- 7 Ocak 2016
- 10.351
- 49.949
- 598
Evlilik terapistine gitmeye basladiktan sonra bosanmaya karar vermistim zaten.Duzeltmek istemiyorum ki evliligi.Bana dokunmasin bana gorunmesin istiyorum.İstek olmayinca caba da olmuyor.Sevmedikten sonra...
Bizzati kendisini sevmiyorum konusmasini yurumesini mimiklerini uyumasını bile sevmiyorum
E hangi akla hizmet barıştınız o zaman? Aşırı saçma bir hamle yapmışsınız. Çocuğunuza en büyük kötülüğü yapıyorsunuz şu an farkında değilsiniz. Böyle ömür mi geçer yahu? Hiç çocuğum için falan demeyin bana geçmiyor. Ayrıca 100e bölünecek ne var onu da anlamadım. Eşiniz ne kadar yardım ediyor ki size? Zaten adam tüm gün işte değil mi? Hayır nasıl bir sorumluluk bölüşüyorsunuz da onsuz yapamadınız? Bahane bu saydıklarınız yok çöp döküyor benzin alıyor market poşeti tek taşımıyorum... Bir adım atmış dönmüşsünüz hala daha memnun değilsiniz. Bu kadar sevmediğiniz bir adamla evliliğe devam etmeniz büyük bencillik. Adama da yazık size de yazık. Bu şekilde devam ederseniz eşiniz zaten bırakacak sizi muhtemelen