Düş Yakamdan Günahkar..!

Allah Allah çok ilginç... şirret olan insan forumda bile gösteriyor desene :)) ben açıkçası merak ettim bi kaç konunuzu da okudum... nişanlınızın ailesini çok sevmeniz falan... bence çok haklısınız kıskanmakta seven insan sevdiğini nasıl kıskanırsa sizde o aileyi çok sevdiğiniz için onları kıskanıyorsunuz bi de kendi ailenizden o sevgiyi görmediğiniz için... siz her zaman avantajlısınız o çocuk daha lisedeymiş o büyücek te askerliğini yapıcak ta o kız istenecek te nişandı düğündü siz o zamana ikinci çocuğunuzu kucağınıza alırsınız :))

Hangi konu canım o? Bariz bilenmiş zaten ikinize karşı, o kadar belli ki bir derdi olduğu neyse banlanır yine, editörler farkedince.

Yazdığıma zaman ayırıp , o anki duygularıma ortak olduğunuz için teşekkür ederim öncelikle.. İnanır mısınız sihirli değnek misali değişti hayatım.. O acılarıma dair en ufak bir hissiyatım yok.. Şuan sözlüyüm hatta eylülde nişanlanacağım kısmetse.. Elimden gelenin fazlasını yaparak aştım bu günlerimi.. Sadece üzüldüğüm zaman kaybı dönüp baktığımda.. Epey bir zamandır mektup gelmiyor bana. Şüphede değilim desem yalan olur.. Acaba vaz mı geçti, yoksa yakında çıkacak da fırtına öncesi sessizlik mi diye düşünüyorum.. Allah ayağına dolandırsın her türlü şerrini onun.. Rabbimin adaleti onca iyiliğe nankörlük edenden yana olmaz eminim.. Allah 'ın izniyle zarar veremeyecek bana.. Temkini elden bırakmadım tabi ki..

Aynen öyle kimberley.. İnsan ne ise, her ortamda ne olduğunu belli ediyor.. Ama yanlış kişiye oynuyor farkında değil işte cehalet olsa gerek.. Öbür konularıma gelince, evet ailesi özellikle eksikliğini daima yaşadığım için babası benim için paylaşılmaz bir kişi.. O kızla bir görüşmeleri oldu tesadüfen ve inanır mısın bana yaptığı şakaları yapmış mıdır diye kedere büründüm.. Şükür az da olsa yendim kıskançlığımı.. Çünkü bana o duygumun gereksiz olduğunu hissettirdiler hep.. Hatta kendi evlatlarından bile farklı olduğumu, özellikle kız çocuğu olmadığı için benim hep özel olduğumu anlattılar sık sık.. Sağolsunlar anlayışlı insanlar.. Haklısın valla, onlar evlenene kadar ben ikinciyi alırım Çok sağol gece gece gerilmiştim iyi geldi yorumlaşmak seninle

Hangi konu canım o? Bariz bilenmiş zaten ikinize karşı, o kadar belli ki bir derdi olduğu neyse banlanır yine, editörler farkedince.

Geçen gün kayınpederini, kayınvalidesini şikayet eden birisi vardı rastladıysan hatırlarsın canım. Sürekli hakaretler etmişti ben de tepki gösterdim bana defol demişti, sonra atıştık kindarrr da kimseyi kovamazsın demişti.. Sonra üyeliğine ceza geldi o kişinin.. Ne hikmetse sadece bana de kindarrr a saldırı oldu.. Tahminimden eminim diyebilirim çünkü direk üye olup bize saldırmış. evet yine şikayet ettim banlanır yakında

Geçenlerde bir konuna mesaj yazmıştım.Sözlünle aile ziyaretleri hakkındaydı.
Bu konuyu okuyunca birden tüh dedim,üzüldüm ama baktım ki eski bir konuymuş.
Çok şükür ki o pislikten kurtulmuşsun.Sevdiğinle birliktesin.Allah yolunu açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…