Düş Yakamdan Günahkar..!

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
Evet sana güvenmiştim ve inanmıştım.. Senin için yapmayacağım şey de yoktu.. Evine götürdüğün ekmek bile benim alnımın teriydi helaldi!! Ailenin onca ahlaksızlığını senin yüzüne vurmadım.. Seni annene rağmen kabul ettim, çocuk gibi bağrıma bastım... Adi suçtan cezaevine girdin.. 9 ay ben baktım sana.. İnanmadım yaptığına.. Senin için savcılık avukat neresi varsa koşturdum... Sana yetim aylığımla orda baktımm..! Aman ezilmesin aman hor görmesinler 4 duvar arasında diye..! Nice sayfalarla yalanlar yazdım ailenle ilgili bana eziyet etmiyorlar diye..! Demedim ki sana annen beni hizmetçi gibi kullanıyor, kardeşim dediğin insanla adımı çıkardı diye..! Sırf sen üzülme diye oralarda eli kolu bağlı hissetme diye yüzüne güldüm arkandan ağladım..! Oturup bütün ailen arkamdan iş çevirdi seni bekledim... Çıktığında gel beni onlardan kurtar diye, benim hakkımı savun onları sustur diye... Sırf 5 dakka görebilmek için seni savcıya nasıl yalvardığımı bildin mi hiç?? Açık görüşün olduğunda sabah 6 da yola çıkıp numara alıp eve dönmek, görüş saatinde de senin o lanet aileni yataklarından kaldırıp cezaevine getirmek nedir bildin mi??? Ama sen ne yaptın??? Sen benim namusuma laf ettin... Sen benden yana şüpheye düştün ey nankör..! Sana verdiğim her bir emek haram zıkkım olsun..! Rabbime havale ederek çıktım o gün görüşten... 2 damla göz yaşı akıttım sana ve sen bittin... Mahfettiğin hayatımı toparlamak için kaç ayım harcandı biliyor musun gamsız!! Diplere düştüm, ahlar ettim.. Elimden tutacak dal mı vardı yanımda.... Sonra hayatımın en büyük destekçisini buldum... Şimdi onu çok seviyorum... Ve onunlayken hiçbir yaram sızlamıyor... Peki sen neden deli gibi mektuplar atıyorsun...! Boşuna uğraşma cevap gelmez benden sana günahkar..! Onca insan sosyal ağlardan ulaşmaya çalışıyor bana... Derdin ne senin... Çektirdiklerin yetmedi mi..! Son mektubunda "sana yanlış yaptım affet" demekle geçti mi herşey... Kabusum oldu seni tanıdığım anlar bana.... Şimdi git..... Ve sana layık 3 kuruşluk ailenin haram yoldan verdiği paralarla o 4 duvar arasında çıkış gününü bekle Allahsız..!!

Evet arkadaşlar yaşadıklarımı ona kinimi kusarak anlattım sizlere.. 4 bir yandan kudurmuşlar gibi çevresi bana ulaşmaya çalışıyor.. Ama ben istemiyorum... Şuan hayatımda birisi olduğunu biliyor... Ve tahminimce o delikten çıkınca peşime düşecek... Yakamı bırakmayacak.. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce??

Çok üzüldüm yaşadıklarına.
Rabbim korusun seni ve sevdiğini...
Umarım size bir zarar gelmez.
Ailesi de evde hizmetçiye gerek olduğundan arıyordur seni...
Ne diyeyim.
Allah göstermesin kadına şiddet aldı başını gidiyor.
Gazetelerde çarşaf çarşaf öldürülen bayanlar.
Biliyorum çok kötü yaklaştım olaya ama.
Kendinizi koruyacak bir çözümler bulmalısınız.
Şehir değiştirme imkanınız var mı?

Orada olmasının sebebi nedir ve evlimisiniz ? bu kısımları anlamadım

Çok zor çok !
Yani bu kadar severken onun için herşeyi yaparken karşılığının bu olması çok acı
Bence en doğrusunu yapıyorsunuz hayatınızda ki insanla yolunuza devam edin
Çıkınca peşinize düşerse direk şikayet edin ...
Uğraşmaya üzülmeye hayatınızı mahvetmeye değmez !

Desteğin için teşekkür ederim.. Evet ya hizmetçilik için arıyorlar, ya da mektuplara cevap vermediğim için iletişime geçmeye çalışıyorlar.. Maalesef şehir değiştirme imkanım yok.. :44:

Orda olmasının sebebi cinsel istismar.. Başlarda dosya benden saklandığı için bana anlatılanlara göre değerlendirip inanmadım.. iftira sandım.. Fakat onu hayatımdan sildikten sonra kızla irtibata geçtim ve doğru olduğunu öprendim.. Evli değilim canım.. Evet karşılığı en azından bu olmamalıydı.. Eşşeğin hatrı yoksa sahibinin derler, onca emeğime bu olmamalıydı.. Bi yandan iyi bişey gerçek yüzünü gördüm.. Evet şikayet etmeyi düşünüyorum ama işlerin büyümesi ihtimali endişelendiriyor beni..

zor günler geçirişsiniz bununla geçmiş olsun diyelim. ancak yaşadıklarınızın suçlusu biraz da sizsiniz gibi geldi bana.

evli değilsiniz ailesi ile nasıl bu kadar iç içe olup da hizmetçiliğini yaptınız anlamadım. vardır mutlaka bir açıklama ama.....................

