Düsenın dostu olmuyor

bence insanın en yakın arkadaşı annesidir veya kız kardeşi.bnm en yakın dostum annemdir anlayışlı tecrübeli ne olursa olsun senin hep iyiliğini diüşünen bir insan daha ne olsunki:69:
eş denilmiş ama ben buna inanmıyorum.şimdiye kdar eşimden bişey görmedim veya sezmedim ama sonuçta O da el oğlu.el olmasa bile erkek kısmı kadın gibi düşünemiyor.bizi anlayamıyorlar.

benim için de özellikle kızkardeşimin yeri apayrıdır :70:ama canım eş de çok önemli.sonuçta ben kızkardeşimi her zaman göremiyorum ama bütün hayatımı eşimle geçiriyorum.her türlü fedakarlığa ve zorluğa onun için çocuklarım için katlanıyorum.bilmiyorum ama eşimden destek görmesem beni hiç düşünmedeğini hissetsem bu beni kötü etkilerdi:59:
benim için eşim çocuklarım annem babam ve kardeşlerim çok önemli.gerisi fasa fiso.yeter ki bu insanlar beni yıkmasın üzmesin:31:

İyi galiba!!Dediğim insanla ne zaman arkadaş olmaya kalksam,illaki sonu kötü bitiyor:55:
Sonunda diyorum ki;başıma üzücü birşey gelse,bu kişinin bana faydasından çok,zararı dokunur.
İyiki bir vesileyle onu tanımışım,bana oh olsun demeden yanından uzaklaşmışım..
İnsanın iyi günündede,kötü günündede tek dostu eşi ve kendi anne,babasıdır!
Gerisi fasaryadan türküdür benim için.Hasta olduğumda,yada hayatla ilgili bir sorunum olduğunda,ilk koşan kişi eşim ve ailem..:94:

bence insanın en yakın arkadaşı annesidir veya kız kardeşi.bnm en yakın dostum annemdir anlayışlı tecrübeli ne olursa olsun senin hep iyiliğini diüşünen bir insan daha ne olsunki:69:
eş denilmiş ama ben buna inanmıyorum.şimdiye kdar eşimden bişey görmedim veya sezmedim ama sonuçta O da el oğlu.el olmasa bile erkek kısmı kadın gibi düşünemiyor.bizi anlayamıyorlar.

Eh ben ne yapayım bende ne eş var ne anne ne de kızkardeş :1:

Eh ben ne yapayım bende ne eş var ne anne ne de kızkardeş :1:

Neden ille başka bir insana dayanma ihtiyacı hissederiz ki? Tamam belki çevre güç verir ama düştüğümüz zaman ille de bir dosta ihtiyaç duymamayı tamamen kendi gücümüze inanmayı öğrenmeliyiz. Ben bunu mecburen öğrendim belki de bu saydığınız insanların hiçbirine sahip olmayarak öğrendim ve şu an aşamayacağım zorluk yok gibi geliyor. Her şeyi başarırım gibi hissediyorum ve bazen arkadaşlarımın dertleri bana o kadar boş geliyor ki, küçücük şeylere üzülüyorlar çünkü her düştüklerinde eşleri ya da aileleri kaldırmış. Doğarken de ölürken de bu dünyada tek başımayız, her an tek başımıza da kalabiliriz. Tabi ki çevremizde dost dediklerimiz güveneceğimiz bizi yerden kaldıracak insanlar olsun ama yoksa da siz ve tek başına siz kendi kendinize yetebilmelisiniz.

bende 33 yaşındayım öyle anlar olduki çevremde kimse yok tek kaldığım
komşu dost kazığı çok yemişimdir onedenle artık çok fedakarlık yapmıyorum birşeyler hazırlayıp arkadaşları eve toplama gibi örneğin
riyakarlık insanlarda en çok gördüğüm şey başbaşa konuştuklarınızı toplumda hiç konuşmamış gibi yapabiliyorlar yada okonuyla ilgileri yokmuş gibi
kızkardeşim bile yeri gelince kaba tabirle beni satmıştır
insan önce kendine değer vermeli bence kendini sevmeli kendi çıkarlarını ön planda tutmalı ki çevresindekilere eşine dostuna faydalı olsun artık böyle düşünüyorum çok zor durumlardan kendi gücümle çıktım tüm insanları sevin sayın arkadaşlar ama kimseye güvenmeyin fedakarlık yapacaksanız yada yardım 2 kere düşünün nacishane fikrim...

cryptic;

Resminiz hep dikkatimi çekmiştir:)
Çok mülayim,sakin bir yapınız var sanki..Fikirlerinizde öyle..
Anlattıklarınıza inanırım,çünkü sessizin tepesine binmeyi pek sever insan oğlu..

