- 5 Aralık 2020
- 237
- 23
- 13
- Konu Sahibi Minikkartal0812
Onceden iliskim. vardi ve sevgilimin eski sevgilisi bizi ayirmisti ve ztn cocugun aklida ondaydi ayrildik falan ben kendi hayatima bakiyorum fakat o kiz sanki ben ne yaparsam aynisini yapiyo yani foto falan atarim o da atar ya da dikkat cekmek icin daha farkli. sey yapar vr ben bioma twitter hesabimi ekledim o da eklemis ve kizla takiplesmiyoruz sadece kizin ortaokul arkadaslari takip ediyo beni ve kiz snrm beni stalkliyo ama anlamadigim. su ztn o eski sevgilim beni hic sevmedi cunku akli o kizdaydi bunu o da biliyo guzelde değilim o kiz gibi ama neden benimle. bi yaris icinde olabilir kiskaniyor mu beni? Ya da güzel mi buluyo? Birbirimizi sevmiyoruz ama benimle yaris halinde gibi alttan alttan ben ne yaparsam o da yapiyo

Sana ufak bir tavsiye, böyle bir şeyi kafanda büyütme o seni kıskansa ne olacak kıskanmasa ne olacak. Sen kendini ondan daha güzel hissediyorsan daha güzelsindir. Daha iyi hissediyorsan daha iyisindir. Boşver başkalarının düşüncelerini. Böyle şeyleri kafanda büyütüp kendini aşağı çekme.
 Sana ufak bir tavsiye, böyle bir şeyi kafanda büyütme o seni kıskansa ne olacak kıskanmasa ne olacak. Sen kendini ondan daha güzel hissediyorsan daha güzelsindir. Daha iyi hissediyorsan daha iyisindir. Boşver başkalarının düşüncelerini. Böyle şeyleri kafanda büyütüp kendini aşağı çekme. 

Takip etme bakma bak bakalım nasıl değişiyor herşey.
  Takip etme bakma bak bakalım nasıl değişiyor herşey.