- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
160En yüksek fsh kaçtı sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
160En yüksek fsh kaçtı sizde
Nasıl düştü peki? Özel bir şey yaptınız mı? Tüp bebek tedavisine geçtiniz mi?
Merhaba. Nasılsınız? Fsh düştümü? Tedaviye başladınız mı?benim de çok yüksel fsh yeni öğrendim ve araltırıyorum. Sizlerin deneyimine ihtiyacım var.Her şerde bir hayır vardır ya belki de bu yaşadıklarımız da ondan. Amh sonuçlarına göre yumurtam yok sayılır aslına bakarsan ama işte belki... Cuma günü gittiğimde tekrar baktiririm ona da belki . İnşallah sizin için de her şey iyi olur. Ben de çok stres yaşıyorum bu konuda, yalnızca kitap okuyunca kafamdan atabilyorum, belki size de iyi gelir...
İlaçla düştü cyclo prognovaNasıl düştü peki? Özel bir şey yaptınız mı? Tüp bebek tedavisine geçtiniz mi?
Merhaba. Çok sevindim adınıza. Şükür olsun hamile kalmışsınız. Bu yazdıklarınız umut oldu bana da. İncir i hergün kaynatarak mı tükettiniz? Bir de hayıt tohumunu öğüttünüz mü?Merhabalar. 39 yaşındayım ..amh 0.04 ve FSH uç ay adet olmadığım dönemde 130 çıkmıştı...neredeyse tamamen menopoza girmiş gibiydim...tarlusal ile adet olmayı başardım ve sonra hormonal dengelerimi düzeltip hamile kalabilmek için serüvene başladım..bi çok kadın doğumcu için imkansız olan bir durumdu...tarlusal dışında herhangi bir ilaç tedavisi olmadım ..hayıt otu aslan pençesi arı sütü bal polen ve en önemlisi 21 gün soğan kürü değerlerimi düşürdü..iki ay daha hayıt tohumunu kullandım ve FSH 8 lere kadar geriledi...1 kez klomenle başarısız denemem oldu..o aralarda yine FSH adetin 3.günlerinde 30 lü değerlere çıktı..ardından incir kürünü tam yapamasamda günlük 6 veya 7 adet tükettim..arı sütü bal polen kullandım. .günde 1 kez hayıt otunu içmeye devam ettim...bu arada dublex diye amwayin üçlü vitaminlerine başladım..yanında omega 3 te kullanmaya başladım. FSH tamamen düştü ve ultrason da bir yada iki folikül görülmeye başlandı..(önceden hiç yoktu)..akabinde tüp bebek merkezinde tedaviye başladık..ilk ay ilaç dozları çok yüksek olmasına rağmen 1 tane folikül sadece 8 mm de kaldı büyümedi..tedavim o ay iptal edildi ve 3600 TL ilaç masrafı tutmuştu..hepsi çöp oldu..tedavi de lucrin ile bir taraftan yumurtalarımı baskılayıp diğer taraftan gonal f ve menapurla geliştirmeye çalışmışlardı..ilaçları bırakınca 8 mm bir türlü büyümeyen folikül 7 gün içinde 23 mm ulaştı kendiliğinden..çatlatma iğnesi ile doğal yoldan denedik..yumurta çatladı progesteron 21 çıktı ve kaliteli bir yumurta çatladığını anladık..ama o ayda gebelik olmadı..bir ay sonra yeniden düşük doz mini tüp bebek tedavisine başladık..2 folükül gelişti ve ikisinde kaliteli 1. Sınıf 3.gün 8 hücreli 2 adet embriyo olarak transfer edildi...şu an 4+5 günlük hamileyim..akibeti ne olur bilemiyorum...inşallah kucağıma almayı nasip eder Rabbim.. henüz kese muayenesi ne gitmedik..ama imkânsız diye birşey yok arkadaşlar...kadın doğumculara kalsa hamilelik imkansızdı ..sadece donasyonla mümkündü..ama bitkiler ve vitaminlerin etkisi en önemlisi de Rabbim ol desin ..gerisi boş...ümitsizliğe kapılmayın..bende imkansız vakalardandım ama hamile kalabildim...Rabbim isteyen bu yolda çaba harcayan herkese yardım etsin..kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah...
