- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi bookermoon
-
Anlatmak istediğim şeylerden biride bu, ilişkimi kesiyorum aslında kararlı bir şekilde ama bu seferde resmen aşığım gibi mesajlar, sürprizler kapıma gelmeler...Çok yakin arkadaşlardan beklenecek davranışlar değil bunlar. Bazıları çok çok kırıcı hareketler. Insanı aşağıya çekiyor.
Sevdiğim bir sınıf arkadaşım vardı. Ama inanılmaz moral bozuyordu. Bu arkadaşın adı leyla olsun. Bankada çalışıyor
Başka bir arkadaşım daha var. O da sınıf arkadaşımdı. Yani 3 ümüz aynı sınıftan yakın arkadaşlarız. Onun da adı berna olsun. Berna ceza infaz memuru. Çok cabalayarak atandı. aslında hepimizin mesleği öğretmenlik.
Neyse. Bigün berna beni aradi. Çok mutsuz istifa edeceğim diye tutturdu. Ne demek istifa edeceğim dedim Çünkü etmemeli. Çok zor atandı zaten.
Neden istifa ediyorsun. Leyla ile mi konuştun dedim . Evet dedi.
Leylanin ne yaptığını biliyorum çünkü. Ikidebir "bu yapılacak is mi. Bir sürü manyağın içinde ne işin var. Ben hayatta yapamam. Ben olsam istifa ederim. Berbat bi iş " diye kızi dolduruyor.
Yani bu kız bu işe atandı artık. Başka da caresi yok . Neden moralini bozuyorsun ki.
Aynısını bana da yapıyordu. Her konuda yapıyor illaki iş meslek anlaminda değil.
O kadar daralıyordum ki... yani arkadaş olarak destek olmalıyken insanin enerjisini çekiyordu.
Artık arayıp sormuyorum. Gitmiyorum gelmiyorum.
Arada o arıyor. Geliyor. Geri çevirmiyorum gelmek istediği zaman. Ama kendim de ona gitmiyorum.
Ben böyle yapıyorum. Bir süre sonra aramayı bırakabilir. Buna da üzülmem şahsen.
Kötü alıştırmışsın, sen bırakınca da arıyorlar o konforu.Anlatmak istediğim şeylerden biride bu, ilişkimi kesiyorum aslında kararlı bir şekilde ama bu seferde resmen aşığım gibi mesajlar, sürprizler kapıma gelmeler...
Özeleştiri yaparken üzerinde durmam gereken kısmı bilmiyorum. Bu kadar tuhaf insanlar değillerdi eskiden, hayalleri olan, açıkgörüşlü, pozitif insanlardı. Elbette hayat hepimizi değiştirdi ama şahsen fikirlerim aynı.Yani bu kadar tuhaf insanin sizi bulma sansindansa bence ozelestiri yapin
Sizi tanımadığım icin yorum yapamayacagim ama herkes de bir insana bu sekilde davranmaz diye dusunuyorum
Bende bilmiyorum valla. Sevmezsin, görüşmek istemezsin, negatif enerji saçarsın, kırarsın ama bunları kabul etmeyeceğimi biliyorsan görüşmeme fikrime saygı duyarsın. Boşanılmıyor da :)Kötü alıştırmışsın, sen bırakınca da arıyorlar o konforu.
Teşekkür ediyorum :)wow ! Güzel benzetme , etkilendim .
Teşekkür ediyorum :)
İnsanlarla iliskimiz frekans olayidir , genelde etrafimizda ayni ya da benzer frekanslarda olan insanlar yer alir , zaman icerisinde herkesin frekansi degisir bu sebeple iliskiler biter ya da ayri duser insanlar birbirindenÖzeleştiri yaparken üzerinde durmam gereken kısmı bilmiyorum. Bu kadar tuhaf insanlar değillerdi eskiden, hayalleri olan, açıkgörüşlü, pozitif insanlardı. Elbette hayat hepimizi değiştirdi ama şahsen fikirlerim aynı.
Araştıracağım gece. Ama tahminlerime göre bende sıkıcılaştım onlara göre. Çağa ayak uyduramıyorum, eşimle kahve içerken fotoğraf çekip atmak falan bana garip geliyor. Eskiden kütüphaneyi hepimiz çok severdik, ben hala aşığım ama onlar, küf kokulu ergen mekanı olarak görüyor artık. Yada evlere bakıp içindeki hayat hakkında tahmin yürütüp hikaye yazdığım arkadaşım şuan bu saçma muhabbeti değilde evin fiyatını öğrenmeyi tercih ediyor. Onlar büyüdü hayata uyum sağladılar.İnsanlarla iliskimiz frekans olayidir , genelde etrafimizda ayni ya da benzer frekanslarda olan insanlar yer alir , zaman icerisinde herkesin frekansi degisir bu sebeple iliskiler biter ya da ayri duser insanlar birbirinden
Mesela lisede cok iyi anlastigimiz , kardes gibi dedigimiz insanla universite sonrasi daha az gorusuruz , farkli evrilirz
Ya sizde ciddi dusus oldu bu surecte ya arkadaslarinizda
Frekans konusunu araştırın derim ben size
Bu da bir ozelestiri , insanlar degisir , buyur , olgunlasir , peki siz neden degismediniz hic bunu dusundunuz mu?Araştıracağım gece. Ama tahminlerime göre bende sıkıcılaştım onlara göre. Çağa ayak uyduramıyorum, eşimle kahve içerken fotoğraf çekip atmak falan bana garip geliyor. Eskiden kütüphaneyi hepimiz çok severdik, ben hala aşığım ama onlar, küf kokulu ergen mekanı olarak görüyor artık. Yada evlere bakıp içindeki hayat hakkında tahmin yürütüp hikaye yazdığım arkadaşım şuan bu saçma muhabbeti değilde evin fiyatını öğrenmeyi tercih ediyor. Onlar büyüdü hayata uyum sağladılar.
