- Konu Sahibi Papatya3425
-
Amh değerin öyle çok düşük değil açıkçası normalden de çocuğun olur merak etme kistt varsa o zorlar hamile kalman engel olabilirHanımlar bugün inftertiliteye gittim hormon testi istendi verdim e nabiza girip baktım amh 0.776 gösteriyor yumurta rezervi düşük mu demek eğer düşükse bile normal yolla gebe kalamammı böyle bir süreç geciren hanimlar varsa bana yardimci olun lütfen kafam çok karışık bazı seylerden korkuyorum ya hiç çocuğum olmassa diye ne bilim kafam çok karışık
Bende yaptırdım cumartesi günü benim hala çıkmadı ama çok çok düşük değil 0.01le bile hamile kalan çok insan duydum okudum içinizi ferah tutun biliyorum çok zor amaHanımlar bugün inftertiliteye gittim hormon testi istendi verdim e nabiza girip baktım amh 0.776 gösteriyor yumurta rezervi düşük mu demek eğer düşükse bile normal yolla gebe kalamammı böyle bir süreç geciren hanimlar varsa bana yardimci olun lütfen kafam çok karışık bazı seylerden korkuyorum ya hiç çocuğum olmassa diye ne bilim kafam çok karışık
InşallahBende yaptırdım cumartesi günü benim hala çıkmadı ama çok çok düşük değil 0.01le bile hamile kalan çok insan duydum okudum içinizi ferah tutun biliyorum çok zor ama
Hanımlar bugün inftertiliteye gittim hormon testi istendi verdim e nabiza girip baktım amh 0.776 gösteriyor yumurta rezervi düşük mu demek eğer düşükse bile normal yolla gebe kalamammı böyle bir süreç geciren hanimlar varsa bana yardimci olun lütfen kafam çok karışık bazı seylerden korkuyorum ya hiç çocuğum olmassa diye ne bilim kafam çok karışık
Ayy ciddimisin bende cam sakuraya gidiyorum infetiliteyelütfen içini ferah tut kötü düşüncelere kapılma bende dün başladım çam sakura infertilite bölümüne benim amh 4.15 çıktı hepte böyle çıkıyor 3 senedir ama olmuyor çocuğum , eşimde de sorun yok herşey Allahtan , biz elimizden geleni yapalım gerisi inan takdiri ilahi . sakın kötu kötu dusunup kendını sitrese sokma
evet muzaffer hocaya başladım kanunıye gıdıyordum orasu çok sert davranıyor dıye buraya gectım ıyı kı de gecmısım 20 ekımde tekrar gıdıcem ,Ayy ciddimisin bende cam sakuraya gidiyorum infetiliteye
Benim amh testim 0,50 çıkmıştı sonra başka yerde yaptırdım 0,75 çıktı doğal yolla gebe kaldım çok üzmüştüm kendimi sizi anlayabiliyorum ama yıpratmayın kendinizi stres çok önemli biz tüp bebeğe gidecektik o ay olmuştuHanımlar bugün inftertiliteye gittim hormon testi istendi verdim e nabiza girip baktım amh 0.776 gösteriyor yumurta rezervi düşük mu demek eğer düşükse bile normal yolla gebe kalamammı böyle bir süreç geciren hanimlar varsa bana yardimci olun lütfen kafam çok karışık bazı seylerden korkuyorum ya hiç çocuğum olmassa diye ne bilim kafam çok karışık
Rabbim inşallah banda isteyen herkezede nasip eder hiç tüp bebeğe falanBenim amh testim 0,50 çıkmıştı sonra başka yerde yaptırdım 0,75 çıktı doğal yolla gebe kaldım çok üzmüştüm kendimi sizi anlayabiliyorum ama yıpratmayın kendinizi stres çok önemli biz tüp bebeğe gidecektik o ay olmuştu
