Düşman olsa bunu yapmaz

aman yarabbim, arkadaşım geçmişolsun valla fena bişi ,neyseki anlayışlı bir eşin var.
bu iftiraları atanlar, yalan söyliyenler hiç korkmuyolarmı dönüp dolaşıp onları bulcak fenalıklarıı.
peşini bırakma cnm olayın ne gerekiyorsa yap , çvrenide gözden geçir herkese güvenme .
birdaha böyle bişiyle karşılaşmaman dileğiyle ...

eğer numarayı savcılığa verirseniz bulurlar kim olduğunu, kayıtlı olmasına gerek yok.
valla diicek bişi bulamıyorum. geçmiş olsun.

Canim mahkemeye basvurun bencede.
Bu ne terbiyesizlik!!!
Ögrenemeyiz felan demeyin, mahkemeye basvurdugunuz zaman onlar gerekeni yapacaklardir ve kesin bulurlar bu kisiyi.
Mesajlari silmeyin sakin.
Esinin sana güvenmesine sevindim canim, Allah korusun terside olabilirdi.
Senin birileriyle aran bozukmuydu?
Ya da esinin eski kiz arkadaslarindan birtanesi olmasin?

ya esimin arkadaslarindan biri olamaz cünkü esimin ilk türk kiz arkadai bendim
dedigim gibi süpelendigimiz biri var eltim aramiz bozuk ve cok kötü biri bana en son kavgamizda oro..u demisti yan yapsa yapsa o yapmistir baska düsmanim yok yani ben kimseye zarar vermem kimseye bi kötülügüm olmadi eltimlede onun fesatligindan kavga etmistik ozamanda esime benim hakkimda yalan söyleyip aramizi bozmak istemisti bölye insanlar var iste dünyada

aman yarabbim, arkadaşım geçmişolsun valla fena bişi ,neyseki anlayışlı bir eşin var.
bu iftiraları atanlar, yalan söyliyenler hiç korkmuyolarmı dönüp dolaşıp onları bulcak fenalıklarıı.
peşini bırakma cnm olayın ne gerekiyorsa yap , çvrenide gözden geçir herkese güvenme .
birdaha böyle bişiyle karşılaşmaman dileğiyle ...

tesekür ederim canim allah kimsenin yaptigini yanina birakmaz elbet onada böyle seyler yapan olur ama ozamana kadar insallah hic bir yuvaya zarar veremez

yuh yani bu nasıl insan yaaa... iyiki eşin sana inanıyor canım valla çok şanslısın.. Allah yardımcın olsun...

canım bak sakın önemsememezlik etme, rezil olurum falan diye de düşünme kesin kes git savcılığa. sana bunu yapan iki gün sonra başkasına kızar ona da yapar belki o kişinin yuvasını yıkar. izin verme buna savcılığa git.

canım bak sakın önemsememezlik etme, rezil olurum falan diye de düşünme kesin kes git savcılığa. sana bunu yapan iki gün sonra başkasına kızar ona da yapar belki o kişinin yuvasını yıkar. izin verme buna savcılığa git.

haklisin canim ama esim numarayi aramami bile istemiyor bakalim ne diyecek bu savcilik isine...bunu yapan eltimse herkese herzaman herseyi yapar allah korusun

canım büyük bir olasılıkla eltin.. eşin numarasını daha yeni değiştirmiş, dolayısıyla bu yakın çevrenizden biri...fesatlık, kıskançlık bazı tip insanlara bu tarz iğrençlikleri bile yaptırabiliyor,mutlaka savcılık kanalı ile bu işi halledin,yapanın yanına kar bırakmayın,nasıl oluyormuş haybeye damga vurmak gösterin bu tarz insanlara... bu kadar kolay mı? evlilik yıkar bu gibi durumlar,biri size bunu yapmaya çalışıyor ve ne yazık ki yakınınız da... sevgiler..

