- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi bookermoon
-
:) çok teşekkür ederim. Bende sizin için hep iyi şeyler diliyorum, takipteyim. Umarım evladınız la beraber mutlu günler sizi bekliyordur.Ayy demekki nazaran var hemen korunayim
Şaka şaka .şu yemek olayı bence arkadaşın seni kıskanıyor.diger ikiside diyicek söz bulamadım .
Ben senin yerinde olsam önce onları rezillll eder sonrada tamamen ilişkimi bitirirdim.
Umarım.bundan sonra düzgün iyi kalpli arkadaşlarin olur
Kimseye işim düşmüyor ki, ben her işimi kendim hallediyorum şükür. Ama haklısınızSiz de ikiyüzlü davranın. İşiniz dustugunde arayıp sorarsınız insana arada bı iyi gün arkadaşı da lazım
Süt olayı dışındakiler takılacak sorun değil..ayrıca o an testi pozitif çıkmamış olabilir arkadaşınızın 1 hafta sonra yenilemiştir,fazla takıntılı veya alıngan olabilir misinizEvet, önce eşimle o çaba göstermek istemediği için, ama ayrılmakta istemediği için iki ev arkadaşı olarak kalmaya karar verdik. Darbe 1.
Doğumdan sonra bebeğim yoğun bakımda yattığı için üzüntüden sütüm gelmedi, gelende 3-5 damla(her yolu denedim) olduğu için 3 ay emzirebildim. Bunu çok içime dert etmiştim ama bir şekilde atlattım. Benimle aynı zamanda doğuran arkadaşım da kendi sütünün kesildiğini artık emzirmediğini söylemişti, neyse bir ortamda karşılaştık 1 yıl aradan sonra, 2 yaşına gelecek bebeği alıp emzirmeye başladı, bende garip garip bakınca, eee şeyy ımmm, aslında hiç sütümde yok ama yinede emziriyorum, diyince bir kaldım. Bu arkadaşım nazara çok inanır ve muhtemelen bende olmadığı için nazar edeceğimi düşündü. 2
Çalışmıyorum şuan, çalışan bir arkadaşım geçenlerde eşi benim yaptığım bir yemeği çok beğendiğini söyledikten sonra birden, ben yemek yapmayı bir başarı olarak görmüyorum benim hayatım başarılarla dolu,kariyerimin en parlak olduğu noktadayım, dedi. Ki bu en samimi olduğun ve sevdiğim arkadaşımdı. (Ameliyat hemşiresi) 3
Çok sevdiğim ama bebeği olmayan arkadaşımla pandemi öncesi buluşup yemeğe çıktık. Yemekten sonra eve gidip test yapacağını söyleyince bende, merak içindeyim mutlu haberini bekliyorum, dedim. Negatif olduğunu söyleyen bir mesaj attı. O günden sonra da hiç mesaj atmadı 4 ay oluyor. Başka bir arkadaştan öğrendim. 4 aylık hamile imiş. 4.
Evet, diyeceksiniz ki, ya sorunlu insanlar sana denk geliyor yada sen birşey yapıyorsun. Gerçekten merak ediyorum ne yapıyor olabilirim? Yada insanların hep bir dibe batma dönemi olur, ondan sonra gelecek günler daha güzel olur falan. Öyle bir dönemde miyim? Lütfen bunlar kırılacak şeyler demeyin çünkü ben bu arkadaşlarımı hep çok sevdim ve onlara karşı açık ve samimi oldum. Şuan hepsine rest çekip görüşmeyesim var.
Akıl verin bana! Baştan mı başlayayım? Bambaşka bir insan mı olayım? Aşırı verici olmayı mı bırakayım? Uzaklaşayım mı? Yada düşme vaktim geldi mi artık?
OlabilirimSüt olayı dışındakiler takılacak sorun değil..ayrıca o an testi pozitif çıkmamış olabilir arkadaşınızın 1 hafta sonra yenilemiştir,fazla takıntılı veya alıngan olabilir misiniz
Şöyle ki, biriyle uzun süre görüşmeyi kesmiştim, kapıma çiçeklerle gelip, yok öyle beni bırakamazsın falan demişti. Yalan söyleyenle de yine uzun süre mesaj falan atmamıştım ama yine o çaba gösterdiği için görüştüm. Açıkçası ben kendimi geri çekiyorum ama hem gitmiyorlar hem saçmalıyorlar. 10 yaşında değiliz ki!2.nazar degmesinden korkarsam maaAllah de lutfen derim yalana luzum yok
3.seni kiskandim, beceremiyorum mecburen.basari gormeyecegim.ne yapayım
4.arkadasin yalanci.
