Düşman olsa bunu yapmaz

canim bugun polise gittik arastiricaz bakalim kim ckacak esim geri cevap yazmadiydi ilk mesajindan sonra nasil kudurmus umursamadigimizi anlayinca neler yazacagini sasirmis ama insallah cikacak ortaya rabbim yardim ederde cikar kim oldugu insallah:Saruboceq:a.s.

canım en doğrusunu yapmışsınız...Kabus mudur nedir..
sapkınlık bu bence..Allah korusun böle insandan her türlü şey beklenir..
Çok dikkatli olun canımm..
En kısa zamanda sonuçlanır inşallah
Allah yardımcınız olsun...
Eşinde sende aman diyim işi adalete bırakın sakın ha..

canim bugun polise gittik arastiricaz bakalim kim ckacak esim geri cevap yazmadiydi ilk mesajindan sonra nasil kudurmus umursamadigimizi anlayinca neler yazacagini sasirmis ama insallah cikacak ortaya rabbim yardim ederde cikar kim oldugu insallah:Saruboceq:a.s.

çok güzel olmuşşşşş haberdar et mutlaka canımm

terbiyesizlik resmen
böyle kötü niyetli insanlarla aynı havayı
soluyoruz ve bizden normal olmamız
bekleniyor
çok zor çok zor
umarım en kısa zamanda çözüme kavuşur olay.

Eşini takdir ettim doğrusu. Soğukkanlı davranmış olayı legal yolla çözüyor. Her erkek yapamaz bunu. Kim olduğunu kendi ellerile bulur, kan çıkartır valla:1no2:
İnşallah bir an önce o şerefsizin kim olduğunu öğrenirsiniz ve biter bu kabusa.s.

insallah canim
su var süpelendigimiz (ama buyuk ihtimal o) insan eltim ve kizi ve arada abisi oldugu icin bide emin olmadigimiz icin bisey yapamadi yani bende bunu beklemezdim aslinda cok sinirlidir tabiki kiziyor ama bi erkek olmus olsaydi kesinlikle polise gitmezdi kendisi hallederdi bundan eminim ama tabi hicbir erkek öyle sayfalarca mesaj atmaz ve telefonunuda kapatmaz
insallah ortaya cikar en kisa zamanda bende sizinle paylasirim ins

slm arkadaslar dün gece inaninlaz bisey oldu
ben 15aydir evliyim ve düsmanadan öte biri var esimle aramizi bozmaya calisiyor
dün gece esim calisiyorken tanimadigi bi numaradan bi mesaj gelmis mesajda ortalama sunlar yaziyordu
erkelerin yüz karasi kahpe karindan memnunmusun (afedersiniz arkadaslar) ben deldim sen nikahladin kim oldugumu zamani gelince ögreneceksin karinla neler yasadigimi tek tek yazicam boynuzlarini takiliyormu...
böyle biseyi insanain düsmani olsa yapmaz onu yazan bir erkek degil eminim cünkü ben esimden önce kimseyi öpmedim bile:1no2: aramizi birileri bozmaya calisiyor kafayi yicem ya ben kimseye bi kötülük yapmadim neden ugrasiyorlar benimle kimseye anlatamadim sizlerle paylasmak istedimsenağlama

yuuuuuuuhhh ne düsmani yaaa düsman gene insan, bunun ise yaptigi insaliga sigamaz töövbee tövbeee...ama sunu sölüym gerisi esinin sana olan güvenine kalmis. Söle diyeyim yani ne kadr güven warsa, o pisligin sizi ayirmasi ihtimali iste o kadr düsüktür...esinden önce kimseyi dahi öpmedinse esin bunu bilir inanmaz hem o yazdigi sey de tesbit edilebilen bir sey yani esin anlardi senin evlenmeden önce kötü birsey yapip yapmadigini...Mahkemeye ver sunu...:oklava:

cnm cok sevindim en azından kudurmaları cok iyi onlara istediklerini vermeyin bu tip insanlar yaptıkları umursanmadıkça çıldırır dahada ileri gidip iyice zavallı laşırlar ama siz güçlü ve yanyana oldukça bunu hiç önemi yok

mesaj cektiğine göre zaten vardır telefon numarası mesajlarla birlikte verin mahkemeye ceksin cezasını... öyle kolay mı yuva yıkmak yaaa...

