Düşmem deme düşersin...avukat var mı içinizde

Belli ki bu kadının önceden size yaptıkları sizi gerçekten üzmüş. İntikam almayı istemek, elbette çok insani bi dürtü ve hepimizde de var. Ama o dürtüye yenilmemek var ya işte orası tam insan olmayı başardığımız nokta oluyor. Ayrıca bazen hırsımıza yenik düşüp intikam alalım derken farketmeden bizim canımız daha çok yanabiliyor. Bu ihtimali de göz önünde bulundurarak önce kendinizi düşünün. Bakın güzel bir hayatım var demişsiniz, neden öyle çarpık ilişkilerle kirletesiniz ki.. Hiç bulaşmayın boşverin ama bunu sadece kendiniz için yaptığınızı bilin. Son olarak o yaşadığınız olay ve bu kadın, neden sizi hala bu kadar derinden tetikliyor bunu da biraz düşünmeniz lazım. Çünkü sadece size zarar vermesiyle alakalı bir şey değil bu durum. Yoksa bu olayı atlatmanız zor olur.

Ciddi yara alıp sıyrılır sıyrılsa da...geçen sefer adam affetti ama şu an çok soğuklar eskisi gibi değil asla.ikinci de ciddi sarsılır bu kesin.ben saplantılı değilim haksızlık yapıldığında sindiremiyorum ki kaldı ki bana yapılan öyle böyle bişi değildi.ahlaksızcaydı iftiraydı

Neden yüzeysel de olsa anlatmıyorsunuz size ne yaptığını?Ne iftira attı?

Yine mi sen ve bu kadin?;)
Bu kadin icin defalarca konu actin
Sen bu kadindan intikam almayinca rahatlamiycaksin anlasilan..

Baska kisi olsa ugrasma sana ne derdim ama senin bu kadina takintin omur boyu surecek anlasilan.

At fotolari bir sekilde kocasina da rahatla be kardesim.;)

Internet kafeden biryerden atabilirsin.
Ikamet ettigin semtten degil de farkli bir semtten.

iftira mı ki?
sürekli her konusu bu kadın ve bana iftira attı..
takıntılı biri gibi duruyor ne yazık ki.
Ben ilk mesajımda 'Eğer cidden geçerli sebepleriniz varsa ve hakediyorsa kadın' ifadelerini kullanmıştım ve buna nazaran devam ettirdim yorumumu.Daha önceki konularını okumadım siz daha iyi gözlemlemişsinizdir, ben sadece haklı olan biriyse sindirilmemesi için yazdım ama evet bilemeyiz.

Ne zamandan beri adaleti kendiniz tahsis ediyorsunuz?
Hesabı o zaman görecekti konu sahibi. İftira atıldıysa hakkını arayacaktı.
Arayamıyorsa ortalığı ayağa kaldıracaktı.
Neyse meselesi bunun üzerinden çözecekti.
Aradan zaman geçip, bir kenarda fırsat kollayıp, ailesini karıştırmak doğru geliyor mu size?
Olayı da bilmiyoruz. Bir iftira attı banadır gidiyor.
Siz eski konulara da bir bakın derim...
Takıntı derecesini anlamanıza yardımcı olur.
Ben zaten ilk yorumumda 'Eğer cidden geçerli sebepleriniz varsa ve hakediyorsa kadın' yazmıstım.Konu sahibi belki iftira olarak gördüğü bişeyler var ama değil veya cidden iftiralık bi olay var ama ifşa olmamak için yazamıyor gibi geldi bana.Önceki konulara hakim değilim yüzeysel yorum yapıcam o yuzden, görüşüm sadece cidden 'haklı' tarafsa ve dediğiniz zamanlarda hakkını aranması 'önlenmişse' şimdi bunu yapmasını sacma bulmam.Tabii durum buysa.

hanımlar bakti zamanında bana ifitra atan kuyumu kazan bi hanım vardı.bu hanımın bi beyle ilişkisi vardı.ikisi de evliler.ispatım yoktu lakin şu an el ele fotoğrafları var.
Ben eşine göndereyim kadının diyorum ama bunun bana cezai bir müeyyidesi olur mu?benim gönderdiğim bilinsin istemiyorum.adam aldatılmasın daha fazla ve bu kadın bana yaptıklarını çeksin istiyorum.
Avukat arkadaşlar varsa bi aydınlatabikirae beni sevinirim
Bazı insanları ilahi adalete havale etmeyi bilin. Hic bir ihanet bir ömür gizli kalmaz. Bir gün ögrenir eşi. Öfke en tehlikeli düsmanıdır insanın. Bu öfkeden kurtulun. Intikam falan güzel seyler degil bunlar.