Allah kucağına almayida nasip etsin. Sizinle değerlerimiz aynıMerhabalar. 39 yaşındayım ..amh 0.04 ve FSH uç ay adet olmadığım dönemde 130 çıkmıştı...neredeyse tamamen menopoza girmiş gibiydim...tarlusal ile adet olmayı başardım ve sonra hormonal dengelerimi düzeltip hamile kalabilmek için serüvene başladım..bi çok kadın doğumcu için imkansız olan bir durumdu...tarlusal dışında herhangi bir ilaç tedavisi olmadım ..hayıt otu aslan pençesi arı sütü bal polen ve en önemlisi 21 gün soğan kürü değerlerimi düşürdü..iki ay daha hayıt tohumunu kullandım ve FSH 8 lere kadar geriledi...1 kez klomenle başarısız denemem oldu..o aralarda yine FSH adetin 3.günlerinde 30 lü değerlere çıktı..ardından incir kürünü tam yapamasamda günlük 6 veya 7 adet tükettim..arı sütü bal polen kullandım. .günde 1 kez hayıt otunu içmeye devam ettim...bu arada dublex diye amwayin üçlü vitaminlerine başladım..yanında omega 3 te kullanmaya başladım. FSH tamamen düştü ve ultrason da bir yada iki folikül görülmeye başlandı..(önceden hiç yoktu)..akabinde tüp bebek merkezinde tedaviye başladık..ilk ay ilaç dozları çok yüksek olmasına rağmen 1 tane folikül sadece 8 mm de kaldı büyümedi..tedavim o ay iptal edildi ve 3600 TL ilaç masrafı tutmuştu..hepsi çöp oldu..tedavi de lucrin ile bir taraftan yumurtalarımı baskılayıp diğer taraftan gonal f ve menapurla geliştirmeye çalışmışlardı..ilaçları bırakınca 8 mm bir türlü büyümeyen folikül 7 gün içinde 23 mm ulaştı kendiliğinden..çatlatma iğnesi ile doğal yoldan denedik..yumurta çatladı progesteron 21 çıktı ve kaliteli bir yumurta çatladığını anladık..ama o ayda gebelik olmadı..bir ay sonra yeniden düşük doz mini tüp bebek tedavisine başladık..2 folükül gelişti ve ikisinde kaliteli 1. Sınıf 3.gün 8 hücreli 2 adet embriyo olarak transfer edildi...şu an 4+5 günlük hamileyim..akibeti ne olur bilemiyorum...inşallah kucağıma almayı nasip eder Rabbim.. henüz kese muayenesi ne gitmedik..ama imkânsız diye birşey yok arkadaşlar...kadın doğumculara kalsa hamilelik imkansızdı ..sadece donasyonla mümkündü..ama bitkiler ve vitaminlerin etkisi en önemlisi de Rabbim ol desin ..gerisi boş...ümitsizliğe kapılmayın..bende imkansız vakalardandım ama hamile kalabildim...Rabbim isteyen bu yolda çaba harcayan herkese yardım etsin..kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah...
Amin cnm teşekkür ederim..darısı senin başına olsun...düştüğü ay hemen tüp bebeğe başlaman lazım...soğan kürünü yaptınmı peki?senin amh kaç?Allah kucağına almayida nasip etsin. Sizinle değerlerimiz aynı
Ben bu bitkileri yaklaşık 8 ay boyunca düzenli kullandım ama ya geçici oldu ya da hiç faydası olmadı.
Soğan ,Hayıt, civanpercemi,omepa q10, aslan pencesi daha bir sürü şey arı sütü bal polen amh 0.01 fsh 100 küsürlerde. Ne yaptı isem banamisin demiyor fsh. Tüp bebeğe baslayamiyor Dr. Fsh düşmüyorAmin cnm teşekkür ederim..darısı senin başına olsun...düştüğü ay hemen tüp bebeğe başlaman lazım...soğan kürünü yaptınmı peki?senin amh kaç?
İncir kürüde yapsan cnm...olan yumurtalarını geliştirir...yaşın kaç idi senin?hangi ildesin?şimdi FSH yüksekken de başlıyorlar uzun protokolde doğum kontrol hapı veriyorlar oda hormonları düzenliyor...ilaç tedavisi gördünmü?Soğan ,Hayıt, civanpercemi,omepa q10, aslan pencesi daha bir sürü şey arı sütü bal polen amh 0.01 fsh 100 küsürlerde. Ne yaptı isem banamisin demiyor fsh. Tüp bebeğe baslayamiyor Dr. Fsh düşmüyor
İnciri önce hergün kaynatarak 6/7 gün içtim sonrasında günde 4/5 tane yedim...darısı sizlerin başına olsun en kısa zamanda...Merhaba. Çok sevindim adınıza. Şükür olsun hamile kalmışsınız. Bu yazdıklarınız umut oldu bana da.
İncir i hergün kaynatarak mı tükettiniz? Bir de hayıt tohumunu öğüttünüz mü?
32. Ankara. Başladı dr. bakalımİncir kürüde yapsan cnm...olan yumurtalarını geliştirir...yaşın kaç idi senin?hangi ildesin?şimdi FSH yüksekken de başlıyorlar uzun protokolde doğum kontrol hapı veriyorlar oda hormonları düzenliyor...ilaç tedavisi gördünmü?
Hangi merkezdesin cnm..tmm seninle konuşmuştuk biz hatırladım şimdi...FSH hiç düşmüyorsa iyi yapmışsın tedaviye başlamakla...hayırlı olsun şimdiden...umutsuzluğa kapılma...bak benimkide imkânsız gibi bişeydi ama hep inandım cnm. Rabbim tamamına erdirir inşallah...32. Ankara. Başladı dr. bakalım
İncir de fayda etmedi
Bizlere dua et Allah yardımcımız olsunHangi merkezdesin cnm..tmm seninle konuşmuştuk biz hatırladım şimdi...FSH hiç düşmüyorsa iyi yapmışsın tedaviye başlamakla...hayırlı olsun şimdiden...umutsuzluğa kapılma...bak benimkide imkânsız gibi bişeydi ama hep inandım cnm. Rabbim tamamına erdirir inşallah...
Dualarım sizlerle cnm..bu mübarek günde özellikle senin içinde dua edeceğim...Bizlere dua et Allah yardımcımız olsun
InsallahhhBenim amh 0.7 fsh 14. Şu an ikinci denememi yapıyorum. Igneleri vuruyorum toplamda 6 yumurtam var inşallah kalitelidir ve dollenir
fsh ne kadar yanıltıcı olabiliyor tek başına. benim fsh değerim 11 civarı oluyor genelde. bu fsh ile, amh nin 0.6 civarı olması gerekirmiş normalde ve adetin 3. günü yapılan usg de görülen yumurta sayısı normalden az olurmuş.Benim amh 0.75 fsh 8.56 ydı en son şubatta bir deneme negatif oldu bu ay tekrar başladım iki yumurta toplandı biri döllendi o da üçüncü gün durdu maalesef