Düşman olsa bunu yapmaz

ZeHrAcIk

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2007
92
0
611
- Yurtdışı
slm arkadaslar dün gece inaninlaz bisey oldu
ben 15aydir evliyim ve düsmanadan öte biri var esimle aramizi bozmaya calisiyor
dün gece esim calisiyorken tanimadigi bi numaradan bi mesaj gelmis mesajda ortalama sunlar yaziyordu
erkelerin yüz karasi kahpe karindan memnunmusun (afedersiniz arkadaslar) ben deldim sen nikahladin kim oldugumu zamani gelince ögreneceksin karinla neler yasadigimi tek tek yazicam boynuzlarini takiliyormu...
böyle biseyi insanain düsmani olsa yapmaz onu yazan bir erkek degil eminim cünkü ben esimden önce kimseyi öpmedim bile:1no2: aramizi birileri bozmaya calisiyor kafayi yicem ya ben kimseye bi kötülük yapmadim neden ugrasiyorlar benimle kimseye anlatamadim sizlerle paylasmak istedimsenağlama

Arkadaşım gidin mahkemeye verin.

Telefon kayıtlarınız incelensin,o kişinin kim olduğu çıksın meydana.

Bunlar çok ağır ithamlar ya...

Bu tür iddaalarla kimsenin sizin huzurunuzu bozmaya hakkı yok.

bu ne ya kabus gibi. umarım olay çözülür, Allah insanı kuru iftiradan saklasın çok kötü bişi. bana gelse bu msj kocam delirir valla. bende deliririm. msjı sakın silmeyin, savcılığa suç duyurusunda bulunun. aradınız mı numarayı, belki yanlış kişiye atmıştır diycem ama .....????????????????????

canim niye takiyosun kafana belliki dedigin gibi birisi aranizi bozmaya calisiyor aldirma bosver senin vicdanin rahatsa ve esinde sana güveniyorsa sorun yok takma kafana böyle seyleri allah kötülere firsat vermesin

yanlış numaraya gönderilmiş olabilir mesaj neden üzerine alınıyorsun ki... tek yapman gereken ki umarım eşinle ilk konuştuğunuzda yapmışsındır bunu, bu mesajı eşine göstermek... sakın saklamak gibi bi hataya düşme, bişey mi var da sakladı diye kurt düşer adamın içine sonra ayıkla pirincin taşını...

sizin yerinizde olsam direk gider savcılığa veririm numarayı. eşinde inanmamışsa bu yazılanlara hiç vakit kaybetmeyin. bu ne terbiyesizliktir yaaa.

emim cok sükür onlara inanmadi bana güveniyor numaranin kime ayit oldugunu ögrenmeye calistim ama kayitli olmadigi icin ögrenemiyorum kim oldugunu bilmek istiyorum böyle bisey olabilirmi ya insan allahtan korkmazmi esim ya inansaydi ne olacakti
esimde bende birinden süpheleniyxoruz ama gercekten oysa esimin basi belaya girer ne yapicam ben ya kim o serefsiz allahtan korkmaz kimm

savcılığa başvurmaktan başka çareniz yok, ama savcılığa başvurmak için mesajın elinizde olması gerekiyor, silmeyin sakın mesajı

silmedik daha yazacagini söylüyor mesajda ama kim oldugunu arastirdim kayitli olmadigi icin nereye bas vurursak vuralim ögrenemeyiz telefonu dünden beri hic acmadi ariyorum ama kapali

savcılıktan bulurlar siz merak etmeyin, sizin ulaşamamış olmanız bu adamın kayıtlı olmadığı anlamına gelmez... telefonunu açtığında ya da bataryası takılı bir telefonda hattı bulundurduğunda yer tespiti yapılarbilir. ben bulamadım onlar nasıl bulsun gibi bişey yok yani...

zaten saklayamaz ki msj kocasına gelmiş

bilmiyorum esimle bu konuda konusayim cünkü o numarayi aramami bile istemiyor ama ben kim oldugunu ögrenip bi ders vermek istiyorum bakalim ne diyecek cok tesekür ederim canim

dün dedigim gibi esim calisiyordu ve bana mesaj geldigini söyledi bende ne yaziyor deyince bana söyleyemedi bile bende bunu anlayinca o mesaji bana gönder dedim mesaji okudum ama beynimden vurulmusa döndüm nasil yazabilmis o kelimeleri ben okurken utamdim ya olamaz böyle bisey gece aglaya aglaya bi hal oldum neden ugrasiyorlar benimle diye zoruma giden bu

ay ne sapik millet dolasio ya ortalikta. korktum valla. Allah yardimcin olsun canim. ama esinin güvenini kaybetmek isemiosan savcilik isini ihmal etme bence.
sastim valla. yuh yani

Canim mahkemeye basvurun bencede.
Bu ne terbiyesizlik!!!
Ögrenemeyiz felan demeyin, mahkemeye basvurdugunuz zaman onlar gerekeni yapacaklardir ve kesin bulurlar bu kisiyi.
Mesajlari silmeyin sakin.
Esinin sana güvenmesine sevindim canim, Allah korusun terside olabilirdi.
Senin birileriyle aran bozukmuydu?
Ya da esinin eski kiz arkadaslarindan birtanesi olmasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…