Öncelikle herkese iyi akşamlar. Önceki konumda anlatmıştım destek için girdiğim magazada bir cocuktan hoslandigimi. Bende geçen gün gaza geldim ve mesaj attım. Sonuç? Keske atmasaydim.. Mesaj attim beni cok guzel karsiladi o gece sabaha kadar konustuk. Güzelce herseyi anlattik birbirimize hatta benim ondan hoslandigimi anladi ve bana neden olmasin? Birbirimize alisabiliriz vs. Konustuk. Ve bana dün soğuk davranmaya basladi ve tahminimce hayatina biri girdi ve onu bu hale soktu geldi aklima ve bana durust olmasini istedim. Bana ben benimle ayni memleketli olan birini istemedigini ve beni kirmak istemedigini soyledi. Neyse bende tamam deyip yoluma baktim. Instagramda gordum o calistigim magazada bir destek kizla konusuyormus. Simdi whatsapp durumlarini falan ayni yaptilar. Sinirden kudurmak uzereyim neden durüstlük bu kadar zor. Bana direk konustugunu söyleseydi daha iyi olurdu. Cildiracagim hem sinir hem kiskanclik sanirim isminide koyamiyorum. Sizce boşunami sinir yapiyorum.. Kimseye anlatamiyorum derdimi ya.. Bu arada telefondan yaziyorum imla hatalari icin lütfen kusura bakmayin..
aslında dürüstlük en kolayıda... Boşver erkenden gerçek yüzünü görmüşsün, herhalde bir kaç saatlik flört hoşuna gitti, yaşlarınız çok genç diye tahmin ediyorum, çok gençken oluyor böyle şeyler, çok üstünde durma dert etme derim, bu da sana bir hayat tecrubesi olmuş oldu, bi kayıp değil yani, bi de bu açıdan bak...
aslında dürüstlük en kolayıda... Boşver erkenden gerçek yüzünü görmüşsün, herhalde bir kaç saatlik flört hoşuna gitti, yaşlarınız çok genç diye tahmin ediyorum, çok gençken oluyor böyle şeyler, çok üstünde durma dert etme derim, bu da sana bir hayat tecrubesi olmuş oldu, bi kayıp değil yani, bi de bu açıdan bak...
Kesinlikle öyle, ben erkek olarak ona güzelce anlattim. Dedim ki konusmak istemiyo olabilirsin veya biri olabilir bunu bana acikca söyle. Bana verdigi cevap? Ben memleketlim birini istemiyorum. Gerzek ya..
Kesinlikle öyle, ben erkek olarak ona güzelce anlattim. Dedim ki konusmak istemiyo olabilirsin veya biri olabilir bunu bana acikca söyle. Bana verdigi cevap? Ben memleketlim birini istemiyorum. Gerzek ya..