- Konu Sahibi sevdicegim
-
Çok üzüldüm yaşadıklarına.
Rabbim korusun seni ve sevdiğini...
Umarım size bir zarar gelmez.
Ailesi de evde hizmetçiye gerek olduğundan arıyordur seni...
Ne diyeyim.
Allah göstermesin kadına şiddet aldı başını gidiyor.
Gazetelerde çarşaf çarşaf öldürülen bayanlar.
Biliyorum çok kötü yaklaştım olaya ama.
Kendinizi koruyacak bir çözümler bulmalısınız.
Şehir değiştirme imkanınız var mı?
Orada olmasının sebebi nedir ve evlimisiniz ? bu kısımları anlamadım
Çok zor çok !
Yani bu kadar severken onun için herşeyi yaparken karşılığının bu olması çok acı
Bence en doğrusunu yapıyorsunuz hayatınızda ki insanla yolunuza devam edin
Çıkınca peşinize düşerse direk şikayet edin ...
Uğraşmaya üzülmeye hayatınızı mahvetmeye değmez !
Desteğin için teşekkür ederim.. Evet ya hizmetçilik için arıyorlar, ya da mektuplara cevap vermediğim için iletişime geçmeye çalışıyorlar.. Maalesef şehir değiştirme imkanım yok.. :44:
Orda olmasının sebebi cinsel istismar.. Başlarda dosya benden saklandığı için bana anlatılanlara göre değerlendirip inanmadım.. iftira sandım.. Fakat onu hayatımdan sildikten sonra kızla irtibata geçtim ve doğru olduğunu öprendim.. Evli değilim canım.. Evet karşılığı en azından bu olmamalıydı.. Eşşeğin hatrı yoksa sahibinin derler, onca emeğime bu olmamalıydı.. Bi yandan iyi bişey gerçek yüzünü gördüm.. Evet şikayet etmeyi düşünüyorum ama işlerin büyümesi ihtimali endişelendiriyor beni..
zor günler geçirişsiniz bununla geçmiş olsun diyelim. ancak yaşadıklarınızın suçlusu biraz da sizsiniz gibi geldi bana.
evli değilsiniz ailesi ile nasıl bu kadar iç içe olup da hizmetçiliğini yaptınız anlamadım. vardır mutlaka bir açıklama ama.....................
Desteğin için teşekkür ederim.. Evet ya hizmetçilik için arıyorlar, ya da mektuplara cevap vermediğim için iletişime geçmeye çalışıyorlar.. Maalesef şehir değiştirme imkanım yok.. :44:
Orda olmasının sebebi cinsel istismar.. Başlarda dosya benden saklandığı için bana anlatılanlara göre değerlendirip inanmadım.. iftira sandım.. Fakat onu hayatımdan sildikten sonra kızla irtibata geçtim ve doğru olduğunu öprendim.. Evli değilim canım.. Evet karşılığı en azından bu olmamalıydı.. Eşşeğin hatrı yoksa sahibinin derler, onca emeğime bu olmamalıydı.. Bi yandan iyi bişey gerçek yüzünü gördüm.. Evet şikayet etmeyi düşünüyorum ama işlerin büyümesi ihtimali endişelendiriyor beni..
Cinsel İstismar suçundan cezaevinde bulunan bir adamdan kurtulmanız icin Allah size yardım etmiş. Emeklerinizin karşılığı da bu olmuş işte. Bence ayrıca bir de sadaka verin böyle insanlardan yakanızı sıyırdığınız için.
Eğer rahatsız ederse de direk savcılığa gidin. Bu tiplerin kaybedecekleri birşeyleri olmadığı icin yakanızı bırakmayabilirler, önleminizi alın
Evet haklısınız... Olayın iftira olmadığını anladığımda o yaşadığım sarsıntıyı tahmin edebilirsiniz sanırım... Keşke elimden birşey gelse de o kıza yardımcı olabilsem..Umarım aklıma gelen başıma gelmez de boşuna kuruntu yapıyorumdur.. Ve eğer öyleyse savcılık etkili olur diliyorum... :44:
Çok zor bi durum, İnşallah unutur seni peşine düşmez, ne ahlaksızlar var ya Allah' tan evli değilmişsin bide öyle olduğunu düşünsene, Allah yardmcın olsun bişi yaptığı taktirde savcılığa bildir ne gerekiyosa yap, başına bişi gelirse hemen ondan bilinir. O da belki bu durumdan korkup yanaşmaz sana
Bu kadar iyi niyetli olmak başınıza iş açabilir. Tabi ki dua et ama yaklaşma sakın. Yeni kurudğun hayatını tüm bu çirkinliklerden uzakta tut lütfen.
Yaşadığın yıkımı tahmin edebiliyorum. Ne insanlar var yahu. Neyse ki ucuz atlatmışsınız. Beterin beteri var
o kişi hapisteyken başkasıyla görüşmeye başlamanız ve bunu hapisteki insanın biliyor olması pek hoş olmamış bence. o hepse girmiş siz de boşlukta birini bulmuşsunuz gibi düşünüyordur kesin. ve hapisteyken de iyice hırslanır bence bu yüzden. bilmemesi daha iyiydi ya da başkasıyla görüşmeye başlamasaydınız. insanın destekçi olcak karşı cinse ihtiyaç duymamalı bence, kendiniz bırakıp kapatsaydınız olayı. bu durumda birisi için onu bıraktığınızı düşünecektir. geçmiş olsun ne diyim.
Yanlış anlamışsınız.. Ben onunla alakamı kestikten 6 ay sonra hayatıma birisini aldım.. Bilmemesi gerekirdi fakat erkek arkadaşımla resimlerim var sosyal ağımda.. Elbet bir yakını denk gelip profilden resmi görüp haber uçurmuştur.. Ben 6 içinde zaten aşmam gereken çoğu şeyi tek başıma aştım.. Erkek arkadaşım önce destekçimdi sonra sevgilim oldu diye birşey yok ki zaten ortada........ O benim her konuda yanımda olan insan...
şimdiki sevgiliniz bu olayları yaşadıklarınızı biliyormu birde kiminle yaşıyorsunuz bulnduğnz yerde
Ailenin olanlardan ne kadar haber var? Sadece peşine düşerse neler yapabilirsin diye fikir verebilmek için soruyorum, lütfen yanlış anlama
Böyle bir pisliğe yardımcı olduğunuz için kendinizden nefret ediyor olmalısınız..O kızın günahı neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?