düşük amh yüksek fsh ve kalitesiz yumurtaya,boş yumurtaya çare arayanlar..

C
Nasıl menopoza girdi? Hiç adet görmüyormu ? Soğan kürü olunca boş yumurta olduğunuda nerden çıkardınız? Boş yumurta olması kalitesiz olduğundan.. Burda hep bu sorunları yaşıyoruz.. Dr A gelince iyi bi Dr bulması lazım.. Bazı Dr larbizlerle uğraşmak istemiyor.. Nerde oturuyor bu arkadaş? Eğer yumurtası varsa adet görüyorsa şansını değerlendirin derim... Hepimizde aynı şeyi yaşıyor ve uğraşıyoruz...
Canım Ankara da oturuyor hiç adet görmüyor ilaçla oluyor 10 yıldır boyle bir Dr önerirsiniz cok memnun olurum İstanbul dan olur

@Bebeğim-gel ne durumdasın canım? Umarım inşallah bi sorun yoktur..

İnşaallah geçmiştir.. Daha önce tüp doktoruma gitcem yazmışsın bi gittin şimdi bi dahamı kontrolün var?

Benimde transferim oldu.. 5 günüm var teste.. Dua et bizede..

İnşaallah geçmiştir.. Daha önce tüp doktoruma gitcem yazmışsın bi gittin şimdi bi dahamı kontrolün var?

Evet cnm gittim o dedi iste kese etrafında kanama alanı var dedi iğne vermişti smdi gene gitcem
Az kalmış cnm Rabbim inşallah nasip etmiştir ve bebeğin seninledir inşallah güzel haberler alırsın kalpten dua edyrm:dua:

Çok şükür bin şükürler olsun kızlar ben pozitif sonuç aldım.. Allah tamamına erdirsin inşallah.. İsteyen dileyen herkesinkini . Rabbim bu yolda uğraşanlarada nasip etsin.. Çok zor süreçlerden geçtim.. Öyle zordu ki.. İnşallah hamileliğim güzel geçer.. Sağlıkla, sıhhatle hayırlısıyla kucaklar ve büyütürüz inşaallah..Amin..

Çok şükür bin şükürler olsun kızlar ben pozitif sonuç aldım.. Allah tamamına erdirsin inşallah.. İsteyen dileyen herkesinkini . Rabbim bu yolda uğraşanlarada nasip etsin.. Çok zor süreçlerden geçtim.. Öyle zordu ki.. İnşallah hamileliğim güzel geçer.. Sağlıkla, sıhhatle hayırlısıyla kucaklar ve büyütürüz inşaallah..Amin..
tebrikleri inşallah hamileliğin kolay geçer canım

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun canım..
canım tebrik ederim .seninle bu konuda çok konuşmuştuk .üyelik ismim değiştiği için taniyamiya olabilirsin.senin adına çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin.yanlış hatırlamıyorsam embiriyo yada yumurta kalitesizliginvardı sanırım.biraz detaylı anlatırsa sevinirim.yani ne gibi tedaviler uygulandi

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun canım..
canım tebrik ederim .seninle bu konuda çok konuşmuştuk .üyelik ismim değiştiği için taniyamiya olabilirsin.senin adına çok sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin.yanlış hatırlamıyorsam embiriyo yada yumurta kalitesizliginvardı sanırım.biraz detaylı anlatırsa sevinirim.yani ne gibi tedaviler uygulandi

Kizlar amh hakkinda yazdiklarinizi okudum. Benim amh 2015 te 1.8 cikti hamile kalip dogumdan 3 ay sonra 0.82 cikti. Dogumdan dolayidir diye dusunup 6.ay tekrar olcturdum 1.29 cikti. Hatta rezerv azligindan rapor cikti. Bu arada ben bir cok bitki kullandim tiroid tedavisi icib fitoterapist verdi. Birde akapunktur ozon tedavisi filan. Gectigimiz gunlerde hastaneye gittigimde sana amhta bakalim dedi sekreter. Veee sonuc 2.5 cikti. Bu amha cok takilmayin derim. Arttirabiliyor.

