Düşük amh

Papatya3425

Rabia25
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
81
12
3
Istanbul
Hanımlar bugün inftertiliteye gittim hormon testi istendi verdim e nabiza girip baktım amh 0.776 gösteriyor yumurta rezervi düşük mu demek eğer düşükse bile normal yolla gebe kalamammı böyle bir süreç geciren hanimlar varsa bana yardimci olun lütfen kafam çok karışık bazı seylerden korkuyorum ya hiç çocuğum olmassa diye ne bilim kafam çok karışık

Amh değerin öyle çok düşük değil açıkçası normalden de çocuğun olur merak etme kistt varsa o zorlar hamile kalman engel olabilir

Bende yaptırdım cumartesi günü benim hala çıkmadı ama çok çok düşük değil 0.01le bile hamile kalan çok insan duydum okudum içinizi ferah tutun biliyorum çok zor ama

lütfen içini ferah tut kötü düşüncelere kapılma bende dün başladım çam sakura infertilite bölümüne benim amh 4.15 çıktı hepte böyle çıkıyor 3 senedir ama olmuyor çocuğum , eşimde de sorun yok herşey Allahtan , biz elimizden geleni yapalım gerisi inan takdiri ilahi . sakın kötu kötu dusunup kendını sitrese sokma

Ayy ciddimisin bende cam sakuraya gidiyorum infetiliteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…