Teşekkür ederim... Evet o konuda başıma çok vurdum... Fakat şuan yapılcak birşey yok bu hususta...

Cinsel İstismar suçundan cezaevinde bulunan bir adamdan kurtulmanız icin Allah size yardım etmiş. Emeklerinizin karşılığı da bu olmuş işte. Bence ayrıca bir de sadaka verin böyle insanlardan yakanızı sıyırdığınız için.

Eğer rahatsız ederse de direk savcılığa gidin. Bu tiplerin kaybedecekleri birşeyleri olmadığı icin yakanızı bırakmayabilirler, önleminizi alın

Evet haklısınız... Olayın iftira olmadığını anladığımda o yaşadığım sarsıntıyı tahmin edebilirsiniz sanırım... Keşke elimden birşey gelse de o kıza yardımcı olabilsem.. Umarım aklıma gelen başıma gelmez de boşuna kuruntu yapıyorumdur.. Ve eğer öyleyse savcılık etkili olur diliyorum... :44:

Çok zor bi durum, İnşallah unutur seni peşine düşmez, ne ahlaksızlar var ya Allah' tan evli değilmişsin bide öyle olduğunu düşünsene, Allah yardmcın olsun bişi yaptığı taktirde savcılığa bildir ne gerekiyosa yap, başına bişi gelirse hemen ondan bilinir. O da belki bu durumdan korkup yanaşmaz sana

Bu kadar iyi niyetli olmak başınıza iş açabilir. Tabi ki dua et ama yaklaşma sakın. Yeni kurudğun hayatını tüm bu çirkinliklerden uzakta tut lütfen.

Yaşadığın yıkımı tahmin edebiliyorum. Ne insanlar var yahu. Neyse ki ucuz atlatmışsınız. Beterin beteri var

İnşallah dediğin gibi olur.. Kendinde suç bulmayıp da " beni burdayken bıraktı" diye kendisini doldurmaz umarım.. Aynen öyle çıktığını duyduğum anda tetikte olacağım...

Evet, zaten onca uğraşla düşe kalka yeniden başladım, bi daha gelip mahfetmesine izin vermicem.. Haklısınız en azından ucuz da olsa atlatmışım.. Allah beterinde olanlara yardım etsin..

o kişi hapisteyken başkasıyla görüşmeye başlamanız ve bunu hapisteki insanın biliyor olması pek hoş olmamış bence. o hepse girmiş siz de boşlukta birini bulmuşsunuz gibi düşünüyordur kesin. ve hapisteyken de iyice hırslanır bence bu yüzden. bilmemesi daha iyiydi ya da başkasıyla görüşmeye başlamasaydınız. insanın destekçi olcak karşı cinse ihtiyaç duymamalı bence, kendiniz bırakıp kapatsaydınız olayı. bu durumda birisi için onu bıraktığınızı düşünecektir. geçmiş olsun ne diyim.

Yanlış anlamışsınız.. Ben onunla alakamı kestikten 6 ay sonra hayatıma birisini aldım.. Bilmemesi gerekirdi fakat erkek arkadaşımla resimlerim var sosyal ağımda.. Elbet bir yakını denk gelip profilden resmi görüp haber uçurmuştur.. Ben 6 içinde zaten aşmam gereken çoğu şeyi tek başıma aştım.. Erkek arkadaşım önce destekçimdi sonra sevgilim oldu diye birşey yok ki zaten ortada........ O benim her konuda yanımda olan insan...

Ailenin olanlardan ne kadar haber var? Sadece peşine düşerse neler yapabilirsin diye fikir verebilmek için soruyorum, lütfen yanlış anlama

ben yanlış anlamışım o zaman. hırslanıp başınıza bela olmasın diye söyledim yanlış anlamayın.

şimdiki sevgiliniz bu olayları yaşadıklarınızı biliyormu birde kiminle yaşıyorsunuz bulnduğnz yerde

Evet herşeyi olduğu gibi anlattım.. İzlemede henüz.. Hatta mektuplara sinirlendiği için ben cevap yazıcam falan dedi, ben de istemedim yazmasını.. Annem ve ben yaşıyoruz sadece..

Ailenin olanlardan ne kadar haber var? Sadece peşine düşerse neler yapabilirsin diye fikir verebilmek için soruyorum, lütfen yanlış anlama

Annem biliyor, ablalarım biliyor bir de tam ayrıntılı olmasa da dayım.. Hatta dayım geldiğinde sorar rahatsız eden var mı o taraftan diye.. Ama somut birşey olmadığı için yok diyordum hep..

Ürperdim bı an yazdıklarınızı okuyunca...Çok zor günler geçirmiş olmalısınız büyük bı yıkım kolay atlatılabılıcek bısey değil..Ama arkadaslarında dediği gibi Allah korumus sızı sevdiği kuluymussunuz ki sizi cekıp cıkarmıs o ortamdan bı sekılde..
Çok dıkkatlı olun bence hıc bı sekılde muhattap dahı olmayın bana hıc bısey yapamaz o kım oluyo yanılgısına kapılıp da ihmal etmeyin, ne yapacağı bellı olmaz öylelerinin ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…