- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
ben cifle ovalayıp yıkıyorum arkasından domestos la yıkıyorum canım pırıl pırıl oluyorKizlar derdim dusa kabindeki su lekeleri.birkac kez ben evde yokken esim dus almis ve kurulamams smdi her yer su lekesinapicam nasl gidecek bu lekeler
Bir deneyinde o zaman bizide haberdar edin lütfen bir zahmet :)Ya o viledanin o zimbirtisini ben kullaniyorum ve piril piril oluyor.
Ayrica geçenlerde Bauhaus a gittim. Adam bana dedi ki. Yeni bir ürünümüz geldi dusakabine bir kere sıkıyorsunuz 1 yil su lekesi tutmuyor. Tabi ben inanmadigim icin almadim oysa alip deneseydim ne olurdu ki zaten ucuz bir seydi. Alip bi deniycem eger gercekten oyleyse soylerim size. Cunku resmen bir mucize..
Daha önce kullandm cillit bang ama sizin dedgnz mi bilmiyorm tskler yorum icinCillit bang var sprey şeklinde turuncu olanı kireç sozucu ..Sıkıyorum bir dakika bekleyip bulaşık sungeriyle ovuyorum eser yok lekeden..Şiddetle tavsiye ederim kolay gelsin :)
Hahahahaha hersey iyi hoş da gaz maskesi nerden bulcamŞu gezi zamanında dağıtılan gaz maskelerinden alın, sprey domestos + cillit bang turbo power ı birlikte sıkıp sert araba fırçasıyla yıkayın, durulayıp camsil sıkın,cam beziyle silin, üstüne vileda magical sıkıp cam beziyle tekrar silin, garanti çözüm.
Ellerinize saglik deneyeyim bnde bir bakalm faydasi olacak micif ve çamaşır suyunu karıştırıp güzelce ovdum sonrasında durulayıp sirkeli suyla geçtim pırıl pırıl oldu.
tavsiye ederim.
epey zaman alsa da sonuç muhteşem.
Ahhaha, ne dalga geçiyonuz
Çamaşır suyuyla turbo power ın biyolojik silahtan farkı yok, gaz maskesi takcaz tabi napcaz ya.
O ikisi temizlik için, su lekeleri için değil sadece
Aaa limon tuzu aslnda kullaniyorm ben caydanliga felan hic aklima gelmemisti tskler hemn deneyecegmLimon tuzu diye birsey vardir aktarlarda marketlerde satilir caydanlikta suyla kaynatin spreyli siseye koyup sikin sonra camsil gibi birrseyle silin gececektir lavabodaki kireclere fayanslardaki lekelere birebirdir kirec sokucunun etkilerine maruz kalmadan cogu temizligimi yaparim ben limon tuzuyla
Yakinda rossman var alip deneyeym tsklerbiz bunun için yıllardır almanya dan sirkeli su taşıyorduk.şimdi rossmann larda Domol var .taşımamıza gerek kalmadı.Bulunduğunuz şehirde rossmann varsa bir bakın fiyatı 3 tl bişey .Ama lekeden eser kalmıyor.Hem kireç hem su lekesi için.
Mr mussle nın mor kapaklısı var.çalkala iyice püskürt heryere.yarım saat falan kaldıktan sonra ov ve durula.çok iyi çıkarırKizlar derdim dusa kabindeki su lekeleri.birkac kez ben evde yokken esim dus almis ve kurulamams smdi her yer su lekesinapicam nasl gidecek bu lekeler
Viledanin o ürününden aldm ise yaramiyor o sadece su lekesi olusumunu engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?