu o para de mantıklı açıklama iste.
Peki sence kumar oynuyor olabilir mi? Bu cok ciddi birşey.
ben şunu anlamıyorum.sanki kocasıyla dün tanışmış ve bir yabancıdan bahsediyormuş gibi konu açanları anlamıyorum.insanın açtığı konu hakkında bir hissiyatı olur.onca yıl kocasının hareketleri gözlemlemez mi insan? bir olaya baglı olarak yazılanları ve sorulan soruyu tuhaf buluyorum.
evet saklaması
saklanıyorsada isterimki aylarca cüzdanında kalsın
nereye harcadı iki günde
çünkü kredi kartlarımız var bana verdiği paradan iki üç güne bir 50 -100 veriyorum
bilmyorum canım bahsi çok sever her konuda hemen bahse girer
Tartışsanız da birbirinize de girseniz konuşman lazım. Adam gibi yaşamak istemiyorsa bassın gitsin. Evladının rızkını harcayan adamdan da hayır gelmez zaten
ha bu arada madem tuhaf buluyorsan arkadaşım yorum yapmama hakkına sahipsinben şunu anlamıyorum.sanki kocasıyla dün tanışmış ve bir yabancıdan bahsediyormuş gibi konu açanları anlamıyorum.insanın açtığı konu hakkında bir hissiyatı olur.onca yıl kocasının hareketleri gözlemlemez mi insan? bir olaya baglı olarak yazılanları ve sorulan soruyu tuhaf buluyorum.
haklısın canım bu konuyu uzun uzadıya konuşacam
gerkli açıklamayı yapmazsa artık yeter deyip kesip atacam
çünkü evlilik bencillik üzerine kurulamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?