Düş Sezar!

Anlatmak istediğim şeylerden biride bu, ilişkimi kesiyorum aslında kararlı bir şekilde ama bu seferde resmen aşığım gibi mesajlar, sürprizler kapıma gelmeler...

Anlatmak istediğim şeylerden biride bu, ilişkimi kesiyorum aslında kararlı bir şekilde ama bu seferde resmen aşığım gibi mesajlar, sürprizler kapıma gelmeler...
Kötü alıştırmışsın, sen bırakınca da arıyorlar o konforu.

Yani bu kadar tuhaf insanin sizi bulma sansindansa bence ozelestiri yapin
Sizi tanımadığım icin yorum yapamayacagim ama herkes de bir insana bu sekilde davranmaz diye dusunuyorum
Özeleştiri yaparken üzerinde durmam gereken kısmı bilmiyorum. Bu kadar tuhaf insanlar değillerdi eskiden, hayalleri olan, açıkgörüşlü, pozitif insanlardı. Elbette hayat hepimizi değiştirdi ama şahsen fikirlerim aynı.

Kötü alıştırmışsın, sen bırakınca da arıyorlar o konforu.
Bende bilmiyorum valla. Sevmezsin, görüşmek istemezsin, negatif enerji saçarsın, kırarsın ama bunları kabul etmeyeceğimi biliyorsan görüşmeme fikrime saygı duyarsın. Boşanılmıyor da :)

İnsanlarla iliskimiz frekans olayidir , genelde etrafimizda ayni ya da benzer frekanslarda olan insanlar yer alir , zaman icerisinde herkesin frekansi degisir bu sebeple iliskiler biter ya da ayri duser insanlar birbirinden
Mesela lisede cok iyi anlastigimiz , kardes gibi dedigimiz insanla universite sonrasi daha az gorusuruz , farkli evrilirz
Ya sizde ciddi dusus oldu bu surecte ya arkadaslarinizda
Frekans konusunu araştırın derim ben size

Araştıracağım gece. Ama tahminlerime göre bende sıkıcılaştım onlara göre. Çağa ayak uyduramıyorum, eşimle kahve içerken fotoğraf çekip atmak falan bana garip geliyor. Eskiden kütüphaneyi hepimiz çok severdik, ben hala aşığım ama onlar, küf kokulu ergen mekanı olarak görüyor artık. Yada evlere bakıp içindeki hayat hakkında tahmin yürütüp hikaye yazdığım arkadaşım şuan bu saçma muhabbeti değilde evin fiyatını öğrenmeyi tercih ediyor. Onlar büyüdü hayata uyum sağladılar.

Bu da bir ozelestiri , insanlar degisir , buyur , olgunlasir , peki siz neden degismediniz hic bunu dusundunuz mu?

Hayatımın en mutlu ve hayal gücümün en geniş olduğu dönemdi ve orda kalmak istedim.
Anliyorum sizi
Aslinda hepimiz o anda kalmak istiyoruz ama hayat boyle degil , ilerlemek ve değişmek gerekli
Ve degisime ayak uydururarak da mutlu olmak mumkun
Ben 42 yasindayim , bazen yirmi sene oncesini dusunuyorum guluyorum , evet o anlar cok guzeldi , cok kiymetliydi bu kadar sorumluluk yoktu , bu kadar zor degildi ama simdi de baska guzel , o anda kalmak size kaybettirir , simdiki hayatinizdan mutsuzsaniz degistirin bu tamamen sizin elinizde ama o an'dan cikin

Sezar ben seni sevdim. İnsanlar ne olursa kendilerinde hata bulmak istemedikleri için suçu nazara atıyorlar. Saçmalamaları ondan. Frekansınız artık uymuyorsa, hakkında kötü düşünüp senden saklıyorlarsa sal gitsin. Enerji emici bunlar. Gizli kıskançlık yapıyorlar o da insanın midesini bulandırıyor.

Çevrenizdeki insanlar konusunda şanssızmışsınız ama tek etken bu değil. Acaba fazla mı iyisiniz onlara karşı? Ve hiç ağırlığınız yok mu bu şekilde konuşabiliyorlar. İnsanların sizi kaybetme korkusu yok veya biliyorlar ki siz onlarla arkadaş olmaya devam edeceksiniz.

Kendinizi değiştirdiğiniz vakit çevreniz de değişecek.

Teşekkür ederim sevginiz için, bilmukabele.

Bende kaybetme korkuları olmadığı kısımda size katılıyorum. Daha önceki hatalarında, iletişimi kestiğimde kararlı olmadığım için artık el altında görülüyor olabilirim. Nede olsa bir özürle geri gelirim.

En dibi görüp ayakların yere basacak ve kuvvetli şekilde sıçrayacaksın yüzeye çıkacaksın demek.Guclu ol zaten güçlüsün akıllısın ki bunlari görüyorsun ya saf saf etrafta gezseydin.Bosverrr hakedene ver zamanini

Hızla batıyorum ya, ondan umutluyum zaten :) ne kadar sert inersen okadar kuvvetli sıçrarmışsın ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…