- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Ben mi beceremedim ki acepBizimki de oval aslında ama tam oturuyor çekpas cama. Belki çok oval değildir.
Cillit bang var sprey şeklinde turuncu olanı kireç sozucu ..Sıkıyorum bir dakika bekleyip bulaşık sungeriyle ovuyorum eser yok lekeden..Şiddetle tavsiye ederim kolay gelsin :)Karbonat denedm bi ama pek fayda etmedi ya :/ cif zatn hic etki etmiyor off nasl temizlenecek bu dusa kabin ya
Kizlar derdim dusa kabindeki su lekeleri.birkac kez ben evde yokken esim dus almis ve kurulamams smdi her yer su lekesinapicam nasl gidecek bu lekeler
Okurken yoruldum vallahi. O sinirle kaldırıp atarım ben duşakabini.Şu gezi zamanında dağıtılan gaz maskelerinden alın, sprey domestos + cillit bang turbo power ı birlikte sıkıp sert araba fırçasıyla yıkayın, durulayıp camsil sıkın,cam beziyle silin, üstüne vileda magical sıkıp cam beziyle tekrar silin, garanti çözüm.
Okurken yoruldum böörtlen. Bunları yapıyorum deme.Şu gezi zamanında dağıtılan gaz maskelerinden alın, sprey domestos + cillit bang turbo power ı birlikte sıkıp sert araba fırçasıyla yıkayın, durulayıp camsil sıkın,cam beziyle silin, üstüne vileda magical sıkıp cam beziyle tekrar silin, garanti çözüm.
Bu ne yav sanki savaşa hazırlanıyoruz kahrolsun su lekeleri !Şu gezi zamanında dağıtılan gaz maskelerinden alın, sprey domestos + cillit bang turbo power ı birlikte sıkıp sert araba fırçasıyla yıkayın, durulayıp camsil sıkın,cam beziyle silin, üstüne vileda magical sıkıp cam beziyle tekrar silin, garanti çözüm.
Şu gezi zamanında dağıtılan gaz maskelerinden alın, sprey domestos + cillit bang turbo power ı birlikte sıkıp sert araba fırçasıyla yıkayın, durulayıp camsil sıkın,cam beziyle silin, üstüne vileda magical sıkıp cam beziyle tekrar silin, garanti çözüm.
kireç yok ama su lekeleri çok bulanık kötü gösteriyor.bizimki plastikten o yüzden çizilmiyor.ben zaten su lekesınden sıkayetcıyım ama sızde kırec fılanmı var ben her banyodan sonra kırec sokucu fılan sıkıyoru
cıflemıyorum cızılır dıye domestos yapıyorum sungerın yumusak yerıyle ama o vıledanın urunu benım derdıme care
Okurken yoruldum vallahi. O sinirle kaldırıp atarım ben duşakabini.
Okurken yoruldum böörtlen. Bunları yapıyorum deme.
Bu ne yav sanki savaşa hazırlanıyoruz kahrolsun su lekeleri !
Ben kısa yoldan soker atarım o dusakabini başlarım temizliğine
Off ya dusakabin deyince de aklıma dusakabinogullari geldi hahahaha :)
Ahhaha, ne dalga geçiyonuzAlt tarafı su lekesi
Fayans aralarındaki kirlerde astronot kıyafeti giyiyorum dersen şaşırmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?