Dürüstüm derken yalanci cikmak istemiyorum

Ggzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
222
138
53
Selam herkese. Ise gireli 2 ay oldu deneme sürecini basarili gectim. Bugun kadroya gececegimi ( ozel sektor ) söylediler. Belgeler istendi. Hijyen belgesi al dediler. Bende ne kadar sürecek dedim hem ise gidip hem kursa gitmek zor olur diye. Kisa 2 saatlik is dediler. Ben iki sene önce ayni sektor baska firmada calismistim 10 gun. O zaman almistim belgeyi. O firmayi ise girerken soylemedim. Simdi hizmet dökümünde görünecek. Ee hijyen belgemde var. Calistigimi soylemiyim derken yalan yalani doğurdu. Durumu nasil toparlayacagim?

10 gun staj yaptiginizi soyleseniz? Hangi sektor bilemedigim icin aklima bir tek bu geldi.10 gunun neyini soyleyecektiniz zaten kisacik zaman. Yalan sayilmaz kafaniza takmayin onemsemezler bile

10 gun staj yaptiginizi soyleseniz? Hangi sektor bilemedigim icin aklima bir tek bu geldi.10 gunun neyini soyleyecektiniz zaten kisacik zaman. Yalan sayilmaz kafaniza takmayin onemsemezler bile
Hizmet dökümünde görünüyor hangi magaza oldugu. Birde hijyen belgesi cikti hani onu aciklasam belgenvar mi yok mu bilmiyor musun demezler mi Yeni alirim belli etmem dedm ama bir kez aliniyormis

10 gun icin sigorta mi yapmislardi deneme suresi dolmadan. Deneme suresinde ayrildiysaniz hizmet dokumunde gozukmez. Gozukurse de 10 oldugu icin soylemedim dersiniz.

10 gun icin sigorta mi yapmislardi deneme suresi dolmadan. Deneme suresinde ayrildiysaniz hizmet dokumunde gozukmez. Gozukurse de 10 oldugu icin soylemedim dersiniz.
Evet yapmislardi gorunuyor su an. Oyle yapsam da basinda soylemedim dürüstlükten bahsettik demez mi

10 gün çok kısa bir süre olduğu için iş tecrübesi olarak kayda değer bir süre değil. Öğrenilmesi takdirde bu sebeple cv'me eklemedim derseniz anlayışla karşılarlar. Belgeyi de her işe girdiğimde almam gerektiğini sanıyordum ancak 1 kez alınıyormuş dersiniz. Sorun yaşayacağınızı sanmam.

Belge hala geçerliyse belge var de..sorarlarsa 10 gün bi yerde çalışmıştım dersin ne var bunda
Bu sektorde tecruben var mi sifir misin demişlerdi basinda. Bende evet sifirim tecrubem yok demistim. Simdi hizmet dokumunde nerede kac gun çalıştığım yaziyor. Sorunda gorunmesi zaten

Ya cok tesekkur ederim cok mantikli

Bu sektorde tecruben var mi sifir misin demişlerdi basinda. Bende evet sifirim tecrubem yok demistim. Simdi hizmet dokumunde nerede kac gun çalıştığım yaziyor. Sorunda gorunmesi zaten

Hizmet dokumune kendin baktın mı cıkıyor mu
Ve neden gizledin orda çalıştığını? Neden sıfır dedin

Bence aciklayi o zaman 10 gunluk deneyimi paylasma geregi duymadim hijyen belgem oradan var diyin
10 gunluk calisma tecrube sayilmayacak kadar kisa bir zaman dilimi oldugu icin gerek duymadim soylemeye hiyjen belgesinide tekrar alinmasi gereken bir belge oldugunu dusundum de

En iyisi staj yaptım demek. Ben farkında değilim o zaman bi belge çıkmıştı kontrol edince istediğiniz belge olduğunu anladım. Olmaz mı? Ya da git belgeyi kaybettim de bi daha çıkart. Staj yapmıştım meğer çıkarmışlar haberim yok belgede vermediler gittim yeniden çıkarttım desen bu olmaz mı? Bi arkadaşım tanıdığı firmadan beni erken emeklilik için çalışıyo gösterdi belge de çıkmış o zaman bahsedince ben belgen var bende dedi acaba bu mu o belge yoksa başka bir belge mi dediğiniz desen onu yerler mi?? Ya da olduğu gibi anlat günü azdı söyleme ihtiyacı hissetmedim o zaman bi belge çıkardılar meğer buymuş bende çıkartmaya gittim var senin dediler. Bana da süpriz oldu ama en azından belgem var desen. Olmaz mı? Bendeki fikirler tükendi. Umarım çözersin konuyu. Kolay gelsin.

Hizmet dökümünde görünüyor hangi magaza oldugu. Birde hijyen belgesi cikti hani onu aciklasam belgenvar mi yok mu bilmiyor musun demezler mi Yeni alirim belli etmem dedm ama bir kez aliniyormis
Vardi benim belgem deyiverin. 10 gun staj yaptim,yaparken de belgeyi almistim aklimdan tamamen cikmis deyin o zaman

Doğruyu söyle evet var çalıştım de seni öldürmezler ya.

Size özellikle sordular mı daha önce bu sektörde çalıştınız mı diye, yoksa siz kendiniz mi çalışmadım dediniz? Eğer kendileri özellikle sormadıysa siz "10 gün olduğu için deneyim sayılmaz diye söyleme gereği duymamıştım" dersiniz ama bu sefer de neden 10 gün? 10 gün sonra ne oldu da çıktınız diye sorabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…