Bildiğim kadarıyla 4 üzeri amh Polıkıstık göstergesi o da biraz gebelikte kalmaya engel Sanırım Kaliteli yumurta yla Tabiki kolay ama Kaliteli yumurta üretmek O önemlilütfen içini ferah tut kötü düşüncelere kapılma bende dün başladım çam sakura infertilite bölümüne benim amh 4.15 çıktı hepte böyle çıkıyor 3 senedir ama olmuyor çocuğum , eşimde de sorun yok herşey Allahtan , biz elimizden geleni yapalım gerisi inan takdiri ilahi . sakın kötu kötu dusunup kendını sitrese sokma
Rabbim inşallah banda isteyen herkezede nasip eder hiç tüp bebeğe falan gerek kalmaz
Ozaman polikistik yok bende çünkü benimki 0 altındaBildiğim kadarıyla 4 üzeri amh Polıkıstık göstergesi o da biraz gebelikte kalmaya engel Sanırım Kaliteli yumurta yla Tabiki kolay ama Kaliteli yumurta üretmek O önemli
35 yaş altı kadınlarda olabilir , ama benim amh değerime gayet iyi dediler sadece triodim sınırda çıktı sanırım onu kontrol altına alacaklarBildiğim kadarıyla 4 üzeri amh Polıkıstık göstergesi o da biraz gebelikte kalmaya engel Sanırım Kaliteli yumurta yla Tabiki kolay ama Kaliteli yumurta üretmek O önemli
AHM 0 altında olması iyi değil cnm yumuyrta rezerve düşüklüğü demek mutlaka tedavi verir doktor ya da yönlendirirOzaman polikistik yok bende çünkü benimki 0 altında
Yumurta rezerv düşüklüğü olduğunu ultrasonla baktığında söylemişti zaten bakalım testlerim bitsin de hepsi ne uygulayacak tedavi olarakAHM 0 altında olması iyi değil cnm yumuyrta rezerve düşüklüğü demek mutlaka tedavi verir doktor ya da yönlendirir
Valla bilemiyorum canım doktor dediyse olabilir diye olabilir tabi benim arkadaşım da vardı 4.60 cıktı amh ve direkt polikistik olduğu anlasıldı ve kız 25 yasında35 yaş altı kadınlarda olabilir , ama benim amh değerime gayet iyi dediler sadece triodim sınırda çıktı sanırım onu kontrol altına alacaklar
Canım selam 22 yaşındayım amh 1 hamile kaldım fakat düşük yaptım 4 ay önce önemli olan amh değil bize 1 yumruta lazım onda sağlam güzel yumurta olacak bunun için 2 ay düzenli beslen yumruta ceviz avakado ve bol su yürüyüş ben böyle yaparak hamile kalmıştım 3. YılımdaHanımlar bugün inftertiliteye gittim hormon testi istendi verdim e nabiza girip baktım amh 0.776 gösteriyor yumurta rezervi düşük mu demek eğer düşükse bile normal yolla gebe kalamammı böyle bir süreç geciren hanimlar varsa bana yardimci olun lütfen kafam çok karışık bazı seylerden korkuyorum ya hiç çocuğum olmassa diye ne bilim kafam çok karışık
Benim tsh sanırım yüksek e nabizdan baktım daha doktorum sonuçlarını soylemedi ama yuksek oldugu belli yani rahim filminde çektirdim sol tüp tıkalı çıktı yumurta rezervimde düşük 4 yıldır evliyim hala birşey yokVe şunu da ekşöek isterim amh düşük ise Fsh tsh önemli onlar nasıl benim onlar o kadar güzel çıktı ki doktorum amh yanlış senin bu testler güzel ve ultrason da yumurtaların çok güzel demişti dediğim gibi 3 yıl çabaldım sana şöyle anlatayım ocakta çatlatma oldum tutmadı doktorum git film çekil gel sorun barsa başka yol deneyelşmn dedi çekildim tüpler temiz ama rahim azgım tıkalıymıs sprem girmiyoruş neyde nirdaha denedik martta gene olmadı neyse tüp benek yapalım olmuyor dedik hop hamile kaldım kafaya takmadım sağlıklı beslendim
Tsh kaçBenim tsh sanırım yüksek e nabizdan baktım daha doktorum sonuçlarını soylemedi ama yuksek oldugu belli yani rahim filminde çektirdim sol tüp tıkalı çıktı yumurta rezervimde düşük 4 yıldır evliyim hala birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?