Düştüğüm kuyu.eş çocuk

Ben de cok istiyorum tek dilek hakkim olsa esimi sevmeyi dilerdim.Okadar cok isterdim Keske sevebilsem.
Boşanmaya gönlünüz yoksa hiç yoktan bir eşe nasıl davranılır öyle davranacaksınız. Şimdiye kadar haklılığın konforu içindeydiniz, haksız olmaya hazır mısınız?

Benim bir arkadaşım da esiyle bosanma noktasına geldi cocuk büyüyünce boşanma plani yapıyordu gecen ay hamile oldugunu öğrendi planları yattı kendi de üzüldü.Madem simdi olmasa dahi ileride bitirme planınız var iyi bir yöntemle korunun

Küçük bir çocuğu olan bir kadının bu kadar çok 'ben' demesi sizce de biraz şımarıklık değil mi?
Şikayet ettiğiniz hayat, birçok evli kadının rutini. Madem geri döndünüz ve çocuğum için diyorsunuz, o zaman bu kadar söylenmek neden?
Ya da sevmiyorsanız, her türlü sorumluluğu alıp özlediğiniz bekar hayatı sürdürseydiniz.
Çocuğunuz gerçekten umurunuzda mı, bu hayatı rüyasında bile göremeyen onca insan varken ben ne yapıyorum diye bir düşünüp silkelenin isterseniz. Maalesef dünyaya bir can getirince, hem karnım doysun, hem pastam dursun durumu olmuyor.
Kadın prenses hayatı yaşamıyor ki bu hayatı rüyasında bile göremeyen onlarca insan olsun?

İkinci şansı vermişsin, adamda düzelme belirtileri göstermiş,sen kendi adına bir terapiye mi gitsen acaba. Sevmiyorum diye diye adamın herşeyi sana batar zaten. 100 e bölünüyorsun anlıyorum ama tüm anneler aynı değil mi? Çalışsakta çalışmasakta 100 e bölünüyoruz hepimiz. Hayatımızın rutini haline geldi bu durum. Ben hiç çocuk büyütüyorum, ev işi yapıyorum, çalışıyor rahatım diyen birini duymadım. Ama sen tercih yapmışsın. Bir adımda sen at ve kendini toparlamaya çalış.

Bence kagit uzerinde suren ama fiiliyatta bitmis bu sekilde cok evlilik var. Sizin icin bitmis olan bu evliligin terapiyle vs kurtarilabilir bir yani yok. Bence terapi alacaksaniz saglikli bir ayrilik sureci icin alin. Diger arkadasin dedigi gibi esiniz koca rolune odaklanmak yerine baba rolune odaklanirsa bir sorun kalacagini sanmiyorum. Evet sorumluluklar agir gelecek, cocuk kucuk, ilgiye muhtac ama bu da sonsuza dek surmuyor. Cocuk aranizdaki negatifligi sezecek ve sizin birbirinize olan pasif agresif tutumunuzu belki ileride kendi iliskilerine yansitacak.

