Düşük Beta Hcg Değeri

Acalys

Architect, Macrame Artist, @acalyshop
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
98
278
293
35
İstanbul
Merhaba hanımlar, 31Mart’ta regl görmem gereken günde hislerim üzerine gidip hcg testi yaptım ve değer 7.5 çıktı. Bunun üzerine erken gebelik testi aldım o da pozitif çıktı. Ben biraz tersten gittim. Sonrasında doktorum ile görüştüm ve 2 Nisan’da hcg testini tekrarlamamı istedi, sonuç 22 çıktı ve bunun üzerine gebeliğim onaylandı. 5 Nisan’da vajinal ultrasonla muayene etti ve rahmin yeterince kalınlaştığını, kalınlaşma için ekstra ilaç takviyesine gerek olmadığını söyledi. Ama kese görünmedi, 12 Nisan’a tekrar randevu verdi fakat ben çok endişeliyim. Sol kasığımda ayakta olduğum zamanlarda hafif kramp şeklinde batmalar var. Dün bu ağrı sağ tarafa da geçti. Dış gebelik ya da kimyasal gebelik olmasından korkuyorum... Benim gibi adetinin ikinci günü geçmesinde 22 gibi düşük değerler gören oldu mu acaba? Çok endişeliyim ve kendime hakim olamıyorum... Lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Geç döllenmedir cnm endişelenmene gerek yok 12 nisanı bekle

Kese görünmesi için betanın 1000den fazla olması gerekiyor diye biliyorum

İçini ferah tut bu durumlar kişiye göre değişiyor mesela beta az artartken birden yükselebilir hayırlısını dileyelim benimde adet 3 gün geçmişti değer 17 çıktı sonra iki kat artmadı malesef ve düşük oldu..senin değerlerin sağlıklı ilerler inşallah

İnşallah, çok endişeliyim umarım sağlıkla artar ve meydana çıkar

Benim de 1-2 gün geçince 20.9 çıktı
Bi hafta sora 400 küsüre ulaştı
İçini ferah tut canım

Çok teşekkür ederim İlk gebeliğim, insan endişelenmeden edemiyor. Allah hepimizi hayırlısıyla evlat sahibi etsin.
Amin amin
Benim de öyle
Daha yeni benim de Gebeliğim
Evde yaptığım testler gittikçe koyulaştığı için endişelenmedim ben
Betanının arttığı anlaşılıyor
Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı kısmet etsin

Merhabalar, Şubat ayında Kimyasal gebelik geçirdim. 5 nisan da maalesef kanamam geldi. Doktorum korunmaya gerek yok dedi. Ve bu ay gene hamile olduğumu öğrendim. Normalde 28 günde bir oluyorum.
Adet günümde idrarda gebelik çift çizgi çıktı
Akşamında kan testi yaptırdım. Değer 18 çıktı ve 2 gün sonra tekrarladığım da bugün 23,71 çıktı. 2 katı yükselmemiş doktorum heveslenme ama moralini de bozma 1 hafta bekleyelim dedi. Düşünmekten beynim patlayacak. Tabiki her şeyin hayırlısı ama benim gibi olup sağlıklı bir gebelik geçiren var mı ?

Benim gebeliğim sağlıklı ilerlemedi malesef, geçen hafta 6+0 da kese 14mm bebek 4mm di ama bugün gittiğimde kese 10mm bebek 1.5mm e düşmüş yani gebelik durmuş. Hcg de 1072 çıktı yarın kürtaj olacağım...

Biliyorum üzüleceksin elbet ama hic modunu düşürme. Ben 2 defa 8 haftalikken kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. Her serefin de Allah beterinden saklasin diye dua ettim. Kuzenimin bebegi karninda 7 aylikken öldü. Onlari yaşamak daha aci verici. Hep kendini boyle teselli et. Benim de umudum yok. Bugun 58 e cikmiş. Eger saglikli olmayacaksa insallah kanamayla kendi kendine gider. Buda en kotunun kendini teselli etme şekli

Ben de çok tedirginim şimdi acaba başka doktora daha mı gitseydim diye düşünüyorum çünkü düşseydi kendisi düşerdi ama düşmedi. Kafamda binbir soru var yarın sabah da kürtaj var ne yapacağımı bilmiyorum. Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin

Renkli ultrasonla baktilar mi? Başka bir doktora da baktir istersen. Benim 2 ayri doktor bir renklide bakti bir de kendi doktorum bakti. Hatta icin rahat olucaksa bekleyelim bu kadarlik bebek seni zehirlemez dediler. Kese bozulmaya basladigi icin beklemedim ben.

Öncelikle geçmiş olsun. Bende şubat ayında düzensiz artan hcg sonucu düşük yaptım 6+4te. Düşen bebeğimde ilk hcg değerim 63 çıkmıştı. Yumurtlamanın 14. günü kan verdim 20.7 çıkmış hcg. Yarın yine tekrarlıycam. Sizin artışlarınızda problem olmuşmuydu?

Teşekkür ederim, evet hep iki katına çıkması beklenirken 1.6 katı civarı artıyordu. kalp atışını gördükten sonra ölçtürmemiştik dolayısıyla en yüksek ne kadar oldu hiç hatırlamıyorum

Size de geçmiş olsun

Hcgnin 1,6 artması normaldir canım.. Başka bir doktora daha git kürtaja gitme yarın bence
Bana da 6+4 kese var bebek oluşmamış dediler. Başka doktora gittim 6+5te kalp atışını duyduk. Dr dan doktora değişiyor bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…