Düştüğüm durum. Ne yapmalıyım?

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
kızlar bugün bi hobi mağazasına gittim. Sahibi ile aynı kursa gidiyoruz.
Ben iki kolye ucu beğendim , kadın hazırlarken başka şeylere bakıyordum. O sırada iki kadın geldi onlarda aynı şeyden aldı gittiler . Ben birkaç şey daha seçtim. Ödeyecekkken seçtiğim kolye uçları nerde dedim. Kadın verdim dedi . Hayır almadım dedim. Aradık taradık yok.
Herhalde kadınların poşetine koydum yanlışlıkla dedi. Kadınları aradı gelmişler. Bizde değil sen uzattın o da (ben) çantasına koydu demişler. Kadın beni aradı. Resmen hırsız durumuna düştüm. Kesinlikle vermedi. Nası görmedikleri bişeyi gördük diyebiliyor bu insanlar. Ne yapmalıyım ???

Kamera yok muymuş, artık her mağazada var. Kontrol etsinler. Yoksa da yapacak pek bir şey yok herhalde.

Kamera yoksa ne sizin aldığınızı ispatlayabilirler ne de kadınların aldığını. Şikayetçi falan olunmadıysa boşverin. Kendinizi mi kanıtlayacaksınız elaleme.

Yapacak birşeyin yok. Sen almadysan , kadınlar da almadıysa, dükkanda bir yerde düşmüş demekki, elbet bulur kadın onu, ortaya çıkar ne olduğu.

Görmediği birseye hic şüphe etmeden gördüm aldi diyorlarsa; kolye ucunuz o kadinlarda olabilir.

Siz calmis olsaniz kolye uclarim nerde diye sormazsiniz herhalde. Siz dururken diger kadinlara inanmasi cok sacma. Siz tanışıyorsunuz sonucta. Bu kadar kolay mi, hirsiz diyebilmek anlamiyorum. Insan gozuyle gorse bile herhalde dalginligina geldi der.
Siz kendinizi kanitlamak zorunda degilsiniz. Sucu kim atıyorsa, o kanitlasin.

Yok kadın suçlamadı önemli değil boşver dedi. Ama diğer iki kadının yaptığı çok garip.

Yok kadın suçlamadı önemli değil boşver dedi. Ama diğer iki kadının yaptığı çok garip.

Kadın telefon mağazasında hırsızlık yaparken yakalanınca, dükkanın içine sıyırdı mçtı affedersin, haber oldu, nette video geyiklerine kadar döndü... Bu mu garip? Bırakın, dükkan sahibi ile siz anlaştınızsa gerisi sizi alakadar etmiyor, kendisi dert ediyorsa kamera taktırsın, almış gitmiş kadın işte belli.

Yüzlerce ne idüğü belirsiz tiple yan yana geliyoruz gün içinde, Allah'a emanet yaşıyoruz.

Kamera kayitlarina bakin mutlaka.. Zan altinda kalmak baska bisey.. Ben de boyle seylerden olumune korkarim.. Bir magazada basima geldi.. Odedigim ucrete odemediniz dediler.. Sok oldum cok sasirdim.. Kamera kayitlarina bakmak istedim hemen.. Beraber baktık gördük ucreti odedigimi.. Allah bilir niyetlerini ama calisanlar o kadar sasirip uzulmedi de beraberce gorunce odedigimi.. Ben baskasini boyle zan altinda biraksam gözüme uyku girmez.. Maalesef bazilari icin cok kolay..

Kamera yoksa ne sizin aldığınızı ispatlayabilirler ne de kadınların aldığını. Şikayetçi falan olunmadıysa boşverin. Kendinizi mi kanıtlayacaksınız elaleme.
Yoksa bu sizin probleminiz değil.Önlerine gelen herkesi hırsızlıkla suçlayamazlar.

Kendinizi mi arattirdiniz! Hangi vasif ve sifatla aradilar sizi? Ben olsam o mağazayı başlarına yıkardım. Çok hırsızlık şüpheleri varsa, çağırır polisi, yapılır işlemler, o zaman ararlar çantanızı. Keşke aramalarına izin vermeseydiniz

Ben olsam polisi çağırın beni öyle arayın derdim polisi arardım burda bir hırsızlık durumu var gelirmisiniz der ben cagirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…