Adam madem arkadasinizdi arayin goruselim diye, fotolari kendi telefonunuzdan gosterin. Boylece delil falan kalmaz ortada.
Ayrica ben aldatiliyor olsam bunu kocamdan intikam alacak biri kotu niyetle de yapmis olsa ogrenmek isterim.
Hayatta herseyi ustumuze vazife oldugundan yapmayiz.

Kadında nası bi şeytan tüyü varsa artık burada bile değerli :KK70:hanfendiler yuvasını yıkan ben değilim ikinci defa aldatan kendisi.kimden belli olmayan çocuklar daha mı iyi bi adamın kandırılması sürekli daha mı iyi?
Önceden de sen kininden iftira atıyosun diyordunuz.elbette kinim var bana yaptıklarından dolayı.kadın pislik işte neyini savunuyorsunuz?
Eşine bişi söylemeyeceğim merak etmeyin rahat olun tamam :)
Kimse kadını savunmuyor ki. Üstünüze vazife olmayan seylere karışmayın diyoruz.
Sizi hic ilgilendirmeyen insanlar hakkında neyin daha iyi olacağını siz bilemezsiniz buna karar vermek sizin haddinize değil

Kimse kadını savunmuyor ki. Üstünüze vazife olmayan seylere karışmayın diyoruz.
Sizi hic ilgilendirmeyen insanlar hakkında neyin daha iyi olacağını siz bilemezsiniz buna karar vermek sizin haddinize değil
bana sadece bi şeyler söyleyin ve ben artık bunu düşünmeyeyim diye konuyu açtım.
Bir kadın var eşini aldatan buna rapmen herkesin aşık olduğu eşinin bırakmadığı .öğrendiği halde bırakmadı.
Bu kadın bana iş anlamında zarar verdi bi mevi ayağının altından beni çekti ve ben bunu hazmedemiyorum.
Eşi öğrensin istemiştim aldattığını benden öğrenmedi mesajlarını yakaladı ve öğrendi ama adam ayrılmadı.birlikte pozlarına devam etmişler ben artık takipten çıkardım görmüyorum anlatıyorlar.
Bu kadına tüm yaptıklarına rağmen bir şey olmuyor ve zeytin yağı gibi sıyrılıyor.şeytan gibi bakıyor zaten erkekler bunu nasıl anlamıyor nasıl bu kadar kör olabiliyorlar aklım almıyor.bana zarar verdi ve benim içim soğumuyor.takipten çıkardım bakmıyorum sildim her yerden aklıma da gelmiyordu ama bugün bu olayı anlatınca arkadaşım yine şalterlerim attı.
Ya bu kadın hep mi kazanacak?!yanına kar mu kalacak hep
Daha önce eşi başka bir ihaneti yakalamis affetmis zaten. Bu adama resim göstersen ne olur ki bu saatten sonra. Konu sahibi ciddi takintilara sahip farkinda degil. Bu kadinla ilgili actigi 3. konu. Kadina harcayacagi enerjiyi kendine harcasa belki bu takintisindan coktan kurtulurdu.

Daha önce eşi başka bir ihaneti yakalamis affetmis zaten. Bu adama resim göstersen ne olur ki bu saatten sonra. Konu sahibi ciddi takintilara sahip farkinda degil. Bu kadinla ilgili actigi 3. konu. Kadina harcayacagi enerjiyi kendine harcasa belki bu takintisindan coktan kurtulurdu.
Esinin haberi bile olabilir bence. Yani belki de adam biliyor ama göz yumuyor, kamuya açık alanda el ele tutusuyorlarsa ya kimseden saklamak gibi bi dertleri kalmamıştır ya da zaten yakında o adam bir şekilde öğrenir bunu.
Konu sahibinin takıntılı olduğu cok belli zaten her ne kadar kendisi aksini iddia etse de. Bir de bunu sanki intikam icin değil de adamın iyiliği için yapacakmış gibi tavırlar takınıyor..

