Kızlar ben adetime 5 gün kala test yapmıştım ve çift çizgi çıktı sağlık ocağna gidip kan verdim 70 çıkmıştı bir kaç gün sonra kanamam başldı düştü sandım bir hafta geçti aradan tekrardan test yaptım düştümü diye bu sefer kıp kırmızı çizgiyi gördüm şok oldum. Uzman doktora gittim anlattım durumumu kan aldı benden hcg ye baktı bir haftada 100 olmştu iki günde bir alıcam dedi ve iki gün sonra tekrar gittim 120 çıktı yavaş yükseliyo dedi sağlıksız gebelikde olabilr dedi. Daha önce kimyasal yaşamıştım onda sancım ve kanamam olyodu adet şeklnde atıyodum. İki gün sonra tekrarlandı hcg 108 e düşmüştü çok yavaş düşüyordu kanamamda yokdu sancımda yoktu düşmesse kürtaj olucaksın dedi. Ve benim kanamam başladı ama lavaboya girnce gelyo onun dışnda gelmyo sancımda hiç yok idrar testi yaptım tekrardan çıkıcak mı düşyomu diye yine iyce kıp kırmızı çıktı. Aklım çok karıştı düşünmekden delircm doktora soruyorum kesin net bi şekilde aydınlanamıyorum ve hala dua ediyorum dursun diye benim gibi olan varmı napmalıyım kürtaj olmam lazımmı yoksa benim gibi olup geri hcg yükselen varmı