Yok ne demek istedigini anladim.
ama insanin akrabasi bile olabiliyor bu dost olamaynlar.

cok kötü sey yasadim,yasiyorum.

hayat iştee.. ama çok şükür benim etrafımda öle kuyumu kazıyorlar dediğim insanlar yok.. eledim zamanla bide çok güvenmemeyi çok bağlanmamayı öğrendim belkide bu yüzden böyle hissediyorum.. ben çok arkadaşımdan kazık yedim ama artık daha temkinliyim..

Düştüğüm zaman yanımda olmayacak insanı zaten hayatıma almam ki...Az olsun ama öz olsun..Az dostum vardır ama sıkıştığımda hiç yalnız hissetiğim kimle dertleşsem dediğim olmadı..Olmazda inşallah.

Cnm güzel yazmışsın ama insan oğlu işte başına ne geleceğini bilemiyosun dostundan ve çevrendenn...İnşallahda yaşatmaz allah...Çümkü gerçekten çok kırıcı bi durum oluyorrr...:43:

Insan düsünce kötü bir duruma etrafinda kim kaliyor?
kim anlamaya calisiyor?
insanlari devir mi degistirdi.yani hayat daha rahatlasti.

17 yıllık dostundan kazık yemiş biri olarak şuan kimsenin samimiyetine inanmıyorumm..İnsanlar işi düşünce arkadaş dost işi bitince yüzüne dönüp bakmıyolarrr....Ve etrafında kim dost kim düşman başın zora düşünce anlıyosunnn...Herkes resmen ayarını ortaya koyuyor....:47:

Evet malesef bende çevresindeki herkezden kazık yemiş biriyim ama bu kazık atanlar düştügünde hala hiç utanmadan gelip benden yardım isteyebiliyor ne garip degilmi ???:47::47::47:

Evet malesef bende çevresindeki herkezden kazık yemiş biriyim ama bu kazık atanlar düştügünde hala hiç utanmadan gelip benden yardım isteyebiliyor ne garip degilmi ???:47::47::47:

Öylelerinin yüzsüzlükte üstüne yokturr...Ama benim tek duammm "Kim hakkımda ne düşünüyorsa Allah onlara 1000 mislini versinn"

Son düzenleme:
17 yıllık dostundan kazık yemiş biri olarak şuan kimsenin samimiyetine inanmıyorumm..İnsanlar işi düşünce arkadaş dost işi bitince yüzüne dönüp bakmıyolarrr....Ve etrafında kim dost kim düşman başın zora düşünce anlıyosunnn...Herkes resmen ayarını ortaya koyuyor....:47:

Insanlik!!!!
insani insan olarak kabullenmek.
huzuru aramak,nefsini yenmeyi basarabilmek,huzuru aramak...
kac kisi yapiyor bunu etrafimizda?

Paran var mi,güzelligin var mi? tamam o zaman cogu insanin gözünde insansin...

Nerde kalbin özgürlügü,güzelligi?

Insanlik!!!!
insani insan olarak kabullenmek.
huzuru aramak,nefsini yenmeyi basarabilmek,huzuru aramak...
kac kisi yapiyor bunu etrafimizda?

Paran var mi,güzelligin var mi? tamam o zaman cogu insanin gözünde insansin...

Nerde kalbin özgürlügü,güzelligi?

Artık kalp güzelliğine bakan yok...Kim kimi nasıl kullanırım derdinde...Karşısındakini anında satmaya hazırrr....:47:

Yengen disari cikmisti bana bir ufak hediye almis,cok duygulandim o an verdiginde,cünkü su zor anlarimda bana bir güzel duygu verdi her ne olsada....

herkese dostum demem.arkadaşım çok ama dostum 3-5 kişidir.ve düştüğümde bir telefon kadar yakınımda olduklarını biliyorum.aynı şekilde onlarda düşerse bende onlarında yanında biterim.

Insan düsünce kötü bir duruma etrafinda kim kaliyor?
kim anlamaya calisiyor?
insanlari devir mi degistirdi.yani hayat daha rahatlasti.

düşenin dostu olsaydı düşen insan hayat karsısında kaya gibi durmayı basaramazdı ve de etrafındakılerın arkadasmı arkadascıkmı oldugunu anlayamazdı her müsibet mutlak bir ders verıyo ama acı ama tatlı....

Back
X