bilmiyorum esimle bu konuda konusayim cünkü o numarayi aramami bile istemiyor ama ben kim oldugunu ögrenip bi ders vermek istiyorum bakalim ne diyecek cok tesekür ederim canim

arkadaşım bence sen hiç karışma bu olaya nede kocanın başı belaya girsin..savcılığa verin gitsin..çünkü söledikleri gerçekten kanun gereği suç. umarım daha fazla başınız ağrımaz senağlama

boylelerine insan denmez canim insanliktan nasibini almamis o her kimse ya nasil bir yuva yikmak bu kadar kolaymi sonucta o ne yazarsa yazsin esin seni bilmiyormu?kafana takma dicem ama ben olsam delirirdim galiba cok zor canim allah yardimcin olsun suc duyurusunda bulunun umarim kim oldugu cikar ortaya.

ya esimin arkadaslarindan biri olamaz cünkü esimin ilk türk kiz arkadai bendim
dedigim gibi süpelendigimiz biri var eltim aramiz bozuk ve cok kötü biri bana en son kavgamizda oro..u demisti yan yapsa yapsa o yapmistir baska düsmanim yok yani ben kimseye zarar vermem kimseye bi kötülügüm olmadi eltimlede onun fesatligindan kavga etmistik ozamanda esime benim hakkimda yalan söyleyip aramizi bozmak istemisti bölye insanlar var iste dünyada

canım bak ne dicem bellide olmaz tabi ama sen bi kere msjın içeriğini sölemeden eltinin yanında bizi telden rahatsız ediyolar savcılığa bildirdik 1 haftaya kadar çıkacak sonuç kesin hapis kararı aldırdık falan deyip al aklını başından bakalım tepkisi ne olacak ne yapacak .. şu durumda günahını almayalım ama eğer oysaaa o korku onaaa yeterde artar bilee ve sakın bu işi önemsememezlik yapmayın bugün bunu yapıosa rahat huzur vermez size allahım korusn kötü insanın şerrinden

Son düzenleyen: Moderatör:
Savciğa başvur onlar inceletirler.bence çikart koy ortaya.kardeşim böyle bir düşmanin varsa tavsiyem dikkatli ol.

Ay inmanmıyorum ya nasıl bir mesaj bu böyle :mymeka:
Hangi gerizekalı yazmış o mesajı.
Ablacım bence sen eşine karşı ssuçlu pozisyonda olma sakınçMesajı adliyeye götürelim.Çıksın ortaya kimse de.Sakin durmayın yani.Böyle bir mesajı çekip yuva yıkmaya çalışan bir insnaı ancak mahkeme paklar.Kim olduğu ortaya çıkarsada iftiradan ya hapis yada tazminat davası açın.Böyle şeyler yerde kalmamalı.Bi insanın hayatını namussuz bir şekilde ekilemenin cezası olmalı​

ben sizin yerinize olsam çoktan savcılıga suç duyurusunda bulunmuştum bile....aman ben ne düşünecem o düşünsün.kimse kimsenin namusuna söz edemez...ya eşiniz inansaydı ne yapacaktınız...eşiniz yinede iyi niyetliymiş.benim eşim olsaydı çoktan o yazan insanı bulmuştu ve adalete teslim etmişti bile..

ya bu ınsanlar ALLAHTANDAMI kormazlar :kızgın:yazık ya bosver uzulme canım telefon numaralarınızı degıstırıp savcılıga verın kayıtlarıa.s o zaman rezıl olup kalakalır oylece en azından sızde rahat eder dusmanını bılırsın canım...:teselli:

slm arkadaslar dün gece inaninlaz bisey oldu
ben 15aydir evliyim ve düsmanadan öte biri var esimle aramizi bozmaya calisiyor
dün gece esim calisiyorken tanimadigi bi numaradan bi mesaj gelmis mesajda ortalama sunlar yaziyordu
erkelerin yüz karasi kahpe karindan memnunmusun (afedersiniz arkadaslar) ben deldim sen nikahladin kim oldugumu zamani gelince ögreneceksin karinla neler yasadigimi tek tek yazicam boynuzlarini takiliyormu...
böyle biseyi insanain düsmani olsa yapmaz onu yazan bir erkek degil eminim cünkü ben esimden önce kimseyi öpmedim bile:1no2: aramizi birileri bozmaya calisiyor kafayi yicem ya ben kimseye bi kötülük yapmadim neden ugrasiyorlar benimle kimseye anlatamadim sizlerle paylasmak istedimsenağlama

Böyle cibiliyetsiz, şerefsiz, namussuz, iki yüzlü pislik insanların var olduğuna inanmak istemiyorum. :1closedeyes:

Back
X