Hayatımın en mutlu ve hayal gücümün en geniş olduğu dönemdi ve orda kalmak istedim.Bu da bir ozelestiri , insanlar degisir , buyur , olgunlasir , peki siz neden degismediniz hic bunu dusundunuz mu?
Anliyorum siziHayatımın en mutlu ve hayal gücümün en geniş olduğu dönemdi ve orda kalmak istedim.
Sezar ben seni sevdim. İnsanlar ne olursa kendilerinde hata bulmak istemedikleri için suçu nazara atıyorlar. Saçmalamaları ondan. Frekansınız artık uymuyorsa, hakkında kötü düşünüp senden saklıyorlarsa sal gitsin. Enerji emici bunlar. Gizli kıskançlık yapıyorlar o da insanın midesini bulandırıyor.
Bence by insanlar cikari icin dostluk titans insanlardanHepsi neredeyse, grip olsalar evlerine günlerce yemek taşıdığım, üzgün olsalar telefonda saatlerimi harcadığım, en azı 8 sene olan dostluklar.
Bende kaybetme korkuları olmadığı kısımda size katılıyorum. Daha önceki hatalarında, iletişimi kestiğimde kararlı olmadığım için artık el altında görülüyor olabilirim. Nede olsa bir özürle geri gelirim.Çevrenizdeki insanlar konusunda şanssızmışsınız ama tek etken bu değil. Acaba fazla mı iyisiniz onlara karşı? Ve hiç ağırlığınız yok mu bu şekilde konuşabiliyorlar. İnsanların sizi kaybetme korkusu yok veya biliyorlar ki siz onlarla arkadaş olmaya devam edeceksiniz.
Kendinizi değiştirdiğiniz vakit çevreniz de değişecek.
Bu insanlar cikari icin dostluk edinen insanlardanBence by insanlar cikari icin dostluk titans insanlardan
Eskiden öyle değillerdi aslında. Hepsinin çok güzel özellikleri ve huyları vardı. Zaman çok şey götürdü onlardan da.Bu insanlar cikari icin dostluk edinen insanlardan
En dibi görüp ayakların yere basacak ve kuvvetli şekilde sıçrayacaksın yüzeye çıkacaksın demek.Guclu ol zaten güçlüsün akıllısın ki bunlari görüyorsun ya saf saf etrafta gezseydin.Bosverrr hakedene ver zamaniniEvet, önce eşimle o çaba göstermek istemediği için, ama ayrılmakta istemediği için iki ev arkadaşı olarak kalmaya karar verdik. Darbe 1.
Doğumdan sonra bebeğim yoğun bakımda yattığı için üzüntüden sütüm gelmedi, gelende 3-5 damla(her yolu denedim) olduğu için 3 ay emzirebildim. Bunu çok içime dert etmiştim ama bir şekilde atlattım. Benimle aynı zamanda doğuran arkadaşım da kendi sütünün kesildiğini artık emzirmediğini söylemişti, neyse bir ortamda karşılaştık 1 yıl aradan sonra, 2 yaşına gelecek bebeği alıp emzirmeye başladı, bende garip garip bakınca, eee şeyy ımmm, aslında hiç sütümde yok ama yinede emziriyorum, diyince bir kaldım. Bu arkadaşım nazara çok inanır ve muhtemelen bende olmadığı için nazar edeceğimi düşündü. 2
Çalışmıyorum şuan, çalışan bir arkadaşım geçenlerde eşi benim yaptığım bir yemeği çok beğendiğini söyledikten sonra birden, ben yemek yapmayı bir başarı olarak görmüyorum benim hayatım başarılarla dolu,kariyerimin en parlak olduğu noktadayım, dedi. Ki bu en samimi olduğun ve sevdiğim arkadaşımdı. (Ameliyat hemşiresi) 3
Çok sevdiğim ama bebeği olmayan arkadaşımla pandemi öncesi buluşup yemeğe çıktık. Yemekten sonra eve gidip test yapacağını söyleyince bende, merak içindeyim mutlu haberini bekliyorum, dedim. Negatif olduğunu söyleyen bir mesaj attı. O günden sonra da hiç mesaj atmadı 4 ay oluyor. Başka bir arkadaştan öğrendim. 4 aylık hamile imiş. 4.
Evet, diyeceksiniz ki, ya sorunlu insanlar sana denk geliyor yada sen birşey yapıyorsun. Gerçekten merak ediyorum ne yapıyor olabilirim? Yada insanların hep bir dibe batma dönemi olur, ondan sonra gelecek günler daha güzel olur falan. Öyle bir dönemde miyim? Lütfen bunlar kırılacak şeyler demeyin çünkü ben bu arkadaşlarımı hep çok sevdim ve onlara karşı açık ve samimi oldum. Şuan hepsine rest çekip görüşmeyesim var.
Akıl verin bana! Baştan mı başlayayım? Bambaşka bir insan mı olayım? Aşırı verici olmayı mı bırakayım? Uzaklaşayım mı? Yada düşme vaktim geldi mi artık?
Hızla batıyorum ya, ondan umutluyum zaten :) ne kadar sert inersen okadar kuvvetli sıçrarmışsın ya.En dibi görüp ayakların yere basacak ve kuvvetli şekilde sıçrayacaksın yüzeye çıkacaksın demek.Guclu ol zaten güçlüsün akıllısın ki bunlari görüyorsun ya saf saf etrafta gezseydin.Bosverrr hakedene ver zamanini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?