Ciddi yara alıp sıyrılır sıyrılsa da...geçen sefer adam affetti ama şu an çok soğuklar eskisi gibi değil asla.ikinci de ciddi sarsılır bu kesin.ben saplantılı değilim haksızlık yapıldığında sindiremiyorum ki kaldı ki bana yapılan öyle böyle bişi değildi.ahlaksızcaydı iftiraydı
Kocasını çok umursasa niye aldatsın, hem de kamuya açık yerde.
Aman dikkat et de, kim yolladıysa fotoğrafları Allah razı olsun boşandım kurtuldum demesin.
Müdür yardımcısı olacaktınız. İşyerinden biriyle dedikodunuzu çıkardı. İkiniz de işten atıldınız. Sizin yerinize o müdür yardımcısı oldu. Olay bu sanırım. Kızmakta, nefret etmekte haklısınız ama kin gütmek, intikam almak çürütür içinizi.
Olay artık beni işten attırdı, intikam alacağım boyutunu geçmiş. O nasıl mutlu olabilir, olmasın aşamasına gelmiş. Çok tehlikeli bir durumdasınız. Kadının bile savunulduğunu sanacak kadar. Kesinlikle yardım almalısınız.

Hanımefendi bir çok konuda bu kadını takıntı haline getirmiş. Siz eski konuları hatırlayamamış veya bakmamış olabilirsiniz.
Bu sağlıklı bir ruh hali değil. Bu karar da sağlıklı bir karar degil.
Önyargım konu sahibinin takıntısından mütevellit. Haklı bir sebebi bile olsa, insanların yazışma ihtimallerine binaen çevrimiçi durumlarını falan takip etmesini gerektirmez bunlar..

Ahlaksız bir kadını da degil, kişisel hayatı koruyorum. Kimsenin namus bekçiliğini yapmak kimseye düşmez.
Eğer yakınınız ve sevdiğiniz biri ise, onu uyarma içgüdüsü başka. İntikam almak için gammazlamak başka.
Kocasını ALDATAN bir kadın, namus bekçiliği...
Sizde kavramlar karışmış. Hayat arkadaşına ihanet eden bir kadının özel hayatını ne kadarda anlamlı bir hale getirdiniz. Bu hassasiyetinizi anlamam mümkün değil. Tuhaf geldi bu halleriniz.

Kadin bana iftira atmissa hic acimam gonderirim. Bu konuda hic asil davranmaya gerek yok. Aksi halde karisilmamali elbette.

madem kocası daha öncede affetmiş yine umursamayacaktır.
elimde kanıt da var, etrafta duyulmasını sağlarım. bana iftira atacak ben onu görmezden gelicem, o kadar yüksek gönüllü değilim.

Nasıl bir intikam duygusu besliyorsunuz Allah aşkına.
Size ne yahu kadının ne yaptığından. Bir de ikinci kez aldatılsanız haberiniz olsun istemez misiniz diye sormuşsunuz.
Kocası zaten bir kere affetmiş belki ikinciyi de affeder.
İlla yumruğu vuracağım alt edeceğim derdindesiniz. Zafer nidalarıyla konu açmışsınız.
Ufak intikamlar.

Peki hanımlar göndermiyorum resimlerini.aldatmaya devam etsinler madem.ha sonra neden ahlaksızlıklara ses çıkarılmıyo vs demeyin eşiniz sizi aldattığında size herkes bilip söylemediğinde insanlar ne kötü demeyin.tamam göndermiyorum ben.
Rahatlayın.
ben isterdim bilmek

Hayır bu kadın bana iftira attı ve bir takım şeyler ama anlatamam okuyan biri tanır.ben bunları sonra öğrendim arkamdan yapılanları.işimi evimi değiştirmek zorunda kaldım.zoe günler yaşadım
Ben bana atılan iftira üzerine yogunlasirdim.Yani aslında olayın öyle olmadığını ,yapmadigim bir davranışın üstüme atıldığını ispatlamaya enerjimi harcardim.Yoksa bu kadının özel hayatında kocasina sadık olmadığını ispatladigimda benim iadei itibarım olmayacak...adım temizlenmeyecek

Back
X