Düşman olsa bunu yapmaz

kesinlikle savcılığa suç duyurusunda bulunmaznızı tavsiye ediorumm .böle bi irençliğe bi kerede ben rastladım ama telefon numaramı deiştrdiğim için ulaşamadıı denyooo

canım bence de savcılığa başvurun ama ondan sonuç çıkana kadar şüphelendiğin kişilerin yanında bundan bahset hatta abart olayı savcılığa başvurduk nerde olsa bulacaklarmış falan de. telefon şimdi kullanılmıyormuş ama o mesajın yazıldığı yeri mekan olarak tespit edebilirlermiş falan de. telefon yeni olduğu için önce yakınlardan sorguya çekmeye başlayacaklar hazırlıklı olun dersin bakalım kimin rengi atıyo:lepi: bir dene bakalım bişey çıkacak mı. kimsenin günahını almak istemem ama yakınlarından birinin işi gibi geliyor bana:oklava:

kimseye güven olmaz. biz küçükken babannemleri 1 sene boyunca biri aramıştı etmediği küfür, hakaret kalmamıştı. en sonunda savcılığa verildi ve kim çıktı biliyor musunuz ''halam'' evet yanlış duymadınız bunu yapan öz kızı çıktı. bir insan nasıl ailesine bunu yapar demekki yapanlar varmış.

ver savcılığa.
sen üzüleceğine sana bunu yapan üzülsün.
savcılık numarayı ve kişiyi tespit ettikten sonra şikayetçi olursun,hapis cezası bile alabiliyorlar sanırım.
çeksin cezasını.

İftiradan çok korkarım ya... Allah korusun...
Bunu yapan herkimse canım ondan çıkar acısı merak etme...
Ne insanlar var ya...

allah boyle ıftıralardan korusun ...allah yardım etsın kotu olay..esın ınanmamıs allahtan...savcılıga ver hemen bekleme kendındende tavız verme dık dur

Kim yapiyorsa cok terbiyesiz biri, allahindan bulsun,
ama sende oturup bekleme.
Kesinlikle savciliga ver, onlar herseyi bulurlar sen merak etme.

ankesörlü bir telefondan arasanız numarayı..
kapalı olsa bile mutlaka bir gün açacaktır...tek bir mesaj için almamıştır hattı herelde...
eğer yakınınızdan biriyse tanırsınız sesinden...
böyle şerefsizlerden Allahım hepimizi korusun...

hayır öğrenirsiniz.savcılık karakol bağlantılıdır şebekelerle.kayıtla olmadan mesaj nasıl atsın.eğer sen kendinden eminsen eşinden çönce görüştüğün şüphelendiğin birisi yoksa,savcılığa ver.ama şöyle bişeyde olabilir eşinin numarasını bilen birisi olduna göre,eşini elde etmek isteyen bir bayanın erkek diliyle yazıp kocanla aranı açmak istemeside olabilir.yani hemen savcılığa bulup yüzleştiriyorlar benimde başıma geldi.yüzleştiğinizde umarım şok olmazsınız.

Allah basa vermesin, iftira ne demek ya??? Hadi esin inansa hadi baska birinin kulagina gitse??

Her kimse bunu yapan sana karsi cok büyük bir kini nefreti var öyle böyle degil resmen namusunu agzina almis, cok iyi düsün kesinlikle gecmiste aranda sorun yasadigin biri seni hazmedemeyen mutlulugunu cekemeyen biridir.

Tabiki sikayete bulunman gerek arkadaslarinda dedigi gibi bunu yapan cezasiz kalmamali, allah kuru iftiradan saklasin cümlemizi, o insanda allahindan bulsun insallah.

Umarim tez zamanda bu is aciga kavusur canim gercektende cok kötü birsey.

Sevgiylea.s.

Bence engüzeli direk savcılık.Numaranın sahibine de bunu hissettirin.Allah böyle insanlardan hepimizi korusun.Çok zor.ama en azından eşin senin yanında.Önemli olan ve olayı biraz olsun geride bırakman ve rahatlaman.Kolay birşey değil tabiki..Allahım akıl sağlığımızı korusun yaa.Ben ne yapardım diye düşünmeden edemedim vallahi...

ne rahatsız insanlar var böyle ya.eşin gördügümü o msj peki.no yu aradınızmı ?çok sinir bozucu bi durum cnm.insan olan böyle bi iftira atarmı.hayret vallaha.arkadaşların dedigi gibi savcılıga verin bencekötükedihüso

cnm bunu bulmakiçin en iyisi savcılığa başvurmanızz bu böyle olmaz çünkü cnm yaeşin inansaydı nolcaktı bence bu işin peşinibırakmayın cnm

canım benim kendini hiç üzme doğru savcılığa git suç bildiriminde bulun geçen yıl benim telefonuma sürekli gizli numaradan çağrı geliyordu düşün 2 ayda 1200 çağrı atmış savcılıkta çıktı insan çıldırır dimi savcılık 10 gün sonra çağırdı kim çıktı dersin eltimin kızkardeşi savcı bey şikayetçimisin dedi bende ALLAHından bulsun hayır dedim ama doğru eşimle evlerine gittik kızı ailesinin yanında rezil ettim babasının elinden zor aldılar eşimle aramız iyice bozuluyordu kim bu neden ben bakınca kapatıyor diye gözü vardı kesin mikrobun evliliğimde alnı açık bi şekilde git savcılığa ver canım hiç kafana takma karşı taraf üzülür bi kaç gün sonra inşşalah :Saruboceq:

Yanliz kizlar şölede bişey var. Savciliga versede kendi adina kayitli olmayan hatlar var. Bence onlardan almişitr bu hatti. Kendi adina değil. Bazi şebekeler(ben çok iyi biliyorum eski işim) atmasyon veya herhangi bi isim adina hat açip açik hat olarak saiyolar. Savcilik bulamayabilir yani böle olursa söliyim

O zaman savciliktan izin alinip hangi bayiden alinmiş, ne zaman kim bilgilerine ulaşmaniz lazim buda alinan bayiden ulaşilir

Back
X