dürüst olmak

karşına alıp konuşmaktan başka çaren yok canım bu kurt içini yer bitirrir emin ol, sonucu ne olursa olsun senin içinin rahat olması için konuşmalısın..
belkide hiç tahmin edemediğimiz bir şey yapıyodur, bazen erkeklerin aklına gelen şeyleri biz düşünemeyebiliyoruz, belkide kendini boş yere üzüyosundur kimbilir bunları konuşarak öğrenebilirsin ancak..

Arabanız varsa, belki benzin için olabilir..
neden sormuyorsunuz bunu hoş bir dilde?

belki acil bi durum oldu...
belki bankaya yatırdı...
belki birine borç verdi...
o kadar çok belki var ki..
sormadan öğrenemezsin...

Aynen öyle. İster konuşsun ister konuşmasın sen gerekli seyleri söyle, ondan sonrasını kendi bilir.

Birilerine yardım ediyor ya da biriktiriyor olabilir. Bu tür şeyler şüphe getirir ve insanı mahveder. Bence çok takıldığında sormalısın açıkça. Birbirinize hesap sorma hakkınız var

Arabanız varsa, belki benzin için olabilir..
neden sormuyorsunuz bunu hoş bir dilde?

belki acil bi durum oldu...
belki bankaya yatırdı...
belki birine borç verdi...
o kadar çok belki var ki..
sormadan öğrenemezsin...

bütün ihtimalleri düşünüp sakin bi dille bugün konuşacağım
asıl merak ettiğim benden gizlemesi
bakalım altından ne çıkacak
büyük ihtimal kendini haklı gösterip beni huzuru nu bozmakla strese sokmakla suçlayacak küsecek

seviyenden şüphe ettim doğrusu yorum yapmadında ben başka konudan alıntımı yaptım
bal gibi konumun içine yorum yaptın iyi yada kötü

bence sen vakit geçirmek için konu açmışsın.benim bir yorumuma bu kadar takıldıgına göre kocanın yaptıklarına da fazlasıyla takılmışsındır.bir şeyi atlayacagını sanmıyorum.burdaki kişilerin boşuna zamanını alma

hiç banlanmadım banlanmakta istemiyorum şuan ya sabır çekiyorum uyuzluk etme
bu seferde mileti savunmayamı başladın
forum bekçisimisin

böyle içine dert olacağına bence açık açık konuşmalısın tatlı dille,hiç bir zaman olayların yada soru işaretlerin üzeri kapanmamalı diye düşünüyorum...çözülmeyen her sorun başka sorunu doğuruyor hep...

aynen öle canım sonunun kavgaya varacağını bile bile konuşacağım

konu baslığı gibi sende eşine dürüst ol bence:) açıkça söyle böyle bir para gördüm de veya ondan para iste bakalım ne dicek ... ayrıca aldığı maaşı bilmiyormusun? neden eksik oldunu sor

konu baslığı gibi sende eşine dürüst ol bence:) açıkça söyle böyle bir para gördüm de veya ondan para iste bakalım ne dicek ... ayrıca aldığı maaşı bilmiyormusun? neden eksik oldunu sor

dürüst olacam ama yüz yüze şimdilik telefonla bişey anlamamış gibi davranıyorum

Benim aklima gelen ya ailesine verdi ya da sizin tasvip etmediginiz arkadaslarindan birisine.

Benim de eşimin de cüzdanımızda muhakkak bi yerde paramız olur, dünyanın binbir türlü hali var diye... Ama bundan önceki olaylarınızı bilemiyorum ne konuda güveninizi sarstı, neyini yakaladınız ne olaylarınız oldu bilemeyiz.. Başka şüpheleriniz varsa açık açık konuşamaz mısınız? Bu paranın ne olduğunu nereye harcandığını soramayacak kadar mı eşinizle iletişiminiz yok?

Belki eşiniz çayocaklarında okey tarzı oyunlar oynuyordur belki cebinde önce sakladığı sonra kaybolan paranın acıklaması bu olabilir

bilemiyorumki ailesine de vermiş olabilir yada birine borç vermiş olabilir konuşmadna öğrenemeyeceğim
iletişimimiz minimum düzeyde oluyor bununda benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum haksızlığa gelemediğimden aniden fevrileşebiliyorum

konuyla alakalı olarak dün akşam eşimle konuştum sakin sessiz yumuşakça sordum
dedim bi miktr para görmüştüm şimdi yok
o benim değildi dedi
istanbuldan erken gelen bi arkadaşı vardı
onun kalan parasını eşime vermişler
oda pazartesi günü adamın yeğeniyle karşılaşıp vermiş

bu sefer yanıldım sanırım içimden bi oh çektim kumar olayı olmasında dedim

çok şükür bak demiştim sana erkekler bizim düşünemeyecegimiz şeyleri yapabiliyolar bizlerde neler neler kurduk yahuu :))
burdan şu anlaşılıyor ki bizlerin erkeklere karşı hiç ama hiç güvenimiz kalmamış..
senin adına çok sevindim.. inş. böyle birşeyi yeniden yaşamazsın canım...

canım ya ben kendime kızıyorum eşim hakkında çok önyargılıyım neden sormadında dert ettin yada neden umutlanıp hediye bekledinki bi daha benle ilgili düşüncelerini konuş dedi hiç öyle sandığım gibi kavgaya tutuşmadık tam aksine sarıp sarmaladı ama kahrolasıca paronoyalarım ara bakim arkadaşın parayı almışmı deyip kızdırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…