Uzun sure evli olduğum eşimle anlaşmalı boşandık.Aradan biraz zaman geçince çok pişman olduğunu hatalarını anladığını vs vs soyleyerek geri donmek istedi.aylarca kabul etmedim ama okadar pesimden kostu okadar cok ikna etmeye calisti ki hic istememe ragmen sevmememe ragmen baristim.
Kucuk bi cocugumuz var.Duzensizlik onu cok etkilemisti ve benim de hayatla tek basima savasicak gucum kalmamisti bana dokunmasin en azindan cocugunun yaninda olur dedim ve kabul ettim.
Dunyanin en iyisi babasi en ilgili kocasi oldu.Aradan neredeyse bir yil gecti ama ben mutsuzum.Bana bir zarari yok hatta faydasi var kirginlik falan da kalmadi icimde eskiye dair ama onunla mutlu olamiyorum.
Tekrar bosanmak gibi bir secenegim yok cocuguma ayni tranvalari yasatamam babasi yuzunden yasadigi onca duzensizligi ona tekrar yasatamam.Tekrar boşanmış bi kadin olarak butun yuku yuklenmek de istemiyorum cunku biliyorum cok zor.İs ev cocuk... Sen diye birsey kalmiyormus zaten bosaninca kimse yardim etmiyormus tek basina 100 e bolunmen gerekiyormus.
Boyle yasa git cocugun buyusun sonra birakirsin diyorum hep yalniz yasayacagim gunlerin hayalini kuruyorum bu yasantimdan hic memnun degilim
Ama cocugun cok mutlu simariklik yapma adamin sana bi zarari yok diyorum sevmesen de idare et git diyorum aklim bunu soyluyor ama hergun icim sikiliyor
Ben ne yapayım?
(Ekonomik ozgurlugum var ancak bosaninca bana destek olucak kimse yok bi saat bile yalniz kalmam mumkun olmuyor ancak cocugum uyuyunca.Onun haricinde ev iş ve mutsuz bi çocuk seklinde hayatim oluyor bosaninca.
Merhaba, ben çoğu kişinin aksine size hak verdim. Benimde küçük bir çocuğum var ve boşansam destek olacak kimsem yok mesela yani kendimi yerinize koyunca sanırım bende yapamazdım. Evet evliykende annesin, evin sorumluluğu, işin sorumluluğu var ama boşanınca tamamen her şey sizde. Sizin gibi bir arkadaşım boşandı ve tekrar birleştiler sebep hemen hemen sizinki gibiydi tek başına baş edememek. Boşanma sebeplerinizi bilmiyorum bizim arkadaşta aldatma şiddet vs yoktu onların geri dönüşü olacağını ben düşünmüyorum sonu ne olursa olsun. Sevmeden evlilik çok zordur eminimki ama tekrar bir şans vermişsiniz bazı şeyler düzelmiş biraz akışına bırakın derim hayat size neler gösterecek bir deneyimleyin tekrar belki bir tatil size iyi gelir yada eskiden birlikte yapmayı sevdiğiniz şeyleri tekrar yapmak. İlerleyen zamanlarda duygularınız hala daha aynı kalırsa ve çocuğunuz da bunları aşacak yaşa ve uygunluğa gelirse o zaman yeni bir yol çizersiniz.

Merhaba, ben çoğu kişinin aksine size hak verdim. Benimde küçük bir çocuğum var ve boşansam destek olacak kimsem yok mesela yani kendimi yerinize koyunca sanırım bende yapamazdım. Evet evliykende annesin, evin sorumluluğu, işin sorumluluğu var ama boşanınca tamamen her şey sizde. Sizin gibi bir arkadaşım boşandı ve tekrar birleştiler sebep hemen hemen sizinki gibiydi tek başına baş edememek. Boşanma sebeplerinizi bilmiyorum bizim arkadaşta aldatma şiddet vs yoktu onların geri dönüşü olacağını ben düşünmüyorum sonu ne olursa olsun. Sevmeden evlilik çok zordur eminimki ama tekrar bir şans vermişsiniz bazı şeyler düzelmiş biraz akışına bırakın derim hayat size neler gösterecek bir deneyimleyin tekrar belki bir tatil size iyi gelir yada eskiden birlikte yapmayı sevdiğiniz şeyleri tekrar yapmak. İlerleyen zamanlarda duygularınız hala daha aynı kalırsa ve çocuğunuz da bunları aşacak yaşa ve uygunluğa gelirse o zaman yeni bir yol çizersiniz.