Ben mikro ifadeleri ogrenmek istiyordum ama.gerek kalmiyor bizde saftirikler kendi agizlariyla hareketleriyle oyle belli.ediyorlar ki...neyse sorun sende degil gibi gorunuyor (baska seyler yasamadiysan)arkadaslarin da senin verdigin degeri vermiyorlar sana seviyorlardir ama senin kadar degil ,kaybetme korkulari yok ama senin icin muhim degil yine Selami kesme (kusluk yorucu bir duygu)ama sende kim.ne hakediyorsa ona gore davran inan dunya boyle insanlarla dolu uzucu ama insanlari boyle.boule taniyorsun
30 olmak üzereyim. Ve bunlar 25 imden önce tanıdığım insanlar. Bilmiyorum, sanırım ben hayatımın her döneminde net olduğum için bana garip geliyordur. Bana birşey sorulursa kesinlikle gerçek neyse o öğrenilir. Sorulmayan şeyi söylemem ve genelde soru da sormam. Aşırı meraklı da değilimdir.Yaşınız kaç? Belli yaştan sonra kurulan arkadaşlıklar zaten yüzeysel kalıyor. En samimi arkadaşlarım ortaokul döneminden kalanlar ki bazen onların da bana ayıp ettiği olmuyor değil. Yalan değil de genelde düşüncesizlik babında mesela. Bir de ben şunu gözlemledim. Ne kadar boş konuşan, bir söyleyip beş gülen insan var millet etraflarında pervane. Biraz mesafeli olursanız başkaları da size karşı ölçülü yaklaşıyor. Ben mesela çok özel bir şeyi bir arkadaşıma söylemek istememiştim. O da sonra çocuğunun sınavda barajı aşamadığını benden sakladı. Halbuki bu özel bir şey değil, ben bana istediği puanı alamadı dediği günün akşamı başkasından öğrendim zaten. Yani benimkiyle kıyaslanamayacak bir konu. Ama işte girlinred benden bir şey sakldı deyip o da yaptı güya bunu.
Benim bahsettiğim eşik zaten 25 yaştı ama yazmayı unutmuşum.30 olmak üzereyim. Ve bunlar 25 imden önce tanıdığım insanlar. Bilmiyorum, sanırım ben hayatımın her döneminde net olduğum için bana garip geliyordur. Bana birşey sorulursa kesinlikle gerçek neyse o öğrenilir. Sorulmayan şeyi söylemem ve genelde soru da sormam. Aşırı meraklı da değilimdir.
Aslında çok güler espriler yaparım duruma göre ama, mesela hiçbir sosyal medya hesabım yok yani onlarla fotoğraf çekinip biryere atmıyorum, onlar yüz tane foto çekerken genelde ben birkaç çekinip diğerlerinin düzenlemesini, ne yorum yazması gerektiğini tartışmalarını bekliyorum. Belkide cidden cazip gelmiyorum artık.Benim bahsettiğim eşik zaten 25 yaştı ama yazmayı unutmuşum.siz evet yeterince eğlenceli bir kadın değilsiniz. Annemle ben de böyleyiz işte ve yukarda yazdıklarımı yaşadım , devam da ederim belki böyle şeyler yaşamaya
Neden olmayalım :)ben de böyle böyle en eski ve sağlam dediğim arkadaşlarımı zamanla geride bıraktım. eksikliğini hissetmediğim insanların hayatımda var olup olmamasının bir önemi olmadığını düşünüyorum. bu maruz kaldığınız gibi tavırlar benim için de önemsenecek şeyler. niyeti öğrenmek lazım tabii, mesela çocuğunu emziren nazardan korkup mu söylemedi yoksa sizi üzmemek için mi? ya da çok başarılı hemşire sizi mi kıskanıyor yoksa kocasının gözüdışarda olma ihtimalinden mi korkuyor? bilemedim, ama biz tanışıyor olsak iyi arkadaş olurmuşuz gibi hissettim yazdıklarınızdan
İnşallah tesekur ederim:) çok teşekkür ederim. Bende sizin için hep iyi şeyler diliyorum, takipteyim. Umarım evladınız la beraber mutlu günler sizi bekliyordur.
Hicbirsey yapmayın,sadece su yaptıklarınızı bırakın.Tamamdır.Hepsi neredeyse, grip olsalar evlerine günlerce yemek taşıdığım, üzgün olsalar telefonda saatlerimi harcadığım, en azı 8 sene olan dostluklar.
Hepsi neredeyse, grip olsalar evlerine günlerce yemek taşıdığım, üzgün olsalar telefonda saatlerimi harcadığım, en azı 8 sene olan dostluklar.
Sezar bıçak darbelerine dayanıp hala ayaktayken, Brütüs ü de ihanet çetesinde görünce artık kendini yere bırakma zamanı geldiğini anlamıştı ya. İroni yani... Pes etmek anlamında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?