Benim amh 0.75 fsh 8.56 ydı en son şubatta bir deneme negatif oldu bu ay tekrar başladım iki yumurta toplandı biri döllendi o da üçüncü gün durdu maalesef
Peki bu değerle yumurta olusuyor mu
Arkadasım ne kadar da güzel inş hepsi kaliteli olur döllenir. Ekstra bir şey denedin mi ilaç dozların nasıldı benim de senden biraz düşük ama görünen folikül dörttü iki toplandıarkadaşlar yaşınız gençse amh çokta sağlam bir gösterge olmuyor tek başına.benim de amh 0,9 çıkmıştı buay tüp bebeğe başladım.hem amh düşük hemde ultrason kontrolünde folikül sayım az olmasına rağmen,bugun adetimin 12.gününde sağda 5,solda 5 toplamda 10 yumurtam oluşmuş bile.cuma günü toplanacaklar.yaşım 30 buarada.benim nacizane tavsiyem bu kürlerle dengenizi çokta bozmadan bir uzmandan yardım almanız olur :)
Ben bitkisel anlamda diyorsan hiçbirşey yapmadım.adetin 4.günü fostimon kullanmaya başladım 300 ünite bide son 3gündür LH ı baskılasın diye orgalutran kullandım. Sayı konusu çokta önemli değil sen de biliyorsundur bir kaliteli yumurta yetiyor herşey için bir de kısmet tabi .. benim de cuma günü kaçı toplanacak bilmiyorum :)Arkadasım ne kadar da güzel inş hepsi kaliteli olur döllenir. Ekstra bir şey denedin mi ilaç dozların nasıldı benim de senden biraz düşük ama görünen folikül dörttü iki toplandı
Evet ama sayı da gittikçe düşüyor beşinci gine kadar inş seninkiler kaliteli olurBen bitkisel anlamda diyorsan hiçbirşey yapmadım.adetin 4.günü fostimon kullanmaya başladım 300 ünite bide son 3gündür LH ı baskılasın diye orgalutran kullandım. Sayı konusu çokta önemli değil sen de biliyorsundur bir kaliteli yumurta yetiyor herşey için bir de kısmet tabi .. benim de cuma günü kaçı toplanacak bilmiyorum :)
Cok sevindim peki fsh kac bizi haberdar et lutfen. Gunlerini birlikte sayalim. Nerde goruyorsun tedaviniarkadaşlar yaşınız gençse amh çokta sağlam bir gösterge olmuyor tek başına.benim de amh 0,9 çıkmıştı buay tüp bebeğe başladım.hem amh düşük hemde ultrason kontrolünde folikül sayım az olmasına rağmen,bugun adetimin 12.gününde sağda 5,solda 5 toplamda 10 yumurtam oluşmuş bile.cuma günü toplanacaklar.yaşım 30 buarada.benim nacizane tavsiyem bu kürlerle dengenizi çokta bozmadan bir uzmandan yardım almanız olur :)
İlginçtir ki benim fsh ıma hiç bakılmadı. İlk gittiğim dr istemedi sonra onda tedavi olmaktan vazgeçtim zaten başka sebeplerden şimdi Koç üniversitesi hastanesi Barış ATA 'ya gidiyorum. Ben kendim de hemşireyim zaten s krötün içindeyim.kim iyi kim kötü azcık anlıyorum. :)Cok sevindim peki fsh kac bizi haberdar et lutfen. Gunlerini birlikte sayalim. Nerde goruyorsun tedavini
Ben incir kürü denediğim ay kist oluştu bugüne kadar hiç olmazdı ben de ona bağladım o yüzden bir daha dener miyim bilmem. Aslan pençesi içiyorlar fsh için bir aylık . Tedavi aşamasına geldiniz mi hiç tüp bebek için
arkadaşlar yaşınız gençse amh çokta sağlam bir gösterge olmuyor tek başına.benim de amh 0,9 çıkmıştı buay tüp bebeğe başladım.hem amh düşük hemde ultrason kontrolünde folikül sayım az olmasına rağmen,bugun adetimin 12.gününde sağda 5,solda 5 toplamda 10 yumurtam oluşmuş bile.cuma günü toplanacaklar.yaşım 30 buarada.benim nacizane tavsiyem bu kürlerle dengenizi çokta bozmadan bir uzmandan yardım almanız olur :)
Bende farabi universitesine Suleyman guvene gitmeye karar kildim raporumuz cikma asamasindaİlginçtir ki benim fsh ıma hiç bakılmadı. İlk gittiğim dr istemedi sonra onda tedavi olmaktan vazgeçtim zaten başka sebeplerden şimdi Koç üniversitesi hastanesi Barış ATA 'ya gidiyorum. Ben kendim de hemşireyim zaten s krötün içindeyim.kim iyi kim kötü azcık anlıyorum. :)
Akapunktura gidin bazı araştırma hastanelerinde var seansı 50 tl epey işe yarıyorBen psikologa gitmeyi dusuniyorum stres icin stres yaptikca fsh yukseliyor bende
Hayirli olsun canim nasil hamile kaldin tup bebekle miAkapunktura gidin bazı araştırma hastanelerinde var seansı 50 tl epey işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?