Düş Sezar!

:) çok teşekkür ederim. Bende sizin için hep iyi şeyler diliyorum, takipteyim. Umarım evladınız la beraber mutlu günler sizi bekliyordur.

Süt olayı dışındakiler takılacak sorun değil..ayrıca o an testi pozitif çıkmamış olabilir arkadaşınızın 1 hafta sonra yenilemiştir,fazla takıntılı veya alıngan olabilir misiniz

Şöyle ki, biriyle uzun süre görüşmeyi kesmiştim, kapıma çiçeklerle gelip, yok öyle beni bırakamazsın falan demişti. Yalan söyleyenle de yine uzun süre mesaj falan atmamıştım ama yine o çaba gösterdiği için görüştüm. Açıkçası ben kendimi geri çekiyorum ama hem gitmiyorlar hem saçmalıyorlar. 10 yaşında değiliz ki!

Yaşınız kaç? Belli yaştan sonra kurulan arkadaşlıklar zaten yüzeysel kalıyor. En samimi arkadaşlarım ortaokul döneminden kalanlar ki bazen onların da bana ayıp ettiği olmuyor değil. Yalan değil de genelde düşüncesizlik babında mesela. Bir de ben şunu gözlemledim. Ne kadar boş konuşan, bir söyleyip beş gülen insan var millet etraflarında pervane. Biraz mesafeli olursanız başkaları da size karşı ölçülü yaklaşıyor. Ben mesela çok özel bir şeyi bir arkadaşıma söylemek istememiştim. O da sonra çocuğunun sınavda barajı aşamadığını benden sakladı. Halbuki bu özel bir şey değil, ben bana istediği puanı alamadı dediği günün akşamı başkasından öğrendim zaten barajı aşamadığını. Yani benimkiyle kıyaslanamayacak bir konu. Ama işte girlinred benden bir şey sakldı deyip o da yaptı güya bunu. Sizin durumunuz da böyle olabilir

30 olmak üzereyim. Ve bunlar 25 imden önce tanıdığım insanlar. Bilmiyorum, sanırım ben hayatımın her döneminde net olduğum için bana garip geliyordur. Bana birşey sorulursa kesinlikle gerçek neyse o öğrenilir. Sorulmayan şeyi söylemem ve genelde soru da sormam. Aşırı meraklı da değilimdir.

Benim bahsettiğim eşik zaten 25 yaştı ama yazmayı unutmuşum. siz evet yeterince eğlenceli bir kadın değilsiniz. Annemle ben de böyleyiz işte ve yukarda yazdıklarımı yaşadım , devam da ederim belki böyle şeyler yaşamaya

ben de böyle böyle en eski ve sağlam dediğim arkadaşlarımı zamanla geride bıraktım. eksikliğini hissetmediğim insanların hayatımda var olup olmamasının bir önemi olmadığını düşünüyorum. bu maruz kaldığınız gibi tavırlar benim için de önemsenecek şeyler. niyeti öğrenmek lazım tabii, mesela çocuğunu emziren nazardan korkup mu söylemedi yoksa sizi üzmemek için mi? ya da çok başarılı hemşire sizi mi kıskanıyor yoksa kocasının gözüdışarda olma ihtimalinden mi korkuyor? bilemedim, ama biz tanışıyor olsak iyi arkadaş olurmuşuz gibi hissettim yazdıklarınızdan

Aslında çok güler espriler yaparım duruma göre ama, mesela hiçbir sosyal medya hesabım yok yani onlarla fotoğraf çekinip biryere atmıyorum, onlar yüz tane foto çekerken genelde ben birkaç çekinip diğerlerinin düzenlemesini, ne yorum yazması gerektiğini tartışmalarını bekliyorum. Belkide cidden cazip gelmiyorum artık.

