Düşük amh ve yüksek fsh ile tüp bebek

Dusuk amh ve yuksek fsh ile tup bebek yaptiranlar var mi. Kacinci denemede tuttu. Kac embriyo olustu. Cevap veririseniz sevinirim.
Çok önemli değil bu hormon değerleri canım, fsh önemli değil. Yumurtanın sayısı dışında kalitesi eşinin sperm kalitesi önemli.
Valla allah ol desin 50 yaşında 40 küsur yaşlarında milletin oluyor.
Benim amh düşük olduğu halde ben hamile kaldım doğal yolla ve bir tüpüm de kapalı, eşimin spermleri çok problemli tutunamadı.
Bide fazla bu konulara takılma ben çok takıldım ne stresler hepsi boş.
Olacaksa olacak, olmayacaksa olmayacak.

Moralinizi bozmayın 0.29 amh 20 den ile hamileyim ama 8. Deneme pes etmeyi ankara başkent universitesi hulusi hoca da 3 ay tedaviden sonra denedim bu arada
8 deneme demek.hem psikolojik olarak defalarca yıkılıp kalkmak kolay degil.tebrik ederim sizi.Benim bu kadar beklemeye gücüm yok.evlat evlatdır bence kendi dna mı tasimasada ben ben doğurucam yumurta naklindede. Rabbim bebeginizi saglicakla buyutmenizi nasip etsin

Insallah bizde boyle umut dolu paylasimlar yapariz gunu gelince. Fsh dusmesi icin ilac verdiler mi.

Kizlar simdi adet duzenleyici habim bugun bitti 3. Gun adet oluyorum. Ben bugun adacayi. Coban cokerten ve caksir suyu aldim. Sali gunune kadar kullanicam. Doktor bir degisiklik gorecekmi bakalim. Adacayi cok faydaliymis. Bu caksir suyunu da kadin erkek kullanmak lazim mis. Ve kullananlarin ikizi oluyorrmus. Denemekte fayda var. Sizin kullandiginiz seyler var mi

Çakşır otunun cinsiyeti varmış ona göre kullanmalı diyor nette bir araştır istersen

Acaba bu macaya guvenebilir miyiz internet satisina. Hic aktara baktiniz mi
Faydalarına baktın mı canım tam bizlik gibi geldi bana hatta bu amh sayfalarından birinde okudum faydasını gören erkeklere de çok iyiymiş aktarlara bakmadım ama bayramdan sonra eczaneye soracağım haber ederim sana da. Şuanda hanımlara özel macun diye bir şey var instagramdan gördüysen onu kullanıyorum hepsini bir kullanmayım zehirlemesin

Ya ben o kadar cok sey kullaniyorum ki anda. Hayit habi. Caksir suyu.adacayi. bal polen arisutu.

Kizlar internette birsey okudum. Bal ve toz tarcini sakiza koyup cigneyin yaziyor gebe kalmayi kolaylastiriyormus

Dun adet oldum boyle cok az geliyordu. Gittikce adetim azaliyor. Kendime karisik cay yaptim birde bu bitkilerden mi nedir bilmem bir adet oluyorum suan anlatamam. Cok yogun ve cok koyu renkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…