böle insanlara en güzel tepki tepkisiz kalmaktır. siz mesaj yazmayınca iyice cıldırmıs. iyi olmus birde polisler dayansın kapısına bakalım neler oluyor...

slm arkadaslar dün gece inaninlaz bisey oldu
ben 15aydir evliyim ve düsmanadan öte biri var esimle aramizi bozmaya calisiyor
dün gece esim calisiyorken tanimadigi bi numaradan bi mesaj gelmis mesajda ortalama sunlar yaziyordu
erkelerin yüz karasi kahpe karindan memnunmusun (afedersiniz arkadaslar) ben deldim sen nikahladin kim oldugumu zamani gelince ögreneceksin karinla neler yasadigimi tek tek yazicam boynuzlarini takiliyormu...
böyle biseyi insanain düsmani olsa yapmaz onu yazan bir erkek degil eminim cünkü ben esimden önce kimseyi öpmedim bile:1no2: aramizi birileri bozmaya calisiyor kafayi yicem ya ben kimseye bi kötülük yapmadim neden ugrasiyorlar benimle kimseye anlatamadim sizlerle paylasmak istedimsenağlama

cnm insallah esini kafasi karismamistirda sorunu beraber cözersiniz mahkemeyle ...
erkekler simdi gercekten cok terbiyesiz benim yanimda oglum olmasina ragmen laf atiyorlar ...onuda biraktim esimle yolda giderken bile laf atmaktan cekimiyorlar ......
ne diyim yaa insallah bu yapanlarin kizkardesleri vardirda onlarinda basina gelir... yada daha güseli bigün severlerde aynisini baska erkek onlarin karisina yapar cnm

sen hic üzme kendini :teselli:

mahkemeye verin hatta bide tazminat açın
yaptığı az uz bişi değil bedelini ödesin
Allaha şükür eşin şüphe bile duymamış
bu senin için bi ödül sayılır

Inschallah bulur polis amca'lar süprizzzzz

Bulunmaz'sa numaralarinizi degi$tirin, eger numaranizi'da bulursa.

Bilki size yakin ve sizi iyi taniyan biri malesef.

SEVGILERIMLE ;-)

ne alemde nasıl gidiyor varmı bir gelişme umarım en yakın zamanda bulurlar kim olduğunu bulunuca bizide haberdar et lütfen merak ettim eyer eltin çıkarsa savunması ne olucak acaba

cnm çok geçmiş olsun öncelikle:1no2: insanlar ne kadar terbiyesizler ya kötükedihüsobide senn düşündüğün kişide evli o kendini senn yerine koysaydı ne yapardı acaba savcılığa vermen çok ii olmuş umarım en kısa zamanda bi cvp alırsınız cvp alınca bizede bildir buarada eşinlede gurur duyman gerek çok şanslısın senden bian bile şüphe etmemiş

Yapılacak tek şey savcılığa suç duyurusunda bulunmak...Kİm olduğu ortaya çıkar ve bulur cezasını :kızgın:

umarım eşin inanmıyordur yada şüphe duymuyordur bence bunu yapan bir kadın hemen savcılığa basvurun Allah yardımcınız oılsun

Evet sonuç ne olduki bende okuyunca merak ettim.Yinede pek akıllı biri değilmiş numarası gözükür yoldan mesaj atmış gizli numaradanda atabilirdi.Her ikisindede gerçi savcılık bulur.Yani gizlemeden numarayı attığına göre öyle pek akıllı biri sayılmaz en azından gizli olarak atardı

Back
X