Neden olmayalım :)

Süt muhabbeti yaptığınız arkadaşınız belki siz üzülmeyin diye size benim de sütüm kesildi demiştir. Eğer öyleyse Bence bunda alınacak bir şey yok aksine sizi düşünmüş olabilir, dost her zaman acı söyleyen ve açık söyleyen değildir benim için. Benim duygu durumumu düşünen dostumdur. Onunla görülmeyi kesmezdim ben olsam, ama diğer arkadaşın yaptığı tamamen saçma onunla kesip kesmemek size kalmış.

Yani bu kadar tuhaf insanin sizi bulma sansindansa bence ozelestiri yapin
Sizi tanımadığım icin yorum yapamayacagim ama herkes de bir insana bu sekilde davranmaz diye dusunuyorum

Bir tek emzirme konusun da iyi niyetli düşündüm, siz üzülmeyin diye öyle söylemiş olabilir ilk başta.
Birde iki yıl boyunca siz aynı ortam da nasıl hiç olmadınız, yakın arkadaşınız değil o zaman.
Diğerleri feci, ilişkimi keserdim net.

Hepsi neredeyse, grip olsalar evlerine günlerce yemek taşıdığım, üzgün olsalar telefonda saatlerimi harcadığım, en azı 8 sene olan dostluklar.

Biraz internetten ‘alma verme dengelerini’ araştırmanı tavsiye ederim. Çok verici olmuşsun. Bu kadar fedakarlık elbette senin iç dengeni bozar. Senden istenmeyen şeyleri yapmamakla işe başlayabilirsin. Hasta olan arkadaşın sana bana çorba getir demediyse götürme. Karşındaki insanda muhtemelen “herşeye burnunu sokuyor” izlenimi bırakıyorsun. Senin niyetin iyi de olsa sürekli verici olarak onlarında iç dengesini bozuyorsun ve bu da sana ilgisizlik olarak dönüyor. En güzeli kararında arkadaşlık. Emzirdiğimi ben de demem doğrusu fazla. Ona bir şey diyemem ama hamileyim demediyse sen de ona deme hayatındaki önemli değişiklikleri. Bir söz var ya karşındaki insana çok değer verirsen eğer vazgeçeceği ilk insan sen olursun diye. Demek istediğim bu. Çok değerli olmasınlar.

Çok yakin arkadaşlardan beklenecek davranışlar değil bunlar. Bazıları çok çok kırıcı hareketler. Insanı aşağıya çekiyor.

Sevdiğim bir sınıf arkadaşım vardı. Ama inanılmaz moral bozuyordu. Bu arkadaşın adı leyla olsun. Bankada çalışıyor

Başka bir arkadaşım daha var. O da sınıf arkadaşımdı. Yani 3 ümüz aynı sınıftan yakın arkadaşlarız. Onun da adı berna olsun. Berna ceza infaz memuru. Çok cabalayarak atandı. aslında hepimizin mesleği öğretmenlik.

Neyse. Bigün berna beni aradi. Çok mutsuz istifa edeceğim diye tutturdu. Ne demek istifa edeceğim dedim Çünkü etmemeli. Çok zor atandı zaten.

Neden istifa ediyorsun. Leyla ile mi konuştun dedim . Evet dedi.

Leylanin ne yaptığını biliyorum çünkü. Ikidebir "bu yapılacak is mi. Bir sürü manyağın içinde ne işin var. Ben hayatta yapamam. Ben olsam istifa ederim. Berbat bi iş " diye kızi dolduruyor.

Yani bu kız bu işe atandı artık. Başka da caresi yok . Neden moralini bozuyorsun ki.

Aynısını bana da yapıyordu. Her konuda yapıyor illaki iş meslek anlaminda değil.

O kadar daralıyordum ki... yani arkadaş olarak destek olmalıyken insanin enerjisini çekiyordu.

Artık arayıp sormuyorum. Gitmiyorum gelmiyorum.

Arada o arıyor. Geliyor. Geri çevirmiyorum gelmek istediği zaman. Ama kendim de ona gitmiyorum.

Ben böyle yapıyorum. Bir süre sonra aramayı bırakabilir. Buna da üzülmem şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…