Düşük AMH ama AFC de fazla folikül

busra_shn

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
27
0
286
İstanbul
Merhabalar, benim durumumu yaşayan birileri varmı merak ettiğimden bu konuyu açıyorum.

2 düşüğüm var son 5 aydırda deneme sürecindeyiz.

Bundan 3 ay kadar önce özel bir labda ardından 2 gün kadar sonrada kadın doğum hastanesinde amh baktırdım.

Özel merkezde 0.56 çıkan deger kadın dogum hastanesinde 0.31 çıktı.

İki ayrı doktorda bu değerlere takılma dediler. Çünkü ultrasonda bakılana göre sorun yokmuş.

Sol tarafta en az 8, sagdada birsürü folikül var dedi. Miyom yok rahim güzel görünüyo dediler.

Neye inanacagımı şaşırdım açıkcası. 2 kere gebe kalabildiğim için bu degere takılmiyim diyorum ama 5 aydırda lh testleride yaparak yumurtlamayı görüp değerlendirmemize rağmen olmuyor :(

Varmıdır bu sekilde amh ve usg arasında fark yaşayan aranızda acaba

Son düzenleme:
Merhabalar, benim durumumu yaşayan birileri varmı merak ettiğimden bu konuyu açıyorum.

2 düşüğüm var son 5 aydırda deneme sürecindeyiz.

Bundan 3 ay kadar önce özel bir labda ardından 2 gün kadar sonrada kadın doğum hastanesinde amh baktırdım.

Özel merkezde 0.56 çıkan deger kadın dogum hastanesinde 0.31 çıktı.

İki ayrı doktorda bu değerlere takılma dediler. Çünkü ultrasonda bakılana göre sorun yokmuş.

Sol tarafta en az 8, sagdada birsürü folikül var dedi. Miyom yok rahim güzel görünüyo dediler.

Neye inanacagımı şaşırdım açıkcası. 2 kere gebe kalabildiğim için bu degere takılmiyim diyorum ama 5 aydırda lh testleride yaparak yumurtlamayı görüp değerlendirmemize rağmen olmuyor :(

Varmıdır bu sekilde amh ve usg arasında fark yaşayan aranızda acaba
Denk geldi şaşırdım o yüzden yazmak istedim 😇 az önce Kağan Kocatepe diye doktor var onun videosunu dinledim benimde amh düşük dedileri için dikkatimi çekmişti, önemli olan folikülmüş reglinin 3. Günü yapılanmış. Anlattığına göre de senin iyi gözüküyor.

Back