düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

canim merhaba,

bu topigi tesadufen buldum. acikcasi bana umut oldun. Benim de AMH dusuk. FSH yuksek. Evli degilim. yumurta dondurmak icin tedavi gordum. 2 yumurtam olusmus ama maalesef ikisi de olgun degilmis. Yasimdan dolayi doktor yuksek dozda ilaclarla tedavi etti beni. Ama sanirim o da yumurta kalitesini dusurdu. (300 merional'le basladim sonra yanina 150 gonal-f eklendi).

Sen nerede tedavi oldun? Sanki daha dogru bir teshis koymuslar sana, dusuk dozda ilacla tedavi ederek dogru yapmislar.
Merhaba. Denizli özel sağlık hastanesi doç. Dr. Yunus aydın da tedavi gördüm... Evet yüksek doz bizde işe yaramıyor.. Banada önceki tedavilerimde çok kullanıldı yüksek doz bi işe yaramadı.

Kizlar amh hakkinda yazdiklarinizi okudum. Benim amh 2015 te 1.8 cikti hamile kalip dogumdan 3 ay sonra 0.82 cikti. Dogumdan dolayidir diye dusunup 6.ay tekrar olcturdum 1.29 cikti. Hatta rezerv azligindan rapor cikti. Bu arada ben bir cok bitki kullandim tiroid tedavisi icib fitoterapist verdi. Birde akapunktur ozon tedavisi filan. Gectigimiz gunlerde hastaneye gittigimde sana amhta bakalim dedi sekreter. Veee sonuc 2.5 cikti. Bu amha cok takilmayin derim. Arttirabiliyor.

CAnım bendede tiroid var hangi bitkileri kullandın
Fitoterapistin adı soyadı Ne nerde görev yapıyor
Bide akupuntır ve ozon tedavisi nerde yaptırdın

Teşekkür ederim canım.. Önceki nikin neydi? Konuşmuşuzdur canım.. Benim amh düşük rezervi az dolayısıyla yumurta az ve kalitesizdi.. Az ilaçla her ay yumurta takibi olup opu oldum.. Sadece klomen kullandım bide çatlatma iğnesi.. Biesteron kullandım bide femamed vitamin yani.. İlaç sadece klomen.. Böyle böyle 5,6 ay tedavi gördüm.. Sadece 2 embriyo olmuştu.. Dondurulmuşdu.. Dr. muayenede polip var dedi histereskopi amaliyatı oldum.. Amaliyat sonrası miyommuş aldık iyiki amaliyat yapmışız dedi. Rahmin ortasında embriyo koyacağımız yerdeydi dedi.. Neyse sonraki ayda transfer yapıldı.. Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun tuttu.. Allah herkese yaşatsın.. Bizede sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütelim inşaallah hayırlı ömürlü olsun inşallah..
CAnım hayırlı olsun dr un kimdi tedavi nerde oldu

Amh 1.0 ulturasonda 10-12 yumurta var. Ama tedaviyle iki üç tanesi büyüyor onlarda ya kailtesiz yada boş çıkıyor.. 4 kez tedavi oldum yapmadığım şey kalmadı olmuyo olmuyo..
Rabbim yardımcımız olsun canım.. Şimdi ne durumdasın?

Rabbim yardımcımız olsun canım.. Şimdi ne durumdasın?
Aynı havvacım Denizli’ye gidip gidip elim boş dönüyorum. :KK14:
Buarada Prp yaptırdım sayı olarak artış oldu ama kalite olarak bi fayda görmedim. Genel olarak kimse olumlu birşey yazmıyor zaten.
Elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz... Rabbim bu çabalarımızı karşılıksız bırakmasın. İsteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻

Buarada Prp yaptırdım sayı olarak artış oldu ama kalite olarak bi fayda görmedim. Genel olarak kimse olumlu birşey yazmıyor zaten.
Elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz... Rabbim bu çabalarımızı karşılıksız bırakmasın. İsteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻
Amin cnm.. Allah yardımcmız olsun.. Ah bu kaliteye çara bulunsa..

Allah razı olsun canım.. Ben buralara yeni bakıyorum msj geçen sene yazmışsınız ama.. Denizli özel sağlık hastanesinde doç dr yunus aydın doktorum..

Bende olumlu sonuç aldım çok şükür Harika bi Dr buldum burda , klomenle tedavi yaptı 2 yum büyüdü 2 is döllendi , amh az sa klomenle tedavi çok iyi sonuç veriyor elhamdülillah, Dr um aret kamar👌🏻

Klomen kullanıldı mı hiç , aret hoca da tedavi oldunuz mu

Kızlar amh düşük fsh yüks3kse klomenle başlayıp iğneyle devam etmek daha mantıklı. Bu sayede iyi kalite yumurta yakalamak mümkün. Yüksek doz iğne kesinlikle fayda etmiyor sayı artsa bile kalite olmuyor

Bende olumlu sonuç aldım çok şükür Harika bi Dr buldum burda , klomenle tedavi yaptı 2 yum büyüdü 2 is döllendi , amh az sa klomenle tedavi çok iyi sonuç veriyor elhamdülillah, Dr um aret kamar👌🏻
Hımm sevindim.. hamilemisin şimdi

26 yaşındayım...FSH 9...amh 0.7 idi.....devlet Hastanesi'nde tüp bebek denedim tutmadı...2 yıllık evliyim...tekrar tüp bebeğe başlayacağım ay hamile olduğumu öğrendim...çok dua ettim yağmur yağdı yağmurlar hürmetine evlat ver Yarabbi hayırlısı ile dedim ..ezan okundu ezanlar hürmetine dilendim Allah'tan..rabbimden dilendim ve verdi...çok şükür bin şükür şimdide kucağıma sağlıklı şekilde almak için yalvarıyorum..hamile kaldığım ay saf arı sütü kullandım bal ve propolis ile karıştırılmadan ...soğan suyu yaptım..bal tarçın çörek otu kullandım ...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

26 yaşındayım...FSH 9...amh 0.7 idi.....devlet Hastanesi'nde tüp bebek denedim tutmadı...2 yıllık evliyim...tekrar tüp bebeğe başlayacağım ay hamile olduğumu öğrendim...çok dua ettim yağmur yağdı yağmurlar hürmetine evlat ver Yarabbi hayırlısı ile dedim ..ezan okundu ezanlar hürmetine dilendim Allah'tan..rabbimden dilendim ve verdi...çok şükür bin şükür şimdide kucağıma sağlıklı şekilde almak için yalvarıyorum..hamile kaldığım ay saf arı sütü kullandım bal ve propolis ile karıştırılmadan ...soğan suyu yaptım..bal tarçın çörek otu kullandım ...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Duan kabul olmuş. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağınıza alıp büyütün inşaallah canım.. Çok sevindim..

Allah sağlıka kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bana umur oluyor benim gibilerin güzel haberleri..
Çok garip bu gerçekten kaderin, kısmetin delili olmalı Aynı değerlerde ve aynı yaştayım 5 Yıldır 15 opuda bir tane bile kaliteli yumurta elde edemedim... Kaderden öte yol yok.

Allah sağlıka kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bana umur oluyor benim gibilerin güzel haberleri..
Çok garip bu gerçekten kaderin, kısmetin delili olmalı Aynı değerlerde ve aynı yaştayım 5 Yıldır 15 opuda bir tane bile kaliteli yumurta elde edemedim... Kaderden öte yol yok.
Rabbim yardımcın olsun canm dualarım seninle

Back
X