Hizmet dökümünde görünüyor hangi magaza oldugu. Birde hijyen belgesi cikti hani onu aciklasam belgenvar mi yok mu bilmiyor musun demezler mi10 gun staj yaptiginizi soyleseniz? Hangi sektor bilemedigim icin aklima bir tek bu geldi.10 gunun neyini soyleyecektiniz zaten kisacik zaman. Yalan sayilmaz kafaniza takmayin onemsemezler bile
Evet yapmislardi gorunuyor su an. Oyle yapsam da basinda soylemedim dürüstlükten bahsettik demez mi10 gun icin sigorta mi yapmislardi deneme suresi dolmadan. Deneme suresinde ayrildiysaniz hizmet dokumunde gozukmez. Gozukurse de 10 oldugu icin soylemedim dersiniz.
Var deseydim ne icin aldin dicekti. Bu belgeyi de belli sektor isterEe hijyen belgeniz oldugunu neden sakladiniz onu anlamadim
10 gün çok kısa bir süre olduğu için iş tecrübesi olarak kayda değer bir süre değil. Öğrenilmesi takdirde bu sebeple cv'me eklemedim derseniz anlayışla karşılarlar. Belgeyi de her işe girdiğimde almam gerektiğini sanıyordum ancak 1 kez alınıyormuş dersiniz. Sorun yaşayacağınızı sanmam.Selam herkese. Ise gireli 2 ay oldu deneme sürecini basarili gectim. Bugun kadroya gececegimi ( ozel sektor ) söylediler. Belgeler istendi. Hijyen belgesi al dediler. Bende ne kadar sürecek dedim hem ise gidip hem kursa gitmek zor olur diye. Kisa 2 saatlik is dediler. Ben iki sene önce ayni sektor baska firmada calismistim 10 gun. O zaman almistim belgeyi. O firmayi ise girerken soylemedim. Simdi hizmet dökümünde görünecek. Ee hijyen belgemde var. Calistigimi soylemiyim derken yalan yalani doğurdu. Durumu nasil toparlayacagim?
Bu sektorde tecruben var mi sifir misin demişlerdi basinda. Bende evet sifirim tecrubem yok demistim. Simdi hizmet dokumunde nerede kac gun çalıştığım yaziyor. Sorunda gorunmesi zatenBelge hala geçerliyse belge var de..sorarlarsa 10 gün bi yerde çalışmıştım dersin ne var bunda
Sanmiyorum.10 gun sonucta is tecrubesi sayilmaz diye soyleme geregi duymadim dersiniz.Evet yapmislardi gorunuyor su an. Oyle yapsam da basinda soylemedim dürüstlükten bahsettik demez mi
Ya cok tesekkur ederim cok mantikli10 gün çok kısa bir süre olduğu için iş tecrübesi olarak kayda değer bir süre değil. Öğrenilmesi takdirde bu sebeple cv'me eklemedim derseniz anlayışla karşılarlar. Belgeyi de her işe girdiğimde almam gerektiğini sanıyordum ancak 1 kez alınıyormuş dersiniz. Sorun yaşayacağınızı sanmam.
Bu sektorde tecruben var mi sifir misin demişlerdi basinda. Bende evet sifirim tecrubem yok demistim. Simdi hizmet dokumunde nerede kac gun çalıştığım yaziyor. Sorunda gorunmesi zaten
Ismi yazmiyor ama kod olarak var. Ustune tiklayinca kodun magazanin adida cikiyorHizmet dokumune kendin baktın mı cıkıyor mu
10 gunluk calisma tecrube sayilmayacak kadar kisa bir zaman dilimi oldugu icin gerek duymadim soylemeye hiyjen belgesinide tekrar alinmasi gereken bir belge oldugunu dusundum deBu sektorde tecruben var mi sifir misin demişlerdi basinda. Bende evet sifirim tecrubem yok demistim. Simdi hizmet dokumunde nerede kac gun çalıştığım yaziyor. Sorunda gorunmesi zaten
Ismi yazmiyor ama kod olarak var. Ustune tiklayinca kodun magazanin adida cikiyor
Vardi benim belgem deyiverin. 10 gun staj yaptim,yaparken de belgeyi almistim aklimdan tamamen cikmis deyin o zamanHizmet dökümünde görünüyor hangi magaza oldugu. Birde hijyen belgesi cikti hani onu aciklasam belgenvar mi yok mu bilmiyor musun demezler miYeni alirim belli etmem dedm ama bir kez aliniyormis
Doğruyu söyle evet var çalıştım de seni öldürmezler ya.Selam herkese. Ise gireli 2 ay oldu deneme sürecini basarili gectim. Bugun kadroya gececegimi ( ozel sektor ) söylediler. Belgeler istendi. Hijyen belgesi al dediler. Bende ne kadar sürecek dedim hem ise gidip hem kursa gitmek zor olur diye. Kisa 2 saatlik is dediler. Ben iki sene önce ayni sektor baska firmada calismistim 10 gun. O zaman almistim belgeyi. O firmayi ise girerken soylemedim. Simdi hizmet dökümünde görünecek. Ee hijyen belgemde var. Calistigimi soylemiyim derken yalan yalani doğurdu. Durumu nasil toparlayacagim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?