Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın ahkam kesiyormuşum gibi düşünme ama hiç kötü anımda dostalrımdan vazgeçmedim.Gerçekten çok seçiciyimdir 25 yaşındayım dost dediğim 4 bilemedin 5 kişi vardır fazlasına da gerek yok zaten.Ha düştüğüm zaman mutlu olacak insanlara da düştüğümü hissettirmem eğer görürlerse de dik dururum.
Kötü birşey yaşamadın umarım...
Yaşadıklarını anlat belki onlar için yardım edebiliriz sana...
canım benim bu biyandan iyi bi yandan kötü.. kimin dostun kimin düşmanın olduğunu öğreniyosun.. çevrende böyle insanlar varsa hemen hiç düşünmeden çıkart at .. gerekirse yanlız kal ama onlar olamsın hayatında... belki biz çok uzağızbelki hiç birbirimiz görmedik ama nezman istersen yanında olurum ...![]()
artık kimse kimsenin yanında değilmaalesef..zatende beklentide de olmamak gerekli..beklersen hayal kırıklığı yaşarsın..eşin yanında mı yeter:)
Yok esim yanimda olamadi olmadi malesef![]()
bence insanın en yakın arkadaşı annesidir veya kız kardeşi.bnm en yakın dostum annemdir anlayışlı tecrübeli ne olursa olsun senin hep iyiliğini diüşünen bir insan daha ne olsunki
eş denilmiş ama ben buna inanmıyorum.şimdiye kdar eşimden bişey görmedim veya sezmedim ama sonuçta O da el oğlu.el olmasa bile erkek kısmı kadın gibi düşünemiyor.bizi anlayamıyorlar.