Uzun sure evli olduğum eşimle anlaşmalı boşandık.Aradan biraz zaman geçince çok pişman olduğunu hatalarını anladığını vs vs soyleyerek geri donmek istedi.aylarca kabul etmedim ama okadar pesimden kostu okadar cok ikna etmeye calisti ki hic istememe ragmen sevmememe ragmen baristim.
Kucuk bi cocugumuz var.Duzensizlik onu cok etkilemisti ve benim de hayatla tek basima savasicak gucum kalmamisti bana dokunmasin en azindan cocugunun yaninda olur dedim ve kabul ettim.
Dunyanin en iyisi babasi en ilgili kocasi oldu.Aradan neredeyse bir yil gecti ama ben mutsuzum.Bana bir zarari yok hatta faydasi var kirginlik falan da kalmadi icimde eskiye dair ama onunla mutlu olamiyorum.
Tekrar bosanmak gibi bir secenegim yok cocuguma ayni tranvalari yasatamam babasi yuzunden yasadigi onca duzensizligi ona tekrar yasatamam.Tekrar boşanmış bi kadin olarak butun yuku yuklenmek de istemiyorum cunku biliyorum cok zor.İs ev cocuk... Sen diye birsey kalmiyormus zaten bosaninca kimse yardim etmiyormus tek basina 100 e bolunmen gerekiyormus.
Boyle yasa git cocugun buyusun sonra birakirsin diyorum hep yalniz yasayacagim gunlerin hayalini kuruyorum bu yasantimdan hic memnun degilim
Ama cocugun cok mutlu simariklik yapma adamin sana bi zarari yok diyorum sevmesen de idare et git diyorum aklim bunu soyluyor ama hergun icim sikiliyor
Ben ne yapayım?
(Ekonomik ozgurlugum var ancak bosaninca bana destek olucak kimse yok bi saat bile yalniz kalmam mumkun olmuyor ancak cocugum uyuyunca.Onun haricinde ev iş ve mutsuz bi çocuk seklinde hayatim oluyor bosaninca.
Her şey bır anda olmuyor canım. Demekkı boşanmaknıstemıosun. Gercı çocuk varsa saha çok düşünüyorsun evet ama hiç tahammülün kalmasa 1 sn durmazdın.

100 e bölünecek ne iş var ki bu anlattıklarınızda ? Bu kadınların herşeyi abartma huyu da bitmiyor bir türlü.neyin yükünü yükleneceksin? Ne çok zor ? Ne ajitasyon yapıp duruyorsunuz yersiz yersiz ? Eee adam evdeyken işe gidip, ev işi yapmıyor muydunuz, alışveriş desen artık onu bile eve getiriyorlar.adamın sizi 100 e böldürmeyecek nasıl bir faydası var hayatınıza 😀😀 hayatla tek başıma savaşacak güç müç ne oluyor ya 😀😀. Küçük emrah gibisiniz hee.
Ya bu nasıl bi cevap, ne hadsizsiniz yaa. O bir anne. Tek başına cocuk bakmak kolay mı? İnsanları üzmek için ne çok çabalıyorsunuz valla allah size akıl fikir versin, okudukça acıyorum sizlere, mutsuzsunuz milleti de mutsuz etmeye çalışıyorsunuz, sensin küçük Emrah düzgün konuşmayı öğren

Madem ekonomik özgürlüğünüz madem adamı sevmiyorsunuz neden boşanmıyorsunuz. Sırf çocuk için mutsuz evliliğe katlanarak kendinize kötülük yapmış oluyorsunuz .

Evlilik terapistine gitmeye basladiktan sonra bosanmaya karar vermistim zaten.Duzeltmek istemiyorum ki evliligi.Bana dokunmasin bana gorunmesin istiyorum.İstek olmayinca caba da olmuyor.Sevmedikten sonra...
Bizzati kendisini sevmiyorum konusmasini yurumesini mimiklerini uyumasını bile sevmiyorum

O zaman niye barıştın ki? Çok saçma. Çocuk içinde buna katlanılmaz, zaten gelip görüyordur ayrıyken çocuğu, görmese de kendi bilir. Kaç yaşlarındasınız?
Size, insan olarak iyiyse öyle devam edin arkadaş gibi olun en baştan başlayın diyecektim ama şu belirttiğim yerleri görmek üzdü.
Evliyken şiddet mi gösterdi? Aldattı mı? Ne yaptı bu kadar tiksindiniz?

Back
X