- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi bookermoon
-
Sana anamdan örnek vereyimHepsi neredeyse, grip olsalar evlerine günlerce yemek taşıdığım, üzgün olsalar telefonda saatlerimi harcadığım, en azı 8 sene olan dostluklar.
Çok sağlam :)Sana anamdan örnek vereyim
Annem 45 yaşında 7 kardeşler kardeşlerini sildi bu yıl sadece hasta dayım var onunla görüşüyor diğer beşiyle görüşmüyor bu zamana kadar herşeyi alttan aldı güldü geçti ama son yapmadığı birşeye yaptı dedi en büyük kardeşi diğerleri de peşine düştü annemde hepsini sildi canlarını yani şimdi hiç biriyle görüşmüyor ama diğerleri çok pişman ama geçti artık bu örnekteki hareket mi zor senin 8 yıllık dış kapının mandallarını çöpe atman mı zor sen karar ver
Benim oğlum 5 kiloya yakın doğdu, milletede hep attım fotosunu. Çok şükür hiçbirşey de olmadı. Küçük bebekler zaten çirkin oluyor ama işte kargaya yavrusu misali...Bütün sorunlular sizi bulmuş, benim de bi arkadaşım hamileydi doğurdu çocuğunun fotosunu istedim atmadı nazar deger diye uzun sure konuşmamıştım daha sonra konuştum tabi, ilki düşük olunca ikinciye 4 elle sarıldı ama foto atmamasını hala anlamadm.
Bilerek kırmak terbiyesizlik, bilmeyerek kırmak patavatsızlık. Laflarımı seçerek konuşurum bu yüzden kimseyi kırmamaya özen gösteririm. Ve hayır yormuyor. Yaşaması daha yorucu.Böyle şeyler hepimizin hayatınıda oluyor, insanlar bilerek ya da bilmeyerek bizi kırıyor. Belki sizde farkında olmadan birilerini kırdınız ya da yarın kıracaksınız.
Benim anlamadigim nokta bunları böyle tek tek sayıp, çok anlam yüklemek sizi yormuyor mu?
Yorar bence. Hayatınızdaki bu tarz şeyleri kendinize hatırlatıp durmayın. Beyninizin arkasına atıp unutun. Canınıza yazık. Kötü şeyleri unutmaya alışırsanız kendinizi üzmemiş olursunuz.Bilerek kırmak terbiyesizlik, bilmeyerek kırmak patavatsızlık. Laflarımı seçerek konuşurum bu yüzden kimseyi kırmamaya özen gösteririm. Ve hayır yormuyor. Yaşaması daha yorucu.
Bildikleriniz etrafinizdakilerin bilmedikleri cunku ondan oyle dusundum acikcasiKesinlikle hiç öyle düşünmedim, sonuçta gerçekten kendime bakınca da öyle çok mühim bir insan olduğumu sanmıyorum. Siz öyle gördüyseniz çok teşekkür ediyorum ama inanın çokta büyük başarıları olan bir kadın değilim.
Aslında bu ne biliyor musun?İnsanları hiç yoktan kem gözlü ilan etmek.Ben hamileysem de gidip söyledim okulda,kaç ay emzirdigimi de.Arkadas bunların hepsi ya ,adı üstünde beraber oturup kalkmışım onca.Zaten insanı kıran da o ,kem gözlü ,nazarcı,kıskanc biri yok ki biseyler gizlensin arkadastadaBenim arkadaslik anlayışim da yok.Ama insanlar demek ki arkadasligin icine de bol bol fesatlik sokuyor ki.Kendini boyle gizleme ihtiyaci duyuyorGerçekten benimde anlamadığım nokta orası, herkes elindeki şeyi neden kocaman görüyor. Benim hayatımda hiç öyle korkularım olmadı, yani nebileyim tamam tatlı bir oğlum var hadi ondan yola çıkalım, bana tatlı ama ondan bin kat güzel bebekler var. Eğitim desem, oxford mezunlarının gözü çıkmalıydı şimdiye dek, para desem Bill Gates sokaklarda kalmalıydı, güzelliğe gelirsek Victoria nın meleklerinin o sütun bacaklarının kırılması lazım. Benim neyime kim nazar etsin. Yani en azından ben öyle düşünüyorum.
Kendisini değil ama grubunu takip ediyorum, hatta bir konser fotoğraflarını beğendim ve bana mesaj atmış hemen konuşma şöyle
-Türk kızı, yakaladın"(İngilizce olarak) Ben- "Hayır, gayet açık bir şekilde takip ediyorum ve yaptığın işleri çok beğeniyorum"
-Oğlun çok tatlı, mutlu görünüyorsun
mesela hiçbir sosyal medya hesabım yok
Mune hanımla konuşmamızı görseydiniz anlardınız. Vardı, oğlumla bir iki fotoğraftan başka birşey paylaşmıyordum zaten, sonra hepten kapattım.Sizi önceki konunuzdan hatırlıyorum... eski rakçı moğol aşkınızla nasıl iletişime gecmistiniz? sosyal medya hesabınız yokmuş ya merak ettim?
Booker, açıklamak zorunda kalmana üzüldümSezar bıçak darbelerine dayanıp hala ayaktayken, Brütüs ü de ihanet çetesinde görünce artık kendini yere bırakma zamanı geldiğini anlamıştı ya. İroni yani... Pes etmek anlamında.
Booker, açıklamak zorunda kalmana üzüldüm
sorun sende değil, sorun bulaşık yıkarken bileziğini şıngırdatan arkadaşlarında.
Yaaaaaaa bak şimdiiii ahahhahahaSizi o hediyeli konudan sonra unutamıyorum. Erkek olsam çoktan aşık olmuştum.
Seve seveYaaaaaaa bak şimdiiii ahahhahaha
“Ben imkansız aşklar için yaratılmışım”
İstersen kk kankim olabilirsin ama aşırı sevinirim
Hep öyle Amazon kadını olmak istedim aslında ama, Hülya koçyiğit gibiyim şu sıralar, naaayır diyerek kendimi koltuğa bırakıp avucumla ağzımı kapatıp ağlayasım geliyor :)Sezar gibi düşmek yerine Amazon kadınlarına katılıp savaşmaya ne dersiniz?Zira bakış açınız bana inanılmaz ters. Olaylar anlattığınız gibiyse, arkadaşlarınızdan bir cacık olmaz, fesatlar çünkü. Doğru arkadaş seçememişim, köklerine kibrit suyu der, yoluma bakarım yerinizde olsam. İnsana samimi, iyi niyetli dost lazım. Sizinkiler olmasa daha iyi olur türünden. Eşle ev arkadaşlığına gelince, bu kötülüğü kendinize niye uygun gördünüz, hiç anlamadım. Boşanmamak için sebepleriniz mi var? Düşmek yerine bir silkelenip, yükselişe geçebilirsiniz yahu. Bu ne umutsuzluk...
Tamam şimdi uykum izin vermiyo, sonra ben sana özel mesaj atcam taam mı gitme taam mı bi yereSeve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?