Kizlar amh hakkinda yazdiklarinizi okudum. Benim amh 2015 te 1.8 cikti hamile kalip dogumdan 3 ay sonra 0.82 cikti. Dogumdan dolayidir diye dusunup 6.ay tekrar olcturdum 1.29 cikti. Hatta rezerv azligindan rapor cikti. Bu arada ben bir cok bitki kullandim tiroid tedavisi icib fitoterapist verdi. Birde akapunktur ozon tedavisi filan. Gectigimiz gunlerde hastaneye gittigimde sana amhta bakalim dedi sekreter. Veee sonuc 2.5 cikti. Bu amha cok takilmayin derim. Arttirabiliyor.
benim 0.04 cikti ne olduysa dogumdan sonea boyke oldu.subatta baktirdim bidsha da baktirmadim

Teşekkür ederim canım.. Önceki nikin neydi? Konuşmuşuzdur canım.. Benim amh düşük rezervi az dolayısıyla yumurta az ve kalitesizdi.. Az ilaçla her ay yumurta takibi olup opu oldum.. Sadece klomen kullandım bide çatlatma iğnesi.. Biesteron kullandım bide femamed vitamin yani.. İlaç sadece klomen.. Böyle böyle 5,6 ay tedavi gördüm.. Sadece 2 embriyo olmuştu.. Dondurulmuşdu.. Dr. muayenede polip var dedi histereskopi amaliyatı oldum.. Amaliyat sonrası miyommuş aldık iyiki amaliyat yapmışız dedi. Rahmin ortasında embriyo koyacağımız yerdeydi dedi.. Neyse sonraki ayda transfer yapıldı.. Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun tuttu.. Allah herkese yaşatsın.. Bizede sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütelim inşaallah hayırlı ömürlü olsun inşallah..

oglum 27 ayinda.ben ultrasonla muayene oldum tup bebek merkezine gittim doktor bana ugrasma sinin yumurtan yok dedi
Bence benim yaptiklarimi bir dene derim. Cunku benimki hamilelikten once 1.8 di. Simdi 2.5 noldu gokten zembille yumurtami indi. Benim kullandiklarimi kullan istersen. Artabilir. Doktorlara cok takilma cunku amh cok cabuk degismez diyorlar. Benimki nasil 1.5 yilda bu kadar degisti. Hadi bunu aciklasinlar.

Teşekkür ederim canım.. Önceki nikin neydi? Konuşmuşuzdur canım.. Benim amh düşük rezervi az dolayısıyla yumurta az ve kalitesizdi.. Az ilaçla her ay yumurta takibi olup opu oldum.. Sadece klomen kullandım bide çatlatma iğnesi.. Biesteron kullandım bide femamed vitamin yani.. İlaç sadece klomen.. Böyle böyle 5,6 ay tedavi gördüm.. Sadece 2 embriyo olmuştu.. Dondurulmuşdu.. Dr. muayenede polip var dedi histereskopi amaliyatı oldum.. Amaliyat sonrası miyommuş aldık iyiki amaliyat yapmışız dedi. Rahmin ortasında embriyo koyacağımız yerdeydi dedi.. Neyse sonraki ayda transfer yapıldı.. Çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun tuttu.. Allah herkese yaşatsın.. Bizede sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütelim inşaallah hayırlı ömürlü olsun inşallah..
canim merhaba,

bu topigi tesadufen buldum. acikcasi bana umut oldun. Benim de AMH dusuk. FSH yuksek. Evli degilim. yumurta dondurmak icin tedavi gordum. 2 yumurtam olusmus ama maalesef ikisi de olgun degilmis. Yasimdan dolayi doktor yuksek dozda ilaclarla tedavi etti beni. Ama sanirim o da yumurta kalitesini dusurdu. (300 merional'le basladim sonra yanina 150 gonal-f eklendi).

Sen nerede tedavi oldun? Sanki daha dogru bir teshis koymuslar sana, dusuk dozda ilacla tedavi ederek dogru yapmislar.

Back
X